10 dương dương dương YouTube Pembuat Gambar Kecil yang Boleh Anda Gunakan Secara Dalam Talian

10 dương dương dương YouTube Pembuat Gambar Kecil yang Boleh Anda Gunakan Secara Dalam Talian

Video Youtube jika dimuat tanpa gambar kecil dapat mengurangkan kesan kepada pengguna malah boleh mempengaruhi jumlah tontonan. Fikirkan mana-mana video yang memastaiai lakaran kecil gambar yang tidak teratur, adakah yang menontonnya? Oleh kerana gambar kecil video yang pengguna perhatikan terlebih dahulu, ia menjadi perkara paling dồn nén.

Tidak hanya pada YouTube video, tetapi gambar kecil Video juga cùng pentingnya di laman perkongsian video lain di luar sana. Walau bagaimanapun, membuat lakaran kecil video yang baik boleh menjadi perkara yang sukar Dilakukan, terutamanya jika anda tidak memirkyai kemahiran Photoshop. Sekiranya demikian, anda perlu menggunakan kéo và thả trình chỉnh sửa hình ảnh cho đến khi memudahkan xử lý pembuatan gambar kecil.

10 dương dương dương YouTube Pembuat Gambar Kecil yang Boleh Anda Gunakan Secara Dalam Talian

Setakat ini, terdapat ratusan alat dalam talian di luar sana yang dapat membantu anda membuat độc đáo dan menarik YouTube gambar kecil. Trang web của Sabilangan ambar laman adalah percuma, tetapi mereka menambah tanda air. Oleh itu, bài viết dalam ini, kami akan berkongsi beberapa laman web ter Bạchk chouk dibuat YouTube gambar kecil pada tahun 2020.

1. canva

canva

Ini adalah salah satu alat reka bentuk dan penyuntingan gambar ter Bạchk dalam talian yang terdapat di web. Ia tersedia secara percuma dan boleh membuat hampir semua jenis sepanduk, catatan dan gambar kecil. Sekiranya kita bercakap mengai YouTube pencipta gambar kecil, Canva membolehkan anda memilih mẫu 100-an. Templatnya độc đáo sau đó boleh membuat lakaran kecil video hanya beberapa minit.

2. Máy bay phản lực

Máy bay phản lựcMáy bay phản lực

Dengan lebih dari 500 templat pembuatan kolaj dan begitu banyak alat profesional Untuk membuat reka bentuk dan seni, ini adalah salah satu alat dalam talian terbaik. Alat ini bahkan boleh digunakan cho pembuatan Thumbnail Youtube yang hebat. Cubalah sekali cho đến pembuatan gambar kecil youtube dan anda akan menyedari bahawa ia dapat membuat reka bentuk yang menakjubkan.

3. Giật giật

Giật giậtGiật giật

Nah, Snappa adalah salah satu alat penyunting gambar dalam talian yang ter Bạchk dan ter Bạchk yang boleh anda gunakan sekarang. Dari YouTube Gambar kecil ke Facebook gambar sepanduk, Snappa dapat mencipta semuanya. Dengan akaun premium, anda mendapat akses ke lebih 3, 000.000+ gambar dính beresolusi tinggi percuma, hơn 100 mẫu, sau đó lain-lain. Bukan hanya itu, tetapi Snappa juga memastaiai lebih dari 200+ fon, 100.000+ vector, sau đó bentuk.

4. Adobe Spark

Adobe SparkAdobe Spark

Kini muncul pilihan cao cấp bagi pengguna yang ingin membuat lakaran kecil youtube chuyên nghiệp. Adobe’s Spark adalah perisian yang memastaiai kemampuan luar biasa cho đến membuat seni dan gambar apa chơi chữ. Dapatkan satu Untuk anda dan anda tidak akan memerlukan alat lain atau aplikasi dalam talian cho đến penyuntingan gambar.

5. ảnh

ảnhảnh

Hình ảnh kebanyakannya terkenal dengan penyunting hình ảnh cuộc cách mạng dan pembuat tôm bentuknya. Ini pada dasarnya adalah penyunting ảnh yang menawarkan banyak alat penyuntingan ảnh cho menyesuaikan warna, saiz, cahaya, sau đó là banyak lagi. Bukan hanya itu, tetapi juga thành viên kesan HDR cho đến keperluan penyuntingan lanjutan. Dangan akaun premium, anda boleh membuka ratusan reka bentuk poster promosi (mẫu) cho đến membuat menarik YouTube gambar kecil.

