Ban nhạc Xiaomi Mi 5: pilancaran inilah tarikh!

Ban nhạc Xiaomi Mi 4 sản phẩm itu pasti salah satu Xiaomilebih phổ biến. Semerti semua Ban nhạc Mi, sebenarnya dapat menggabungkan a nilai wang yang sangat baik dengan banyak ciri dan barang yang sangat berguna dan menarik. Ban nhạc Mi 4 yang juga dapat menyeleaikan salah satu kelemahan terbesar Mi Band 3: penglihatan papara di bawah cahaya matahari langung.

bata juga: Ban nhạc Xiaomi Mi 5: ini gambar pertama

Setelah pengoptimuman dilihat, tiba waktunya cho đến memikirkan penggantinya, sau đó juga Ban nhạc saya 5.

BIAOMI MI 5: TARIKH PELANCARAN DILULUSKAN

Xiaomi akan melancarkan Mi Band barunya dalam beberapa hari 5! Nampaknya tarikh pelancaran yang boleh dipakai dijadualkan11 tháng 6, cho melaporkannya Gizchina. Oleh itu, terdapat banyak maklumat cho đến mengetahui permata baru ini;

ban nhạc mi 5

Dilihat dari gambar ini, Ban nhạc saya 5 nampaknya ia tidak akan mengalami perubahan yang drastik, namun, rumah orang Trung Quốc mungkin menganggap rumah itu tidak akan dapat dipakai cùng sekali.

Siapa yang memiliki Versi terbaru dari yang dapat dikenakan harus menyerah pelaksanaan yang sangat penting, kami merujuk pada kemungkinan pembayaran melalui NFC; Mushsi ini belum diperluas dalam Versi antarabangsa, itulah sebabnya kemungkinan penggunaan dalam varian masuk dianggap. Tidak jelas apakah Mushsi ini akan dieksploitasi melalui perkhidmatan Mi Pay atau akan berlaku berkat Mushsi pihak ketiga: Google Pay.

ban nhạc mi 5

Kebaruan lain yang disatukan di peringkat perisian adalah kehadiran Mushsi người peritaran kitaran trả tiền, ciri yang semakin phổ biến berikutan pengenalan pertamanya oleh Apple di watchOS 6. Di lấy mẫu itu, ia akan hadir di Ban nhạc Mi 5 Một Cảm biến SpO2 cho mengukur ketepuan oxy dalam darah.

Maklumat baru ini ditambahkan pada kebaharuan pertama yang diungkapkan cho đến Ban nhạc Mi 5: baru dari 1,2″, langkah dồn nén ke hadapan berbanding dengan pepenjuru 0, 95 Mi Mi Band semasa 4.

Di lấy nó, kumpulan Mi 5 boleh menyokong pembantu Amazon Alexa.

Tiếng Jalan: Gizchina.