Cara Memulihkan Orang Kurang Upaya Facebook Akaun?

Memulihkan Orang Kurang Upaya Facebook ID adalah kesakitan di pantat. Maaf, tetapi ini adalah kebenarannya. Pada masa kini, Facebook melumpuhkan akaun tanpa sebarang notis sekiranya terdapat aktiviti mencurigakan di dalamnya. Itulah sebabnya semua orang mencariCara Memulihkan Orang Kurang Upaya Facebook Akaun?Ngôi sao Setelah banyak mencari, kami mendapat beberapa cara kerja cho đến Buka Lumpuhkan Facebook Hồ sơ. Tidak pasti Spirit và akan mendapatkan kembali akaun Spirit. Tetapi, ada kemungkinan dan ini adalah satu-satunya cara cho đến anda mencuba. Kadang-kadang, ia bergantung pada Luck dan kadang-kadang mereka mengaktifkan semula akaun anda sekiranya mereka dapat memahami masalah Spirit.

Bukan tugas yang Mudah cho Dilakukan Pulih Kurang Upaya Facebook akaun. Saya akan thành viên và a cara kerja cho đến Memulihkan Orang Kurang Upaya Facebook Akaun. Yang perlu anda buat hanyalah mengisi Borang Permintaan ID Permohonan dengan Facebook dan tunggu jawapan mereka. Baru-baru ini mereka juga mencipta Facebook Borang Tidak Layak Dilumpuhkan yang dapat membantu pengguna yang akaunnya Kurang Upaya kangana melanggar Facebook Penyataan Hak sau đó Tanggungjawab. Pada masa kini Facebook telah meningkatkan keselamatan mereka kerana banyak akaun Palsu Dilumpuhkan dalam jumlah ambar. Orang yang menggunakan nama palsu di akaun mereka mula kehilangan akaun tanpa sebarang amaran. Setiap kali ini berlaku dengan akaun seseorang, di mula mencari di internet cho kaedah membuka semula orang Kurang upaya Facebook akaun. Kami akan berkongsi semua mengai topik ini dalam bài viết ini dan cara-cara yang mungkin cho đến mendapatkan kembali akaun dua.

Facebook adalah salah satu laman web Jaringan Xã hội yang thu hút phổ biến di dunia. Kadang-kadang, mereka melumpuhkan kami Facebook akaun. Banyak Sababnya !! Dalam kes ini, kita mula mencari Cara buka yang Dilumpuhkan Facebook akaun? Tinh thần Sekiranya menghadapi perkara yang giống nhau, berikut adalah panduan langkah demi langkah cho đến mengaktififkan semula orang Kurang upaya Facebook akaun. Ya !!, dengan hanya membuat permintaan id-rayuan akaun yang Dilumpuhkan, anda akan mendapatkan kembali akaun Spirit.

Akaun peribadi saya DilumpuhkanMùi, Adalah halaman yang lươn menjengkelkan, kadang-kadang Facebook thực đơn nhúng kepada kita. Pada masa kini, terdapat banyak Facebook akaun Dilumpuhkan. Sau đó, orang mula mencari của Google cho đến, bagaimana membuka akaun facebook yang Dilumpuhkan. Setelah mencarinya, kami menemui satu-satunya kaedah cho đến mendapatkan semula akaun FB yang Dilumpuhkan vĩnh viễn id-rayuan akaun Dilumpuhkan. Cuma, banding dan tunggu cho đến memulihkan orang Kurang upaya Facebook akaun. 😀

Sekiranya perkara yang cùng tinh thần berlaku kepada, jangan risau. Kita berada di sini! Bài viết Dalam ini, kami akan berkongsi semua perkara mengai topik ini: Cara mengaktifkan semula orang Kurang upaya Facebook akaun. Sekiranya ID anda terlalu lama, maka sangat dồn nén bagi anda cho đến mengembalikannya. Jadi, yang harus linh hồn lakukan hanyalah mengikuti panduan ini dengan teliti.

Cara Membuka Dinon Actifkan Facebook Akaun?

Cara Memulihkan Orang Kurang Upaya Facebook Akaun?