6. Crello

Crello Crello

Nah, Crello adalah pembuat gambar kecil dalam talian ter Bạchk yang boleh anda gunakan sekarang. Perkara terbaik mengai Crello adalah bahawa ia menawarkan banyak mẫu Pra-binaan kepada pengguna yang dapat anda sesuaikan mengikut kehendak Spirit. Reka bentuk pada Crello sangat Mudah dan lancar. Jadi, Crello adalah yang terbaik dalam talian YouTube pembuat gambar kecil yang boleh anda gunakan hari ini.

7. Pembuat Picik

PicMaker PicMaker

Ini adalah satu lagi talian yang hebat YouTube pembuat gambar kecil yang boleh anda gunakan hari ini. Perkara yang hebat mengai PicMaker ialah ia menawarkan kepada pengguna lebih dari 1000+ mía gambar dan banyak latar belakang. Ya, anda boleh membuat disesuaikan sepenuhnya YouTube lakaran kecil cho đến video tinh thần của PicMaker của bạn. Oleh itu, PicMaker adalah laman web ter Bạchk yang boleh anda lawati sekarang.

8. Visme

Visme Visme

Sekiranya anda mencari pembuat gambar mini Youtube yang Mudah digunakan dan Mudah disesuaikan, maka Vism mungkin adalah laman web yang mesti dikunjungi. Perkara yang hebat mengai Vism ialah ia menawarkan banyak templat cho đến dipilih oleh pengguna. Bukan hanya itu, tetapi anda juga dapat menambahkan trực quan anda sendiri dan memilih fon anda di Visme.

9. Tempat letak

Địa điểm Địa điểm

Mahu membuat YouTube gambar kecil dalam beberapa ngọt? luật sư Placeit! Xin vui lòng? Placeit menawarkan lebih daripada 1000 mẫu Pra-binaan cho mewujudkan penampilan yang baik YouTube gambar kecil. Bukan hanya itu, tetapi Placeit juga membolehkan pengguna mengedit mẫu yang telah dibina cho đến menambahkan gambar, văn bản, dan gaya anda sendiri.

ngày 10 Nerdordie

Nerdordie Nerdordie

Nerdordie adalah salah satu yang terbaik berasaskan web YouTube Pembuat gambar kecil yang boleh anda gunakan sekarang. Perkara terbaik mengai Nerdordie adalah bahawa aplikasi web menawarkan gai semua yang linh hồn perlukan cho đến membuatnya menarik YouTube gambar kecil dengan cepat dan Mudah. Jadi, Nerdordie adalah yang terbaik dalam talian lain YouTube Pencipta gambar kecil yang boleh anda gunakan hari ini.

Ngày 11 Đồ họa Mata Air

Đồ họa Mata AirĐồ họa Mata Air

Ini adalah laman web terbaik lain yang dapat membantu anda membuat yang cantik YouTube Gambar kecil hanya dalam beberapa nhấp. Laman web ini menawarkan pengguna pelbagai jenis YouTube mẫu lakaran kecil cho đến dipilih. Hanya ăn mày, tetapi laman web ini juga dapat membantu anda merancang logo anda sendiri dengan warna, gambar, fon, kesan yang berbeza.

Ngày 12 Buddy ống

Buddy ống Buddy ống

Nah, TubeBuddy adalah aplikasi web yang dapat membantu anda membuat gambar kecil berkualiti profesional hanya dalam beberapa minit. Dengan TubeBuddy, anda tidak perlu lagi menghabiskan masa di Photoshop, mengambil tangkapan mrine, menyalin, menampal, mengubah suai, dan lain-lain. Ia juga menyimpan templat yang dibuat cho đến digunakan di masa depan. Jadi, TubeBuddy adalah yang ter Bạchk YouTube pembuat gambar kecil yang boleh anda gunakan sekarang.

Jadi, ini adalah yang terbaik YouTube Pembuat gambar kecil yang boleh anda gunakan sekarang. Saya harap bài viết ini membantu tinh thần! Kongsikan đang theo đuổi tinh thần thẳng này.