8 Axisori Terbaik cho OnePlus 8 Chuyên gia Yang Perlu Anda Beli

sốt xuất huyết OnePlus 8 Chuyên nghiệp, syarikat itu tidak mengeluarkan biaya cho đến menjadikannya ponsel unggulan sejati dengan fatur seperti pengecasan tanpa wayar, kadar penyegaran 120Hz, papara yang lu Walau bagaimanapun, điện thoại bukan sahaja yang menjadikan keseluruhan pengalaman. Bersama dengan sebilangan ambar aplikasi Andriod yang kuat, aksesori juga memainkan peranan dồn nén dalam meningkatkan pengalaman keseluruhan điện thoại tinh thần.

8    Axisori Terbaik cho đến One Plus 8 Chuyên gia Yang Anda Perlu Beli FI

Thành viên Jadi, jika anda baru-baru ini OnePlus baru 8 Pro, kami telah mengumpulkan senarai aksesori yang harus anda beli cho đến meningkatkan pengalaman tinh thần OnePlus.

1. Fon telinga tanpa wayar: OnePlus Bullets Wireless 2

Rồi ia tidak berakhir di sana. Fon telinga ini juga menyokong aptX HD.

Peluru Tanpa Wayar 2 memirayai jangka hayat bateri yang mengagumkan cho đến fon telinga tanpa wayar. Dengan satu caj, ia bertahan sekitar 14 mứt dengan jumlah sederhana. Yang menjadikan kesepakatan lebih manis adalah penyertaan Warp Charge 30. Ya, seperti tinh thần điện thoại, tunas ini juga dapat diisi dengan cepat.

Axisori Terbaik cho đến One Plus 8 Pro Yang Anda Pin Beli nhất

Caj 10 minit sahaja akan thành viên anda masa chính 10 mứt. Kesan, bukan? Sekiranya anda menggunakannya dengan berhati-hati, mereka akan bertahan di mana sahaja 3-4 beberapa hari sebelum memerlukan nạp tiền.

Hệ sinh thái Sambungan dan pasangan dalam OnePlus berlaku seketika. Apabila anda meletakkan fon telinga ini dalam mod berpasangan, anda akan melihat permintaan pasangan di OnePlus anda 8 Chuyên nghiệp.

2. Fon telinga tanpa wayar sebenar: Jabra Elite 75T

Âm thanh đầu ra của Sorotan utama Elite 75T adalah (được gọi là Jabra Elite 75t vs Samsung Galaxy Áo dài). Âm thanh seimbang dan disertai dengan bass yang mendalam dan kaya. Ini menghasilkan pengalaman âm thanh yang mengasyikkan. Pembatalan bunyi pasif hampir keseluruhan menambah keseluruhan pengalaman.

Aplikasi lắc lư Elite 75T kaya dengan ciri. Dari ciri ketelusan suara hingga pemandangan bunyi, ia memastayai beberapa penambahan menarik.

Axisori Terbaik cho đến One Plus 8 Chuyên gia Yang Anda Perlu Beli elt 75t

Tunas tanpa wayar ini membungkus butang vật lý, tetapi syukurmus ia linh hoạt dan tidak menekan saluran telinga.

Sejak pelancaran, kami menggunakan tunas ini dan terkesan dengan âm thanh đầu ra dan keselesaan keseluruhan yang diberikannya. Berpasangan lancar, dan hingga kini, kami tidak mengalami pengalaman buruk.

Hayat bateri cukup baik. Bí mật tinh thần thành viên Ini 7 berjam-jam menggunakan bateri, dengan kes itu mengeluarkan tambahan 3 pin kitaran hayat.

3. Chim cánh cụt Tanpa Wayar: Chim cánh cụt Tanpa Wayar OnePlus Warp Charge 30W

Mengecas pada kelajuan 30W bermaksud điện thoại dan pengecas boleh menjadi panas. OnePlus telah menyatukan kipas di pad tanpa wayar cho đến menjaga kesegaran, sau đó là Sesuai cam 9to5Google, túi tiền menjalankan tugasnya.

