Atas 7 Perbaikan cho Gmail Tidak Menerima Email đến iPhone của bạn

1. Internet Periksa Sambungan

Apabila aplikasi Gmail tinh thần iPhone tidak meanima e-mel, perkara pertama yang perlu và periksa adalah cho đến sambungan internet active di tinh thần iPhone. Tinh thần Sekiranya menggunakan sambungan Wi-Fi, periksa cùng ada iPhone tinh thần dikonfigurasi dengan trầu sau đó dapat berfungsi den penghala Spirit. Ứng dụng Gunakan lain yang memerlukan sambungan internet cho đến memeriksa cùng ada sambungannya berfungsi dengan baik. Jika tidak, linh hồn boleh menghidupkan semula penghala atau meningkatkan isyarat penghala (menggunakan kaedah ini).

Sekiranya iPhone và các menu khác trên Internet có đầy đủ dữ liệu, quá khứ và hiện tại với dữ liệu / dữ liệu internet của họ đang hoạt động. Sekiranya anda melakukannya, điện thoại internet tetapi anda masih tidak berfungsi, anda boleh beralih pada Mod Pesawat, mematikannya selama setengah minit, sau đó là kemudian mematikannya. Apabila tinh thần internet dihidupkan semula, muat semula aplikasi Gmail Spirit sau đó periksa cùng ada mel baru masuk.

Apabila aplikasi Gmail tinh thần iPhone tetap statik dan e-mel baru masih tidak masuk, hubungi penyedia perkhidmatan tinh thần internet. Namun, jika internet anda berfungsi den aplikasi lain, tetapi Gmail masih tidak meanima e-mel di iPhone anda, teruskan ke penyeleaian seterusnya.

2. Switch Akaun Aktif

Tinh thần Adakah memastaiai banyak akaun google yang terpaut pada aplikasi Tinh thần Gmail? Sekiranya demikian, anda ingin memastik bahawa anda telah memilih akaun yang betul. Katakan anda memastayai dua akaun (Akaun X rồi Akaun Y) yang disambungkan ke aplikasi Gmail Spirit, anda mungkin tidak dapat meanima at melihat e-mel Untuk Akaun Y jika Akaun X adalah

Betulkan gmail yang tidak meanima e-mel di iphone 011Betulkan gmail yang tidak meanima e-mel di iphone 02

Untuk menukar akaun di aplikasi Gmail iPhone, ketuk gambar profile di sudut kanan atas dan pilih akaun mana yang anda mahukan sebagai alamat e-mel aktif / latar depan. Sekarang anda akan dapat meanima semua e-mel cho đến akaun sebaik sahaja masuk.

3. Kích hoạt semula Aks Akaun

Google membolehkan tinh thần memuat semula akaun tinh thần của yahh bởi tinh thần penyemak imbas. Có thể sử dụng menu cũng như kỹ thuật yang menghalang aplikasi Gmail và những thứ khác như gửi email cho iPhone sau đó là mana mana peranti anda. Xin chào, đăng nhập masuk ke Googleun Google pada penyemak imbas iPhone anda dan ikuti langkah-langkah đạt:

Langkah 2: Pada halaman ‘Izinkan akses ke akaun Google Spirit’, ketuk butang Teruskan.

Betulkan gmail yang tidak meanima e-mel di iphone 03

Itu menyegarkan akaun Google Spirit (sau đó là Gmail, secara lanjutan) tinh thần sehingga và dapat mengakosesnya pada perangkat (aplikasi lama dan baru).

Langkah 3: Apabila Google (re) mengaktifkan akses akaun dua, buka aplikasi Gmail dua, dan muat semula peti surat dua, sau đó dua akan mula melihat e-mel baru masuk. Lebih baik ok, tutup dan buka semula aplikasi Gmail.

Betulkan gmail yang tidak meanima e-mel di iphone 04

4. Dayakan Penyegaran Apl Latar Belakang

Sekiranya ‘Làm mới ứng dụng nền’ Dilumpuhkan cho Gmail di iPhone, anda mungkin tidak akan có nghĩa là e-mel sebaik sahaja mereka sampai. Đừng hít thở hồi ký Làm mới Aplikasi Latar Belakang Gmail bị vô hiệu hóa. Ini caranya.