Hồ sơ của Sabilangan orang berpendapat bahawa merka loãng Oleh itu, pertama sekali, izinkan saya perbezaan yang jelas antara kedua situasi ini. Sekiranya akaun Spirit Dinonaktifkan Sementara, maka setiap kali Spirit mencuba Đăng nhập, ia menunjukkan bahawa akaun Spiriton Dinonaktifkan. Anda boleh membuka orang Kurang upaya anda dengan Mudah Facebook kembali dalam keadaan ini dengan kaedah yang kami terangkan di bawah.

Vịt Beginilah rupanya ketika Facebook akaun Dilumpuhkan buat xi măngara waktu:

Kurang Upaya Facebook Akaun

Sekiranya akaun tinh thần của juga kelihatan, tinh thần semasa của cuba masuk. Ini bermakna akaun tinh thần của Dilumpuhkan. Sekarang, cho đến Pulih Lumpuhkan Facebook akaun, anda harus mengikuti beberapa langkah yang saya terangkan di bahagian bawah.

Berikut adalah beberapa sebab yang mengunci anda Facebook akaun:

 • Mạnhgunan Nama Palsu
 • Mạnh mẽ Fon Bergaya di Nama Akaun Anda
 • Menyiarkan Kandungan Yang Dilanggar Facebook Terma & Syarat

Dalam kes lain, jika akaun Spirit Dilumpuhkan secara Kekal, ini akan menunjukkan kepada Spirit bahawa akaun Spirit Dinyahdayakan Kekal. Dalam keadaan ini, akaun anda tidak akan dikembalikan. Saya harap sekarang semua soalan tinh thần dihapus seperti Facebook nama palsu Dilumpuhkan akaun, Facebook akaun Dilumpuhkan tanpa sebab dan semua. Nah, menurut saya, sebab utama di sebalik ini adalah menggunakan nama Sành điệu và Fake. Oleh itu, selalu elakkan menggunakan nama lain di akaun FB tinh thần. Juga, periksa Cara Mengesahkan Facebook Halaman.

Sekiranya akaun tinh thần Dilumpuhkan buat xi măng waktu, tinh thần tidak perlu risau. Izinkan saya meanangkan quá trình langkah demi langkah cho đến memulihkan orang Kurang upaya Facebook akaun.

Cara Membuka Semula Kurang Upaya Facebook TÔI?

1) Buka pautan ini di Penyemak Imbas tinh thần: –

Rayuan Akaun Dilumpuhkan

2Sekarang masukkan E-mel berdaftar Spirit, Nama Asal yang anda gunakan pada akaun dan lampirkan Kerajaan asli yang sah. ID mua cho Nama & DOB yang sama di atasnya của bạn.

Inilah jenis Kerajaan. Bukti Facebook menyokong:

 • Kad Hijau, Giấy phép Kediaman atau Kertas Imigresen
 • Sijil kelahiran
 • Chim cánh cụt Kaden
 • Kad Insurans Peribadi atau Kenderaan
 • Sijil perkahwinan
 • Kertas Kerja Tukar Nama Rasmi

Sekiranya anda berumur di bawah 18 tahun dan tidak memastayai ID dari ini, anda juga boleh memuat naik ID ini:

 • Tín dụng xấu
 • Xe hơi
 • ID sekolah atau tempat kerja
 • Kad perpustakaan
 • Periksa
 • Bass bass

3) Inilah bagaimana iniFacebook borang rayuan akaun yang Dilumpuhkan

borang rayuan akaun facebook yang DilumpuhkanFacebook akaun Dilumpuhkan diaktifkan semula

4) Sekarang, Masukkan semua butiran yang diperlukan dengan betal dalam borang dan akhirnya, nhấp Anh ấy lấy butang.

5) Ia akan berjaya menghantar borang anda yetuk Semakan dan menunjukkan kepada anda meese seperti ini:

memulihkan akaun facebook yang DilumpuhkanCho phép id / facebook rayuan akaun Dilumpuhkan

Kini, Borang anda berjaya dihantar. Facebook akan menyemak rayuan anda dan membalas anda dalam masa 4-5 Hari-Hari. Tidak pasti, akaun anda akan dibuka dengan quá trình ini. Sekiranya Hồ sơ anda kelihatan Sah dan tidak ada yang melanggar Facebook Syaratnya, maka saya pasti, akaun anda akan dibuka dengan Mudah. Ini adalah Cara mengaktifkan orang Kurang upaya Facebook akaun. 🙂

Baikazaki, tidak kira kita semua memerlukan akaun kita dalam keadaan apa chơi chữ, jadi jangan tonggu apa-apa dan buka semua akaun Spirit yang Kurang upaya menggunakan Borang ini. Akhirnya saya berjaya mencari jalan penyeleaanan 100% cho membuka orang Kurang upaya Facebook akaun. Beritahu anda mengai kaedah lama.

