5 Perm Perm Android Percuma Terbaik dengan Sokongan Pengawal pada tahun 2020

Terdapat beberapa permhai yang memerlukan anda melakukan beberapa tindakan sekaligus. Dengan permhai ini, seseorang tidak dapat mengakosesnya menggunakan kawalan miếu sentuh. Tetapi, dengan perubahan waktu, beberapa gamepad dan pengawal trưởng thành telah muncul yang memungkinkan anda mengendalikan permhai.

Hasilnya, beberapa permhai Android dengan sokongan pengawal telah muncul. Kami telah memilih dan menyaaraikan yang terbaik di sini supaya anda dapat menikmati semasa bermain permhai ini. Oleh itu, tanpa perlu mengadakan perbincangan lagi, mari kita lihat beberapa permhai Android terbaik dengan sokongan pengawal 2020 di bawah.

Perm Nam Android Terbaik dengan Sokongan Pengawal pada tahun 2020

1. Nhựa đường 8: Udara

Nhựa đường 8: Airtern adalah salah satu permhai Android perlumbaan terbaik dengan sokongan pengawal yang membolehkan anda berada di belakang roda siêu xe. Terdapat beberapa kejohanan perlumbaan yang sedang berlangsung dan anda boleh mengambil bahagian dan mengungguli lawan anda Untuk mendapatkan ganjaran.

Perm Nam ini memastayai mod permhai yang berbeza cho đến ditawarkan xi măng masing-masing memastayai jalan cerita dan tujuan yang berbeza cho đến dicapai. Pada mulanya, pemain dapat menikmati v kerjaya yang membolehkan pemain menjalani 180 kịch bản yang berbeza yang menjadi sukar ketika mereka maju lebih jauh.

Juga Periksa: – Cho phép Android Luar Talian Ter Bạchk

2. CÔNG CỤ

PUBG adalah salah satu permhai battle royale terbaik di mana lebih by 100 pemain yang berlhai enveratung satu cùng lain cho đến memastik dominasi. Permhai ini membawa anda ke sebuah pulau di mana anda akan menemui senjata dan barang khas lain Untuk melawan lawan anda.PUBG Lite cho PC

Pada mulanya, Pemain mula tidak bersenjata dan harus mengumpulkan senjata yang tersembunyi di lokasi yang berbeza. Thu hút berjalannya waktu, kawasan yang dapat dimainkan terus menyusut dan pada akhirnya, orang terakhir yang berdiri memenangi pertempuran. Perm Nam in tersedia pada kedua-dua peranti Android & iOS dan telah dinilai sebagai salah satu permhai Android terbaik dengan sokongan pengawal tahun 2020 di luar sana.

3. Tidak mahir

Không thành thạo adalah salah satu permhai Android terbaik dengan sokongan pengawal yang berlaku dalam dunia pasca tận thế. Zombi berkeliaran di mana-mana dan objectif utama anda adalah memerangi mereka yetuk menyelamatkan umat manusia daripada con nhộng.