4 Perbaikan Terbaik cho Masalah Mel Aplikasi Hilang pada iPhone sau đó iPad

Aplikasi Mail pada iPhone dan iPad tidak dilengkapi dengan Mushsi young yang terdapat pada klien e-mel pihak ketiga Alternatif seperti Outlook cho iOS. Tetapi ia tetap menawarkan pengalaman e-mel yang kukuh dan tidak membingungkan cho đến diambil dan digunakan. Namun, bagaimana jika anda tidak dapat mencari aplikasi Mail di tempat pertama?

Aplikasi Mel Hilang Iphone Ipad Perbaiki Alt yang Ditampilkan

Sekiranya aplikasi Mail hilang pada iPhone tại iPad iPad, itu tidak menghairankan. Terdapat sebilangan sebab mengapa perkara itu berlaku. Tinh thần Mungkin menyahpasang aplikasinya sebentar tadi. Waktu Skrin menghalangnya tidak muncul. Atau ia tersembunyi dalam pandangan yang jelas di antara biểu tượng lain.

Ikuti langkah penyeleaian masalah di bawah ini, sau đó anda akan mengembalikan aplikasi Mail dalam masa yang singkat.

3. Cari Aplikasi Mel

Aplikasi Mail mungkin tersembunyi dalam pandangan yang jelas, biểu tượng antara aplikasi lain. Itu berlaku sekiranya anda memasang banyak aplikasi. Atau jika anda memastayai kertas dinding berwarna-warni sehingga sukar cho đến biểu tượng melihat tertentu. Lebih buruk lagi, anda mungkin meletakkannya – atau menyeretnya secara tidak sengaja – thư mục ke dalam di shrine Utama. Itu akan menjadikannya lebih sukar cho đến dicari.

Sekiranya anda tidak mahu meluangkan masa chouk mencarinya, gunakan Mushsi Carian yang terdapat di dalam iPhone atau iPad cho mencarinya dengan cepat.

Mulakan dengan mel ke ke bawah Laman utama. Taipkan surat ke dalam Carian dan applicationasi Mail akan muncul dalam hasil carian.

Iphone Aplikasi Mel Tiada Pembaikan 8

Sekiranya aplikasi Mail tidak muncul dalam hasil carian, ikuti langkah-langkah di bawah ini cho đến membuatnya muncul.

Langkah 1: Mulakan dengan mengunjungi aplikasi Tetapan iPhone / iPad. Tatal ke bawah mrine, ketuk Mail, rồi kemudian ketuk Siri & Search.

Iphone Aplikasi Mel Tiada Pembaikan 9Aplikasi Mel Tidak Ada Iphone Sửa lỗi 10

Langkah 2: Hidupkan suis di sebelah Tunjukkan dalam Carian.

Ứng dụng Mel Tidak Ada Iphone Iphone 11

Kembali ke đền Utama. Cari aplikasi Mail, sau đó ia akan muncul dalam hasilnya.

4. Tetapkan semula Tata Letak Skrin Utama

Tidak seronok menggunakan Tìm kiếm cho mengakoses aplikasi Mail sepanjang masa. Tetapi jika Spirit juga tidak menyukai ý tưởng cho melintasi beberapa quan tài Utama atau gấp cho mencarinya, tinh thần sentiasa boleh menetapkan semula susun atur quan tài Utama iPhone atau tinh thần iPad. Melakukannya akan meletakkan semua aplikasi di lokasi lalai mereka.

Walau bagaimanapun, đền thờ tetapan semula Utama juga menyebabkan semua gấp hilang. Oleh itu, ikuti langkah-langkah berikut sekiranya benar-benar diperlukan.

Langkah 1: Buka aplikasi Tetapan iPhone / iPad, ketuk Umum, rồi kemudian ketuk Tetapkan Semula.

Ứng dụng Mel Tidak Ada Iphone Iphone 12Aplikasi Mel Tiada Pembaikan Iphone 13

Langkah 2: Ketuk Đặt lại Bố cục Đền Utama dan kemudian ketuk Đặt lại Đền Utama pada kotak pengesahan.

Ứng dụng Mel Tidak Ada Iphone Iphone Fix 14

Kembali ke đền Utama. Anda akan melihat semua aplikasi di lokasi lalai mereka. Oleh kerana Mail adalah aplikasi asli, anda boleh mencarinya di skrin Utama utama iPhone atau iPad anh chàng.

Người đưa thư Punggung

Mendapat semula aplikasi Mel? Sekiranya anda meikuti empat petua di atas, maka anda semestinya ada. Pembaikan ini juga berlaku cho đến banyak aplikasi asli lain. Oleh itu, apabila ada sesuatu yang hilang (seperti Safari), anda kini tahu apa yang harus Dilakukan.

Seterusnya: Menggunakan alamat e-mel profesional sangat dồn nén. Inilah cara memilih satu.