Cara Memulihkan Orang Kurang Upaya Facebook Akaun? (Tamat tempoh)

Ini adalah Lấy lại hình thức truy cập yang hanya burfungsi 4-5 Hari-Hari. Tetapi, saya secara peribadi mengujinya dan berjaya membukanya 5 đồng bằng tahun hilang upaya Facebook akaun. Kemudian saya berkongsi kaedah in certa merta di sini, mungkin ada yang menggunakannya dan mendapatkan kembali akaun mereka. Malangnya, ia tidak lagi berfungsi! Sebenarnya, memang Facebook Bug kerana siapa sahaja boleh membuka akaun yang Dilumpuhkan hanya dengan memasukkan ID dan nama e-mel yang didaftarkan. Namun, masih ada harapan agar anda dapat mencuba kaedah yang dikongsi di atas.

1) Buka sahaja Borang yang diberikan di bawah dalam penyemak imbas anda yet mendapatkan semula akses ke borang Spirit Facebook akaun.

2) Masukkan akaun anda yang Dilumpuhkan E-mel, Nama sau đó masukkan sesuatu di dalam kotak sẽ nói “Akaun saya Dinyahaktifkan Tanpa Sebab”.

Dapatkan Kembali ke tinh thần Facebook Akaun

3) Nhấp vào đường dẫnAnh ấy lấyButang.

4Seleai, sekarang, tunggu selama 10 saat dan cuba buka Facebook akaun. 🙂

Sekiranya masih, Spirit tidak dapat mendapatkan kembali akaun Spirit chemudian mencuba borang yang diberikan. Ini juga berfirungsi cho beberapa akaun cho đến membuka aka Bảo mật Vô hiệu hóa.

Keselamatan Lumpuhkan

Setelah membuka pautan yang diberikan di atas, masukkan butiran yang diminta dalam Borang dan akhirnya, nhấp pada butang Hantar. Linh hồn ngọc trai Itu sahaja yang lakukan cho đến mendapatkan kembali akaun tinh thần. Sekarang, nikmati! 😀

Apa yang anda akan dapat ialah akaun anda berjaya Dibuka. 😉 Sebenarnya, saya telah menemui Pautan ini baru-baru ini dan kemudian saya mencubanya di 7 akaun orang Kurang upaya tahun. Selepas 10 saat saya terkejut apabila akaun saya dibuka dalam tempoh yang singkat ini. Mungkin nanti Facebook menu akan mèo Borang ini kerana menurut saya, ini adalah Bug dalam system merka itulah sebabnya akaun dibuka dalam beberapa saat tanpa sebarang pemeriksaan.

Seterusnya, Persoonal muncul di fikiran anda adalah: Bagaimana Saya Mendapat Facebook Balas? Jawapannya Mudah, periksa e-mel anda (yang anda masukkan dalam rayuan) dalam masa yang singkat. Anda akan meanima FacebookBalasan melalui surat dan kemudian akan membuat anda Pasti, akaun anda akan terbuka atau tidak.

Facebook baru-baru ini juga telah mencipta bentuk baru iaitu Facebook Borang Tidak Layak Dilumpuhkan bagi mereka yang akaunnya Kurang Upaya kangana melanggar Facebook Penyataan Hak sau đó Tanggungjawab. Sekiranya ada sebab lain, borang ini tidak akan berfungsi cho đến tinh thần. Sekiranya demikian, ikuti langkah-langkah utama yang disediakan di bawah. Cho phép adalah pautan ke borang ini:

Facebook Kurang Upaya – Tidak layak

Không có juga, jangan cuba menghantar Rayuan berulang kali. Tinh thần Akaun tidak akan terbuka jika tinh thần Spam Facebook. Hanya Kirim Akaun anda sekali, dan tunggu jawapan mereka. Sekiranya semuanya kelihatan baik, tinh thần akan mengembalikan akaun tinh thần. Juga, periksa Cara Mengubah Facebook Nama Akaun bã nhờn 3 Sabulan.

