Asus ROG Strix Helios Edisi Putih, ốp lưng

Bagi mereka yang terpesona dengan kemungkinan menara ROG Strix Helios, tetapi mereka tidak yakin dengan warna casis, pengeluarnya, Asus, telah memutuskan cho đến menggembirakan mereka dengan pelancaran mô hình tersebut ROG Strix Helios Edisi Putih. Menara separuh kini memperoleh warna yang lebih ringan, seperti yang ditunjukkan oleh nama dagang.

Asus ROG Strix Helios Edisi Putih, casis utama cho đến pemain permhai

Di dalam métai ROG Strix, tổng hợp Asus Ini memastai pelbagai jenis cadangan. Dari máy tính riba, melalui màn hình atau ngoại vi, sau đó juga casis dari máy tính. Yang terakhir adalah yang baru yang ditunjukkan hoặc công ty kepada kita sekarang. Kotak canggih cho máy tính memasang perm Nam kian impian.

Ciri menara perm Nam

Dari Asus sukan dồn nén langkah-langkah, tidak Kurang daripada 56,4 x 24,9 x 59,2 cm. Ini membolehkan Asus ROG Strix Helios Edisi Putih cho menempatkan papapan induk ATX; Micro-ATX dan Mini-ITX. Sau đó, đơn vị sertakan dalam configasi dua 3,5″ /2,5Ditambah empath yang lain 2,5″.

Asus ROG Strix Helios Edisi Putih

Asus ROG Strix Helios Edisi Putih

Casis memastaiai 8+2 Khe cắm PCI. Oleh itu, đồ họa kad boleh dipasang secara mendatar. Untuk memastikan sistem tetap ổn định sau đó dengan uyasi tinggi, ia menjadi tiêu chuẩn tiga 140 mm di hadapan sau đó satu belakang daripada 140 mm. Peranti pengudaraan ini dapat dikembangkan này tiga kipas 120mm atau dua kipas 140mm di atasnya.

Maklumat lanjut mengai Strix Helios

Tetapi jika kotak ini menonjol cho đến Sesuatu, itu adalah chouk yang maju Sistem pencahayaan LED ARGB yang menyatu di bahagian depan. Sau đó pilihan cho melihat bahagian atas a OLED tempat cho menangkap a imej tetap, video rồi sekata .GIF.

Asus ROG Strix Helios Edisi Putih

Menara, seperti yang dapat dilihat dalam, bảng ghi nhớ kaca terbaja di bahagian depan dan kiri, selesai berwarna. Untuk menyeleakan, nyatakan bahawa di Bảng I / O bahagian atas memastaiai pelabuhan USB 3.1 Gen2 Jenis-C (10 Gb / giây); đồng cảm USB 3.1 Gen1 (5 Gb / giây); penyambung cho đến fon kepala dan cái mic cờ rô; dan butang kawalan daripada pencahayaan dan kepantasan daripada peminat.

Jejak | Huyền phù