10 Aplikasi Phác thảo ảnh Teratas cho Android rồi iOS

Adakah anda mahu mengubah ảnh anda menjadi lakaran? Adakah tinh thần ingin menjadi pelukis phác thảo tanpa memastaiai lebih banyak pengetahuan mengai lakaran. Sekiranya ya, tinh thần nhất mencuba aplikasi lakaran pada điện thoại tinh thần. Tinh thần Sekiranya no menjukkan creativiti Spirit pada điện thoại gợi ý tinh thần ảnh beberapa lakaran của bạn, chồng tinh thần mosti memastayai aplikasi lakaran. Aplikasi lakaran ảnh membantu tinh thần membuat lakaran dengan pelbagai warna dengan Mudah. Terdapat banyak aplikasi lakara ảnh yang tersedia cho đến pengguna android dan iOS. Bài viết Dalam ini kami menu mục 10 ter Bạchk dari mereka supaya anda dapat memulakan lakaran dengan Mudah.

Baca juga: Aplikasi Penghilang Tanda Air

Membuat lakaran gambar bukanmus tugas yang Mudah bagi orang biasa sehingga Spirit tidak menggunakan aplikasi lakaran pada peranti android atau tinh thần iOS. Aplikasi lakaran menyediakan penil terbaik sehingga anda dapat mengedit ảnh dan mengubahnya menjadi gaya kartun, gambar lucu dan pilihan lain. Sekiranya anda bukan artis profesional dan masih mahu membuat lakaran photo, anda mosti memastayai aplikasi lakaran photo yang sempurna pada peranti android atau iOS Spirit. Dengan menggunakan aplikasi lakaran, anda akan mendapat pelbagai cảnh báo dengan pilihan pencampuran sehingga anda dapat mengedit ảnh secara percuma. Aplikasi lakaran ảnh juga thành viên pilihan cho đến ảnh menukar menjadi lakaran dan membaginya dengan rakan dan keluarga tinh thần.

10 Aplikasi Phác thảo ảnh Teratas cho Android rồi iOS

 1. Buku Lakara

  Buku LakaraPhác thảo adalah salah satu aplikasi lakaran terbaik dan phổ biến yang dikembangkan oleh Autodesk Inc cho đến pengguna android dan iOS. Ia membolehkan anda melukis, melukis, & membuat lakaran pada bila-bila masa di mana sahaja pada peranti Spirit. Ini adalah aplikasi percuma dan Mudah digunakan dengan banyak pilihan penyuntingan ảnh terkini sehingga tinh thần dapat menunjukkan creativiti ý tưởng này. Aplikasi ini menambahkan ciri baru dan terbaru di platformnya sehingga anda dapat memperolehnya dan membuat lakaran lucu pada peranti anda. Bersama-sama dengan ini, linh hồn juga akan dapat memperoleh lakaran berkonsepkan cepat dan karya seni yang lengkap.

  Muat turun Dari PlayStore Muat turun Dari iTunes

 2. Bàn chải Lakara

  Bàn chải LakaraBút chì Phác thảo adalah aplikasi penyunting gambar percuma yang dikembangkan oleh Dumpling Sandwich Software Inc cho pengguna android dan iOS. Ini adalah aplikasi lakaran hebat yang membolehkan tinh thần menjadi seniman phác thảo membuat lakaran gambar penil của bạn. Anda boleh memasang aplikasi ini dengan Mudah pada peranti android atau iOS anda dan mula membuat sketch secara percuma. Terdapat tiga gaya berbeza yang terdapat dalam aplikasi ini seperti Phác thảo, Doodle dan nở. Anda boleh menggunakan salah satu daripadanya dengan Mudah dan membuat lakaran penil yang tepat dengan tepi dan lengkung yang licin.

  Muat turun Dari PlayStore Muat turun Dari iTunes

 3. Adobe Photoshop

  Adobe PhotoshopAdobe Photoshop Phác thảo adalah aplikasi lakaran lain yang phổ biến cho đến pengguna android dan iOS. Aplikasi ini tersedia dengan percuma dan juga aplikasi yetuk dibeli sehingga sesiapa sahaja dapat memperolehnya dengan Mudah sesuai dengan penggunaannya. Anda juga dapat menggunakannya sebagai aplikasi Alternatif photoshop cho đến mengedit ảnh pada peranti anda. Ia memastaiai banyak alat penyuntingan ảnh yang membantu và tinh thần meanoka creativiti và tinh thần membaginya dengan rakan dan keluarga. Ia memastaiai 24 kuas bawaan dengan pilihan penyuntingan lebih banyak sebagai tetapan saiz, warna, kelegapan dan campuran yang boleh disesuaikan.

