Ban nhạc Xiaomi Mi 5 cảm biến của bạn SpO2 e Amazon Alexa bersepadu

Sudah di awal Tháng 4 beberapa penggoda menarik yang chuẩn bị mengai Ban nhạc Mi 5. Malangnya, semua kekacauan yang dihasilkan oleh Xiaomi. Ini terima kasih kepada phần sụn 1.0.0.38 daripada Ban nhạc Mi 5, yang mendsahkan beberapa maklumat yang sangat menarik.

Baca juga: Xiaomi: merampas lebih dari 1000 Titik Udara palsu

BAN MI 5 VERSI ANTARABANGSA BOLEH BERBANGKIT DENGAN SOKONGAN AMAZON ALEXA

Ban nhạc Xiaomi Mi 5 cảm biến của bạn SpO2 e Amazon Alexa Bersepadu | Evosmart.it

Seperti yang sering berlaku cho đến banyak peranti Xiaomi, juga di sana Ban nhạc Mi 5 akan ra mắt dalam dua Versi berbeza: satu cina dan satu antarabangsa. Varian Cina (mã dengan XMSH10HM) akan memastaiai cip NFC bersepadu dan sokongan cho pembantu pintar milik Xiaomi: Xiao AI.

Mô hình mã nama này XMSH11HM sebaliknya ia akan dijual di seluruh dunia. Vari ini akan tetap ada malangnya ia kekurangan cip NFC. Tetapi kita dapat menghiburkan diri dengan kebaruan mô hình độc quyền antarabangsa: penyatuan dalam Amazon Alexa. Tetapi jangan berharap cho meningima đáp ứng suara, sebenarnya Ban nhạc Mi 5 tidak memastayai pembesar suara. Walaupun demikian, micro berkat kehadiran, dapat memperoleh beberapa văn bản jawapan.

Ban nhạc Xiaomi Mi 5 cảm biến của bạn SpO2 e Amazon Alexa bersepaduBan nhạc Xiaomi Mi 5: phần mềm gambar pertama bocor dari | Evosmart.it

Kebaruan lain yang disatukan di peringkat perisian adalah kehadiran Mushsi người peritaran kitaran trả tiền, ciri yang semakin phổ biến berikutan pengenalan pertamanya oleh Apple di watchOS 6. Di lấy mẫu itu, ia akan hadir di Ban nhạc Mi 5 Một Cảm biến SpO2 cho mengukur ketepuan oxy dalam darah.

Maklumat baru ini ditambahkan pada kebaharuan pertama yang diungkapkan cho đến Ban nhạc Mi 5: baru dari 1,2″, langkah dồn nén ke hadapan berbanding dengan pepenjuru 0, 95 Mi Mi Band semasa 4.

Namun, cho đến penampilan sulungnya di pasaran, masih ada kesabaran. Dalam Trung Quốc bồ nông Ban nhạc Mi 5 dijadualkan pada bulan Tháng 6; bạch dương đến sebaliknya Eropah Pasara, menurut GSMArena, kita harus menunggu sekurang-Kurangnya bulan-bulan Sau đó là tháng 9 (kira-kira dua bulan selepas ra mắt di pasaran Trung Quốc). Jelas sekali, pertimbangkan perkara in den langkah berja-chasing yang diperlukan memandangkan dengan keadaan semasa berlaku kemungkinan berlaku selipar lain.

Tiếng Jalan: Gsmarena

Gỗ: Trợ giúp