Adakah demo Unreal Engine berjalan lebih baik pada máy tính riba daripada pada PS5?

Công nghệ khai sinh Unreal Engine 5 (Lumen di negeri Nanite) banyak menggerakkan công nghiệp ini, pertama disebabkan hoặc đồ họa perincian yang disajikannya, sau đó kemudian kerana dihasilkan secara thời gian thực pada DevKit PlayStation baru 5 của Sony. Apa yang jelas, menghasilkan kegilaan yang sahih, para pemain menganga pada perincian yang disajikan di sana, bahkan mengingat semuanya terhad kepada 30FPS (1440p).

Namun, wawancara baru-baru trong bộ luật học của bạn Epic China akhirnya ‘membunuh’ semua Hype di sekitar PS5. Lagipun, demo yang berpeluang kita lihat, berjalan your lebih baik lagi di máy tính riba! Oleh kerana dengan tetapan đồ họa yang sama, notebook yang dilengkapi dengan NVIDIA RTX 2080 dan SSD Samsung 970 Evo Plus berjaya mencapai 40FPS tetap, 10 lebih banyak daripada consoleasiasiu.

Adakah demo Unreal Engine berjalan lebih baik pada máy tính riba daripada pada PS5?

Pertama sekali, sangat pelik cho đến membincangkan cụ thể là menu boot SSD PC ketika kita membincangkan hiệu năng đồ họa. Menariknya, nampaknya ini adalah xu hướng baru! Ini sekiranya semua yang diperkatakan mengai xương SSD.

Lagipun, jika dua tidak tahu, Sony mengatakan PS5 SSD dapat mencapai 9GB / s dengan mampatan atau 5.5GB / s dalam keadaan ‘bình thường’. Walau bagaimanapun, nampaknya SSD tidak ăn mày dồn nén cho dapat menjalankan demo Permhai Epik! Máy tính SSD Oleh kerana riba yang disebutkan di sini hanya dapat mencapai 3.5GB / s, kelajuan yang sangat menarik, tetapi jauh lebih Revah daripada yang ditawarkan oleh Sony.

Ringkasnya, nampaknya uyasi ‘Tech Demo’ Epic tidak dibatasi oleh kepantasan SSD yang digunakan Một cách khác nhau

Adakah demo Unreal Engine berjalan lebih baik pada máy tính riba daripada pada PS5? – Selain itu, khỉ Pendapat thần lềuang semua ini? Kongsi Pendapat anda dengan kami dalam đến di bawah.

Adakah anda suka Leak? Kami bergantung pada tinh thần! Google Tin tức trên Google Tin tức. Nhấp vào di sini dan kemudian Ikuti. Terima Kasih!

Kami kut Facebook, Twitter, Instagram! Ingin bercakap dengan kami? Hantarkan e-mel ke [email protected]