  Muat turun Dari PlayStore Muat turun Dari iTunes

 4. Pelukis Tanpa Batas

  Pelukis Tanpa BatasInfinite Họa sĩ adalah aplikasi heb yang dikembangkan oleh Infinite Studio Mobile cho đến pengguna android dan iOS. Ini membolehkan anda memulakan lukisan, lukisan, & lakaran pada peranti anda dengan Mudah. Ia memastaiai lebih dari 200 kuas yang indah cho đến artis sehingga merka dapat menggunakannya dengan Mudah cho đến membuat lakaran pada peranti mereka. Anda juga boleh mendapatkan pilihan cho đến menyesuaikan drus anda dengan lebih daripada 50 tetapan berus. Thu hút dengan ini, ia juga menyediakan ciri cho đến membuat bentuk dengan pilihan aplikasi kecerdasan buatan.

  Muat turun Dari PlayStore Muat turun Dari iTunes

 5. Ánh sáng quang điện

  Ánh sáng quang điệnEnlight Photofox adalah aplikasi seni kỹ thuật số yang hebat yang dibangunkan oleh Lightricks Ltd cho đến pengguna android dan iOS. Ini adalah aplikasi penyunting ảnh atau video yang hebat yang membolehkan anda mengekseksikan diri dengan pilihan penyuntingan ảnh tersuai. Thần juga dapat menggunakannya sebagai aplikasi lakaran ảnh cho đến membuat lakaran ảnh yang sempurna secara percuma. Ia dilengkapi dengan công nghệ terkini yang membantu mencipta kesan dan penapis seni pada điện thoại pintar tinh thần. Bersama ini, ia juga membolehkan anda mencampurkan ảnh dengan cara yang berbeza dan membuat foto baru. Semasa menggunakan aplikasi ini pada perangkat Spirit, Anda tidak perlu belajar bagaimana menggunakan aplikasi penyunting photo.

  Muat turun Dari PlayStore Muat turun Dari iTunes

 6. Meja Lukisan

  Meja LukisanBàn vẽ adalah aplikasi lakaran gambar yang luar biasa yang dikembangkan oleh 4 Công ty TNHH Giải pháp Trục (Pvt) đối với android pengguna hơn iOS. Ini adalah aplikasi pembuat coretan & lakaran 3D yang hebat chouk orang dewasa yang membolehkan anda membuat coretan pada phone pintar anda dengan Mudah. Anda juga dapat menggunakannya sebagai aplikasi permhai pasangan cho đến mendapatkan pilihan permhai dewasa dan pembuat gambar percuma. Ia memastai koleksi alat yang seperti berus 3D, Berus NEON, long lanh dan lain-lain yang membolehkan anda membuat gambar lucu pada peranti anda dengan Mudah. Bersama ini, ini juga membolehkan linh hồn belajar bagaimana membuat lakaran sekiranya tinh thần tidak memastayai pengetahuan.

  Muat turun Dari PlayStore Muat turun Dari iTunes

 7. Sakit

  10 Aplikasi Phác thảo ảnh Teratas cho Android rồi iOS 1 Muat turun Dari PlayStore Muat turun Dari iTunes

 8. Artisa

  10 Aplikasi Phác thảo ảnh Teratas cho Android rồi iOS 2 Muat turun Dari PlayStore Muat turun Dari iTunes

 9. Lakarkan Saya

  Lakarkan SayaPhác thảo Me adalah satu lagi aplikasi lakaran gambar yang bagus cho đến pengguna android dan iOS yang membolehkan tinh thần membuat lakaran pada peranti anda dengan Mudah. Ini adalah aplikasi Mudah dan menyeronokkan yang membolehkan tinh thần ảnh menukar anda menjadi lakaran dengan Mudah dengan beberapa langkah. Anda juga dapat menggunakannya sebagai aplikasi kartun sendiri cho đến bức ảnh membuat kartun tanpa memirkyai pengalaman hình ảnh menyunting. Aplikasi ini dilengkapi dengan antara muka yang Mudah dan senang digunakan sehingga Spirit và dapat menggunakan jari anda yetuk memindahkan gambar di shrine chouk mencari kedudukan ter Bạchknya.

  Muat turun Dari PlayStore Muat turun Dari iTunes

 10. Camera Lakara

  Camera LakaraPhác thảo Camera adalah aplikasi camera yang sempurna yang membolehkan tinh thần menukar ảnh tinh thần menjadi lakaran dengan Mudah. Ini adalah satu lagi aplikasi lakaran ảnh yang bagus cho đến menukar gambar menjadi lakaran ảnh. Ia memolehkan anda memilih ảnh từ bộ sưu tập anda dengan Mudah atau mengkliknya menggunakan aplikasi máy ảnh 3D dan mula mengeditnya. Bersama ini, ia juga membolehcan tinh thần menggunakan kesan masa nyata dan mengambil gambar tinh thần máy ảnh này. Spirit juga akan mendapat pilihan tập trung tự động pada peranti Spirit semasa mengedit ảnh.

  Muat turun Dari PlayStore Muat turun Dari iTunes