Langkah 1: Thực đơn Lancarkan tinh thần iPhone Tetapan.

Langkah 2: Không hơn Gmail.

Betulkan gmail yang tidak meanima e-mel di iphone 05

Langkah 3: Pastican ‘Làm mới ứng dụng nền’ hủy kích hoạt. Sekiranya tidak, ketik cho đến menghidupkannya.

Betulkan gmail yang tidak meanima e-mel di iphone 06

Ghi chú: Tinh thần Apabila iPhone chạm vào Mod Daya Rendah, penyegaran aplikasi latar (Untuk semua aplikasi) akan dinonaktifkan sementara sehingga mematik Mod Daya Rendah.

5. Periksa Ruang Penyimpanan Akaun Google

Untuk setiap akaun Google, pengguna diperuntukkan ruang penyimpanan percuma 15 GB, yang dikongsi di seluruh Gmail, Google Drive, rồi Ảnh Google. Sekiranya anda telah menghabiskan ruang simpanan percuma, anda mungkin tidak dapat meanima e-mel baru di gmail anda di semua peranti. Khám phá memeriksa berapa banyak ruang simpanan akaun yang tersisa, kunjungi bahagian Penyimpanan akaun Google anda di penyemak imbas web.

Betulkan gmail yang tidak meanima e-mel di iphone

Sekiranya ruang penyimpanan anda tidak tersedia, anda boleh membeli ruang tambahan atau menghapus beberapa đã thất bại khi Photo Google, Google Drive, sau đó là Gmail và một bản sửa lỗi cho tôi.

6. Đăng nhập Keluar cho ứng dụng Gmail

Ya, đăng nhập và thoát khỏi ứng dụng Gmail sau đó đăng nhập và đăng nhập vào menu.

Langkah 1: Lancarkan aplikasi Gmail tinh thần iPhone và hồ sơ ketuk gambar akaun di sudut kanan atas.

Betulkan gmail yang tidak meanima e-mel di iphone 01

Langkah 2: Ketik ‘Urus akaun pada peranti ini’.

Betulkan gmail yang tidak meanima e-mel di iphone 07

Langkah 3: Sekiranya anda memastayai banyak akaun yang disambungkan ke aplikasi Gmail, ketuk ‘Buang dari peranti ini’ cho đến akaun yang tidak meanima e-mel.

Betulkan gmail yang tidak meanima e-mel di iphone 08

Sekiranya semua akaun yang disambungkan tidak meanima e-mel, hapus dan tambahkan semula semuanya.

Langkah 4: Untuk menambah atau menandatangani semula akaun ke aplikasi Gmail, hồ sơ ketuk gambar akaun di sudut kanan atas aplikasi, pilih ‘Tambahkan akaun lain’ dan ikuti arahannya.

Betulkan gmail yang tidak meanima e-mel di iphone 09

Sabagai Alternatif, jika anda tidak mahu membuang akaun Spirit, anda boleh mengaktifkan dan mematikannya buat sementara waktu.

Langkah 1: Di bahagian Urus Akaun Gmail, matik akaun yang tidak meanima e-mel dan ketuk Selesai.

Betulkan gmail yang tidak meanima e-mel di iphone 10

Langkah 2: Kembali ke halaman Urus Akaun, semula akaun ketuk Selesai kích hoạt.

Betulkan gmail yang tidak meanima e-mel di iphone 11

Sekarang muat semula Gmail anda yetuk melihat apakah akaun tersebut kini dapat meanima e-mel.

7. Khám phá Gmail Gmail

Sekiranya anda masih tidak dapat meanima e-mel, periksa tetapan penyegerakan akaun anda atau kunjungi halaman soong

Seterusnya: Mencari kaedah cho đến tinh thần meningkatkan produk activiti của tinh thần Gmail của bạn trên iPad? Lihat 21 pintasan papan kekunci yang hebat dalam bài viết yang dipautkan di bawah dengan chiến thắng.

Điều di atas mungkin mengandungi pautan afiliasi yang membantu menyokong Guiding Tech. Walau bagaimanapun, ia tidak menjejaskan integriti biên tập kami. Kandungannya tetap tidak berat sebelah dan sahih.