Walau bagaimanapun, ia memastaiai beberapa kelemahan. Untuk satu, anda tidak mendapat cáp USB-C tiêu chuẩn dan palam dinding yang boleh ditanggalkan. Tambahan, cáp terlalu Pendek cho digunakan dalam Persediaan biasa.

4. Chim cánh cụt Tanpa Wayar: Đế neo PowerWave II

Ia memastai đồng cảm với trường hợp tiền thì tối ưu có thể aliran arus mengikut peranti yang diletakkan di atasnya. Ia bertukar antara 5W, Vỏ tiền 7 triệu.

Terdapat dua gelelung pengecasan yang membolehkan anda mengecas điện thoại secara menegak dan mendatar. Yang pertama membolehkan tinh thần melihat semua pemberitahuan masuk semasa điện thoại sedang dicas.

Axisori Terbaik cho đến One Plus 8 Chuyên gia Yang Perlu Anda Beli 23

Pada masa yang sama, chim cánh cụt tidak berat. Bahagian bawahnya dipegang oleh tikar getah chống selip. Petunjuk kuasa tidak terlalu terang cho mengalihkan perhatian anda pada waktu malam. Perkara yang baik adalah bahawa ia dapat ditutup dengan Mudah.

Tidak seperti pengecas di atas, PowerWave II Stand dilengkapi dengan ví cáp 5 kaki sau đó palam dinding.

5. USB-C sang USB 3.0 Penyesuai: Aukey Aukey CB-A1-2

Reka bentuk yang padat menjadikannya Mudah alih sedangkan kemasannya lebih Mudah digenggam. Tambahan Pula, USB 3.0 đặc điểm kỹ thuật bermaksud mendapat kadar pemindahan dữ liệu sehingga kadar pemindahan dữ liệu hingga 5 Gb / giây.

Aukey CB-A1-2 telah mengumpulkan sejumlah pujian dari pangkalan penggunanya. Ia telah nghĩ rằng đó là dua ribu ulasan pada Amazon sau đó setakat ini telah mengumpulkan penilaian pengguna sebanyak 4.3-bintang daripada 5.

Axisori Terbaik cho đến One Plus 8 Chuyên gia Yang Perlu Anda Beli 10

Ia tersedia dalam warna hitam, putih, perak, rồi kelabu ruang.

7. Điện thoại Kes: Sarung bội Pasir Batu

Sản phẩm Menjadi dalaman, anda tidak perlu risau lềuang kesesuaiannya. Về lâu dài, hãy gọi yakin bahawa mereka akan terpasang rapat ke phone baru anda.

Đá sa thạch Sarung OnePlus berharga sekitar $ 25.

8. Sarung Điện thoại: Armor Tough Spigen

Untuk mempermanis perjanjian itu, anda bahkan mendapat tempat cho đến membuat pengalaman menonton filem anda menjadi urusan bebas tangan.

Kes ini menambah sedikit dan Spirit mungkin harus mengorbankan hồ sơ langsing điện thoại tinh thần. Sebaliknya, anda tidak perlu mengeluarkannya dari vỏ cho điện thoại mengecas anda secara wayarles.

Axisori Terbaik cho đến One Plus 8 Pro Yang Anda Hầu hết Beli Spigen

Namun, chân đế hanya dimaksudkan cho đến penggunaan sekali-sekala dan tidak dibuat cho đến penggunaan berat.

Tingkatkan Chim cánh cụt Pintar Anda

Selain daripada perkara di atas, tinh thần của juga boleh mendapatkan Chim cánh cụt Kereta OnePlus Warp jika anda banyak keluar di jalan raya Alat yang sangat berguna ở cửa hàng menyambung ke 12V kereta dua dan mengecas và một con vịt seperti penyesuai. Trường hợp vịt pastb membawa tiền cáp OnePlus apabila vịt melakukannya.

Oleh itu, yang mana satu daripada peranti ini akan anda beli terlebih dahulu?

Seterusnya: Adakah tinh thần ngân hàng masaari kuasa yang berkualiti? Nhấp vào pada pautan di bawah cho đến mengetahui beberapa tiền Mudah alih terbaik.