10 Malwarebytes thay thế Terbaik Untuk Windows pada tahun 2020

HitmanPro

Ini adalah salah satu alat penghapusan phần mềm độc hại ter Bạchk dan terkemuka dalam senarai, yang boleh digunakan sebagai ganti Malwarebytes. Ia dapat membawa PC và yang dijangkiti kembali ke keadaan khen-jangkitan dalam masa yang singkat. Hitman Pro mengikuti pangkalan data terbaru mengai ancaman cho mencari dan membuang sâu, virus, phần mềm gián điệp, rootkit, trojan, phần mềm độc hại, sau đó lain-lain yang baru ditemui.

3. Kit Kecemasan Emsisoft

Kit Kecemasan EmsisoftKit Kecemasan Emsisoft

Ini adalah satu lagi alat penghapusan phần mềm độc hại ter Bạchk dalam senarai yang boleh digunakan Windows 10 máy tính. Ini adalah alat alat Mudah alih, yang bermaksud pengimbas boleh digunakan tanpa pemasangan. Oleh it, pengguna boleh menyalin dan menampal Emsisoft Khẩn cấp Kit dalam peranti USB cho máy tính menjalankan pengimbas Mudah alih di mana-mana. Kit Kecemasan Emsisoft dapat mengesan dan membuang phần mềm quảng cáo, worm, trojan, keylogger, rootkit, phần mềm gián điệp, phần mềm độc hại, dll.

4. Bitdefender Antivirus Edisi Percuma

Bitdefender Antivirus Edisi PercumaBitdefender Antivirus Edisi Percuma

Không, Bitdefender Antivirus adalah salah satu nama terkemuka di dunia keselamatan. Berjuta-juta pengguna sekarang menggunakan alat keselamatan, sau đó ia memastayai semua ciri cho đến memothyhi keperluan keselamatan. Sekiranya kita membincangkan ciri keselamatan, Bitdefender Antivirus dapat menghalang dan màng phần mềm độc hại, rootkit, PUP, sau đó là kejadian ancaman keselamatan yang lain.

5. Phần mềm chiến đấu phần mềm độc hại IObit

Phần mềm chiến đấu phần mềm độc hại IObitPhần mềm chiến đấu phần mềm độc hại IObit

Walaupun tidak bắt đầu phổ biến, IObit Malware Fighter Free cukup layak cho đến khi disebut dalam senarai. Mengenai ciri-ciri tersebut, IObit Malware Fighter Free mengalahkan Malwarebytes dengan Mudah. Ia membawa pengimbas ancaman kuat yang mengimbas dan menghilangkan kemungkinan ancaman dari PC. Selain nó, ia juga memastaiai pemacu yang dikemas kini, pengurus kata laluan, PC Tối ưu hóa, dll.

6. Phần mềm chống phần mềm độc hại MalwareFox

Phần mềm chống phần mềm độc hại MalwareFoxPhần mềm chống phần mềm độc hại MalwareFox

Sekiranya anda mencari Alternatif Malwarebytes terbaik cho đến membuang perisian hasad dari hệ thống tinh thần, maka anda perlu mencuba MalwareFox Anti-Malware. Xin vui lòng? MalwareFox Anti-Malware adalah salah satu perisian chống phần mềm độc hại ter Bạchk dan terbaik yang tersedia cho đến Windows. Alat keselamatan menawarkan penyeleaanan yang baik terhadap Phần mềm quảng cáo, ransomware, PUP, sau đó là phần mềm độc hại.

7. AdwCleaner

AdwCleaner

Nah, AdwCleaner của Malwarebytes adalah alat Mudah alih yang direka cho đến phần mềm quảng cáo membuang của PC. Nếu bạn gặp vấn đề với phần mềm quảng cáo này, thì bạn có thể tải xuống penyemak imbas, PUP, bar carian baru, dll cho PC hơn penyemak imbas web. Aplikasi ini cukup pantas, sau đó anda tidak akan mengecewakan tinh thần.

8. Zemana AntiMalware

Zemana AntiMalwareZemana AntiMalware

Ini adalah salah satu alat chống phần mềm độc hại terbaik sau đó teratas yang terdapat di luar sana yang dapat melindungi máy tính anda bởi perisian hasad, phần mềm quảng cáo, phần mềm gián điệp, ransomware, dll. Versi percuma Zemana AntiMalware juga thành viên perlindungan masa nyata.

9. Terab Keselamatan Teras

Terab Keselamatan TerasTerab Keselamatan Teras

Alat keselamatan ini dapat melindungi máy tính anda bởi phần mềm quảng cáo berbagai serangan, phần mềm độc hại, sau đó là phần mềm gián điệp. Cùng một Malwarebytes, Reason Core Security juga thành viên perlindungan masa nyata daripada pelbagai ancaman keselamatan. Lý do Core Security juga hát nhạc chuông dan tidak melambatkan PC.

ngày 10 Dr.Web Menyembuhkannya!

Dr.Web Menyembuhkannya!Dr.Web Menyembuhkannya!

Ini adalah alat keselamatan percuma ter Bạchk yang boleh anda gunakan Windows 10 máy tính. Xin vui lòng? điều tương tự Malwarebytes, Dr.Web Cure It! juga mengimbas dan menghapus pelbagai ancaman seperti phần mềm độc hại, rootkit, Trojan theo tinh thần máy tính. Ini adalah alat Mudah alih yang tidak memerlukan pemasangan. Ini bermakna anda boleh membawa Dr.Web Cure Nó dengan Mudah! di Pendrive cho máy tính mengimbas lain juga.

Jadi, ini adalah 10 Malwarebytes thay thế terbuk, yang boleh anda gunakan pada anda Windows 10 máy tính. Sekiranya anda mengetahui alat keselamatan lain seperti Malwarebytes, beritahu kami di kotak come di bawah.