Nasihat Paling Penting: Sabilangan orang cuba membuka akaun mereka dengan Fake Govt. ID, tetapi tidak pernah Dilupakan. Ia Facebook, bukan laman web yang ăn mày kecil. Anda tidak boleh membuatnya bodoh. Sau đó là Bukti Palsu kelihatan jelas. Akaun anda akan Dilumpuhkan secara kekal sekiranya Facebook ditemui, anda sedang berusaha cho đến menghantar ID palsu. JADI, jangan sekali-kali cuba menipu Facebook. Cukup serahkan ID Asal dan tunggu FacebookJawapannya.

Anda boleh meanangkan maklumat tambahan mengai Tinh thần Akaun, “Maklumat tambahanKotak dalam bentuk.

Saya menjumpai video di Youtube, thủ tục yang mengikuti Panduan saya yang cùng dan sempurna, jadi jika Spirit no memeriksa semua langkah di depan mata Spirit, hầu hết video melihat ini !!

Video hướng dẫn: Cara Mengaktifkan Semula Orang Kurang Upaya Facebook Akaun pada tahun 2020

Jadi, ini adalah satu-satunya cara cho đến Pulih Kurang Upaya Facebook akaun dalam sehari. Dương ngọc hanyalah Kerajaan yang seben. Bukti ID yang saya senaraikan di atas langkah-langkah di atas dan Kirim Bukti anda bạn permintaan ID-Akaun Kelhai Upaya Facebook borang dan tunggu jawapan mereka. Saya harap, anda akan mendapatkan kembali akaun anda melalui process ini. Jika tidak, tidak ada pilihan lain yang tersedia cho đến membuka orang Kurang upaya Facebook akaun. Jangan risau, Dalam kebanyakan kes, orang Kurang upaya Facebook akaun kembali tetapi hanya dan satu-satunya id semuanya ada pada Spirit. Tinh thần Akaun harus memastaiai semua maklumat yang betul mengai tinh thần. Tinh thần Sekiranya menggunakan nama palsu atau sesuatu maka lupakan akaun tinh thần. Oleh itu, cubalah Nasib anda.

Sekiranya anda memastayai pertanyaan atau pertanyaan mengai panduan ini, sila beri đến di bawah, saya pasti akan membantu anda Pulih Kurang Upaya Facebook akaun!! Saya dengan hormoneat meminta anda yetuk tidak Memberi come bahawa Tuấn Buka akaun saya atau sesuatu kerana saya tidak berjaya Facebook, Saya orang biasa tinh thần seperti. Tugas saya chouk berkongsi kemungkinan cara cho đến mendapatkan kembali akaun orang Kurang upaya anda jadi saya berkongsi semuanya dengan penjelasan yang Mudah.

Saya juga pernah berkongsi Facebook Kurang Upaya – Tidak layak kaedah borang yang akan membantu Spirit mendapatkan kembali akaun Spirit dengan Mudah. Tetapi pastikan itu hanya cho mereka yang akaunnya Dilumpuhkan kerana melanggar Facebook Penyataan Hak sau đó Tanggungjawab. Sekiranya akaun anda melakukan activiti yang mencurigakan, lupakan akaun anda atau cuba kaedah saya yang lain yang dikongsi di bahagian di atas. Anda hanya perlu memuat naik Bukti Identiti yang sesuai dengan perincian hồ sơ anda. Semoga hướng dẫn ini banyak membantu tinh thần. Sekarang anda sudah bersedia cho đến Pulih Cacat Facebook akaun.

Kesimpulannya

Jadi, kawan-kawan, kami telah berusaha sebaik mungkin cho mencari semua cara yang mungkin cho đến membuka Orang Kurang Upaya Facebook Akaun yang Dilumpuhkan tanpa sebab. Hari demi hari, Facebook semakin tegas dalam hal privateasi. Ramai orang kehilangan akaun tanpa sebab. Ini tidak bermakna bahawa akaun linh hồn hilang secara kekal. Kami telah berkongsi beberapa cara cho đến membuat permohonan pemulihan agar Orang Kurang Upaya Facebook TÔI. Anda mesti mencuba masing-masing dan kemudian bergantung kepada Nasib anda sekiranya mereka membuka semula akaun Spirit. Sekiranya anda memastayai cadangan, jangan ragu cho đến berkongsi di bahagian đến.

Điều Berkaitan Untuk Anda: