Asus F509DA-EJ58T, sau đó tách máy tính nikmati dengan riba ini

Bekerja dengan selesa dan lihat kandungan linh hồn dengan cara terbaik dengan Asus F509DA-EJ58T dan paparannya công nghệ. Peralatan Asus ini membolehkan anda menjadi produktif dan menikmati masa lapang dengan ciri dan nilai wangnya.

Kami membincangkan Asus F509DA-EJ58T

Asus F509DA-EJ58T adalah máy tính riba dibina cho thành viên anda uyasi yang baik, selain kualiti visual yang hebat dan suara yang ditingkatkan dengan tujuan menjadi cho máy tính pejabat, đại học tại masa lapang. Dengan uyasi yang luar biasa, peralatan ini memastaiai Quá trình thở AMD® Ryzen ™ 7 3700U yang digabungkan dengan a đồ họa RX Vega 10 rồi skrinnya pada 60 Hz tinh thần supaya dapat melihat kandungan Pen Pen HD.

Seperti yang kami katakan, Asus F509DA-EJ58T membolehkan tinh thần melihat semuanya dengan kualiti gambar yang baik, kerana ia menawarkan cảnh báo yang lebih realistik dan tajam berkat Công nghệ Asus tráng lệ. Công nghệ Dengan ini anda boleh memilih antara mod paparan yang berbeza yang diringkaskan dalam chống lại sự thiên vị, cho đến tugas hary atau về phía phổi, yang mengoptimumkan contras cho melihat gambar dan filem dengan lebih baik. Di samping itu, ia juga membawa Chống lại Penjagaan Mata cho menjaga penglihatan cahaya biru dan a Hướng dẫn sử dụng supaya tinh thần dapat menyesuaikan gambar mengikut keinginan tinh thần.

Asus F509DA-EJ58T

Juga, kita akan berpeluang menikmati audio yang bagus, karena memiliki Công nghệ ASUS SonicMaster hơn Asus AudioWizard, yang terdiri daripada gabungan perkakasan sau đó perisian cho đến mencapai kualiti suara yang tối ưu. Sabilangan ciri-cirinya diterjemahkan ke dalam penyaredan bunyi dan peningkatan ketajaman sehingga Spirit dapat mendengar kandungan kegemaran Spirit dengan lebih baik. Juga, pad máy tính sườn trong kita boleh mencari 4 USB tinh thần sehingga dapat menyambungkan semua peranti dan tinh thần ngoại vi, âm thanh đầu ra certa cho fon kepala, Penyambung HDMI cho đến khi menyambungkan theo dõi truyền hình atau rồi melihat kandungannya dalam ukuran yang lebih ambar, certa pembaca kad yang akan membantu anda meningkatkan watitinya.

Akhirnya, ia juga memastaiai bateri tahan lama dương nam 3 kali lebih banyak daripada pin lithium-ion chuẩn dan caj sehingga 60% hanya dalam 49 minit.

Asus F509DA-EJ58T, sau đó tách máy tính nikmati dengan riba ini 1

Ciri-ciri Asus F509DA-EJ58T

Asus F509DA-EJ58T
Đền Saiz (cm / inci): 39,62 cm / 15.6 “
Resolusi: 1920 x 1080 pixel
Đèn LED lười: Ơ
Tệp đã gửi: tidak
Kualiti gambar: Full HD
RAM Jenis: DDR4
Bộ nhớ RAM Saiz: 12 GB
Cây gai: AMD® Ryzen ™ 7 3700U
Đồ họa xấu: Đồ họa AMD® Radeon ™ RX Vega 10
SSD: Ơ
Máy ảnh kỹ thuật số 1
Jumlah dungiti simpanan (GB): 512 GB
Sambungan: 2 lần USB 2.0 / 1x USB 3.1 (GEN1) / 1x USB-C ™ 3.1 (GEN1) / 1x Tai nghe Keluar – Masuk micro 3.5mm (kết hợp) / 1x HDMI / 1x Pembaca Kad / 1x Khóa bảo mật Kensington / 1x Kuasa đầu vào.
Sistem operasi: Windows 10 Rumah

Xương sườn máy tính Ulasan trong

Máy tính riba ini memastaiai nilai wang yang baik dan menonjol, yang terpenting, kerana menawarkan suara yang bagus dan lebih daripada kualiti gambar yang boleh diterima. Sabagai Titik negatif, reka bentuknya agak membosankan.

Asus F509DA-EJ58T

Keter trung bình sau đó harga Asus F509DA-EJ58T

Ingat bahawa ada pasukan Asus lain yang dapat anda lihat seperti Asus F543BA-GQ739T.

PROS:

  • Nilai wang yang baik.
  • Kualiti gambar FHD.
  • Bunyi yang baik.

KEburyUKAN:

  • Reka bentuk yang membosankan dan tenang.

Chim cánh cụt Penilaian: Jadilah yang pertama!