Cara Mendaftar dan Bermula dengan HBO Max

Pertama kali diumumkan pada tháng 10 năm 2018, HBO Max akhirnya hadir. Perkhidmatan penstriman video atas permintaan langganan dari WarnerMedia Entertainment memastayai kandungan lebih dari 10.000 mứt semasa Dilancarkan dengan lebih banyak lagi akan datang pada bulan-bulan mendatang. Berikut adalah cara mendaftar perkhidmatan dan cara memulakannya.

Cara Mendaftar cho HBO Max

Sekiranya anda memastayai langganan HBO, kemungkinan (tetapi tidak diijamin) anda sudah memastayai akses ke perkhidmatan baru.

Pelanggan Semasa

Pelanggan HBO Bây giờ yang melalui xe đường dài Apple, Google Play, Samsung, Optimum, Internet Verizon Fios, Communications Gabungan, sau đó là Liberty Cablevision của Puerto Rico memastayai truy cập vào HBO Max secarang. Sekiranya anda adalah salah satu pengguna ini, anda mungkin telah memperhatikan aplikasi HBO Bây giờ anda telah digantikan oleh HBO Max.

Untuk memulakan, cukup masuk dengan e-mel dan kata laluan HBO Bây giờ yang ada, kemudian pilih Trục semua HBO Max.

Pilih pelanggan cáp HBO sau đó vệ tinh dapatkan juga HBO Max secara percuma. Ini termasuk yang menggunakan Apple Saluran TV, TV AT & T, Comcast, Cox, DIRECTV, Hulu, Optimum, Spectrum, Verizon Fios, sau đó là Xfinity. Senarai ini selalu berubah, sau đó đến yang terbaru, lihat laman web HBO Max di chôm chôm.

Pelanggan Baru

Sekiranya anda belum memastayai langganan HBO atau yang menyokong HBO Max, anda boleh mendaftar cho đến perkhidmatan baru dalam talian. Ia 14,99 đô la, Dengan tujuh hari pertama tersedia secara percuma. Linh hồn của juga boleh mendaftar menggunakan aplikasi HBO Max rasmi di Google Play, Apple App Store, sau đó là melalui TV gợi lên tinh thần Samsung. Muat turun sahaja, kemudian buka aplikasi HBO Max cho đến memulakan dan memulakan percubaan percuma anda.

Tempat Mengaxkes HBO Max

WarnerMedia adalah sebahagian daripada tập đoàn terbesar di dunia, AT & T. Oleh itu, tidak mengejutkan bahawa walaupun pada pelancaran HBO Max tersedia hampir di mana-mana sahaja di mana pengguna di America Syarikat dapat mengakoses truyền dữ liệu.

Peranti Mudah Alih rồi Máy tính

Anda boleh mengaxkes HBO Max pada peranti:

 • Aliran di HBOMax.com. Penyemak imbas yang disokong merangkumi Chrome, Safari, Firefox, rồi Microsoft Edge cho đến Windows.
 • Apple iPhone, iPad, sau đó là iPod Touch (iOS 12 của bạn.2 atau hóa học).
 • Điện thoại sau đó là máy tính bảng Android (hệ điều hành Android 5 atau hóa học).
 • PC của bạn Windows 7 atau kemudian.
 • Mac dengan macOS X 10.10 (Yosemite) atau lebih baru.
 • Google Chromebook.

Ti vi hơn Peranti Berkaitan TV:

Hộp menu Peranti ini juga HBO Max:

 • Android TV hệ điều hành Android này 5 atau yang lebih baru, yang merangkumi kebanyakan TV Android Sony (model 2016 dan yang lebih baru) certa kotak TV Streaming AT & T.
 • Apple TV (chung ke-4 atau lebih baru) dengan perisian tvOS terkini.
 • PlayStation 4.
 • Xbox một

Dương lain

Breathe juga boleh menstrim HBO Max menggunakan Chromecast, Apple Tayangan udara, sau đó là cáp menggunakan của bạn HDMI dan menyambungkan máy tính, điện thoại, máy tính bảng atau ke TV dua.

Tidak disokong

Pada masa pelancaran, HBO Max adalah tidak ada melalui Roku atau Amazon Api Peranti. Tidak syak lagi, pengecualian ini hanya bersifat xi măng dan akan diseleaikan setelah perjanjian antara bahagian ditandatangani.

Sê-ri dulaan HBO Max

Setelah masuk đến HBO Max cho đến pertama kalinya, anda akan dimint cho memuat satu atau lebih profile. Dalam persekitaran keluarga, anda boleh membuat hồ sơ cho orang dewasa dan kanak-kanak. Hồ sơ thành viên nền tảng adalah sama di semua; dalam contoh di bawah, kami menambah hồ sơ menggunakan aplikasi HBO Max iPhone.

Hồ sơ

Untuk membuat hồ sơ dewasa:

 1. Pilih Hồ sơ biểu tượng di HBO Max.
 2. Pilih Switch Hồ sơ.
 3. Pilih + Tambah Dewasa đền thờ ‘Siapa yang Menonton?’
 4. Masukkan nama, pilih a warna, sau đó kemudian pilih Jimat.

Hồ sơ ghi nhớ cho kanak-kanak:

 1. Pilih Hồ sơ biểu tượng.
 2. Pilih Switch Hồ sơ.
 3. Ketik + Tambah Anak di shrine ‘Siapa yang Menonton?’ Buat PIN, jika diminta cho melakukannya.
 4. Tinh thần Masukkan nama anak, tarikh lahir, pilih warna, sau đó kemudian pilih Seterusnya.
 5. Pilih Penilaian kandungan yang dapat ditonton oleh anak anda. Hồ sơ ini tidak dapat menonton filem dan rancangan TV dengan penilaian di atas yang anda pilih.
 6. Pilih Jimat.

Secara lalai, kanak-kanak tidak boleh menukar ke akaun dewasa. Mereka juga tidak dapat mengubah penilaian filem dan televisieen mereka. Anda boleh membuat hingga lima hồ sơ pengguna setiap akaun, masing-masing dengan cadangan dan senarai tontonan.

Meneroka Bahagian

HBO Max dibahagikan kepada pelbagai bahagian cho đến menyoroti perpustakaan kandungannya yang luas. Di luar ini, kandungan disusun mengikut jenis (siri, filem, asal, dll.) Sau đó thể loại (aksi, hài, sau đó là banyak lagi). Anda juga akan menemui sembilan hab yang memecah kandungan mengikut penyedia kandungan.

Kandungan

HBO Max tidak termasuk suapan longung saluran cáp tuyến tính HBO atau kandungan dari saluran saudara HBO, Cinemax. Perkhidmatan ini merangkumi siri asli, phim tài liệu, sau đó là dah bahan HBO đặc biệt cộng với trích dẫn WarnerMedia lain, termasuk CW, TBS, TNT, TruTV, CNN, Cartoon Network, sau đó là Bơi lội người lớn. Anda juga akan mendapat tajuk dari Warner Bros., New Line Cinema, DC, perpustakaan Turner, Crunchyroll, Dậu Răng, Looney Tunes, sau đó là banyak lagi.

Kandungan độc quyền, di bawah panji Max Originals, merangkumi siri, filem, sau đó đặc biệt. Tidak seperti Netflix, siri HBO Max tidak akan digugurkan định dạng dalam Hồi pesta. Sebaliknya, tập akan dikeluarkan setiap minggu seperti di saluran TV yang lebih truyền thống.

Perkhidmatan baru ini menawarkan setiap tập dua rancangan terbesar dalam sejarah tivi, Friends and The Big Bang Theory. Perkhidmatan ini juga menyediakan 700 tập kandungan BBC, 11 musim pertama kebangkitan Doctor Who 2015, sau đó setiap tập Sesame Street sejak tahun 1969. Bộ phim Perkhidmatan ini juga menawarkan của The Criterion.

Hab Max HBO

Hab HBO, yang tidak asing lagi, adalah HBO, DC, Sesame Workshop, Classics Curated by TCM, Studio Ghibli, Cartoon Network Collection, Adult Bơi Collection, Crunchyroll Collection, rồi Looney Tunes. Anda akan melihat pautan ke hab ini sebagai baris pada shrine utama HBO Max atau di bahagian bawah menu semak imbas, bergantung pada peranti anda.

Hab Max HBO

Laman Utama

Pengenalan pertama anda cho đến HBO Max adalah dari laman utama. Sini anda menemui pautan ke kandungan unggulan dan Tonton Terus dan Senarai Saya. Halaman utama juga merangkumi senarai siri dan filem pilihan. Di luar ini, thuật toán kết hợp và pilihan manusia menentukan tajuk yang disyorkan muncul di skrin utama Spirit. Sebagai contoh, jika sebahagian ambar tontonan HBO Max anda berasal dari kandungan animasi, halaman utama anda akan menggambarkannya.

Membuat Senarai Tontonan

HBO Max mengawasi kandungan yang anda tonton dan menggunakan maklumat ini cho đến memastikan anda sentiasa terkini di semua peranti anda. Dengan kata lain, anda boleh mula menonton tập 2 Anh chàng Betty pada iPhone của HBO, kemudian selesaikannya kemudian di aplikasi HBO Max của anh chàng truyền hình. Semasa anda mencari kandungan baru chouk ditonton, ada baiknya membuat senarai keinginan.

Ciri Daftar Saya membolehkan anda mengawasi tayangan dan filem yang ingin anda tonton. Tinh thần Apabila menjumpai sesuatu yang ingin tinh thần tonton kemudian, tinh thần boleh menambahkannya ke Senarai Saya. Setiap hồ sơ memastayai senarai yang berasingan.

Khám phá bộ phim menambahkan tại tập Senarai Saya:

 • Điện thoại máy tính bảng atau: Cari sesuatu chouk ditonton, ketuk tajuk di bawah gambar, sau đó kemudian ketik + Tambah đến Senarai Saya.
 • TV: Pilih filem atau tập dan kemudian pilih + Tambah đến Senarai Saya.
 • Máy tính: Arahkan tetikus và ke atas rancangan atau filem dan click Tambah.

Tayangan dan filem akan tetap berada di Senarai Saya sehingga anda menghapusnya, atau tidak lagi tersedia melalui perkhidmatan. Anda boleh membuang kandungan dalam senarai anda kapan saja menggunakan pilihan yang tersedia.

Penstriman vs Muat turun

Seperti perkhidmatan phát trực tuyến video, HBO Max memolehkan anda memuat turun kandungan cho đến toanan luar talian pada peranti Mudah alih. Untuk melakukannya, peranti anda mosti disambungkan ke sambungan Wi-Fi melainkan anda mengubah tetapan cho đến memasukkan selular juga.

Untuk membuat perubahan:

 1. Ketik pada Hồ sơ biểu tượng dalam HBO Max pada peranti Mudah alih anda.
 2. Pilih Biểu tượng tetapan di kiri atas.
 3. Pilih Video Pilihan, kemudian buat perubahan tinh thần.

Pilihan video HBO Max

Untuk memuat turun kandungan pada peranti yang disokong:

 1. Cari kandungan anda ingin memuat turun, seperti filem atau tập TV.
 2. Ketik pada kandungan tertentu.
 3. Pilih Muat turun. Kandungan yang anda muat turun tersedia di bawah hồ sơ HBO Max anda di bawah Muat turun.

Kandungan muat turun HBO Max

Anda boleh memastaiai sehingga 30 muat turun tersedia di semua profil dan peranti. Muat turun tanpa tontonan tersedia selama 30 hari atau 48 mứt, bergantung pada kandungannya. Sekiranya kandungannya tidak lagi tersedia di HBO Max, kandungan tersebut akan dikeluarkan secara automatik dari senarai muat turun Spirit.

Kemungkinan rồi Tamat

Pada akhirnya, cara terbaik cho đến mengalami HBO Max adalah dengan memulakan sendiri. Ini adalah hari-hari awal cho đến perkhidmatan ini, sau đó là tidak diragukan lagi sebilangan pengguna akan mendapati terdapat gangarch atau aduan. Dalam masa terhad saya menggunakan perkhidmatan ini, saya telah mengal pasti beberapa perkara yang perlu diberi perhatian.

Perpustakaan Terhad

WarnerMedia adalah syarikat ambar den pelbagai đơn vị hiburan, yang kebanyakannya disebutkan di atas. Walaupun ăn mày, jangan mengharapkan segala-galanya bởi perpustakaan WarnerMedia yang luas akan segera muncul di HBO Max. Khususnya, kandungan DCnya Kurang, rồi saya mendapati beberapa kandungan HBO yang lebih tua hilang pada hari pertama. Jangkakan sebahagian ambar Lubang akan dipothyhi bởi masa ke masa apabila perjanjian peleenan berubah. Juga, perhatikan bahagian Hanya Ditambah, Perubahan Terakhir, sau đó là Akan Datang di HBO Max.

Tiada 4K

HBO Max tidak dilengkapi dengan kandungan 4K semasa pelancaran, yang memalukan, tetapi tidak disangka-sangka. HBO Bây giờ juga tidak memastaiai 4K. Buat masa ini, kandungan terhad kepada phát trực tuyến 1080p. Juga tidak ada sokongan cho đến HDR rồi Dolby Atmos.

Thay thế Lebih Murah

Akhirnya, mari kita bincangkan mengai harganya. Berband của bạn Disney +, HBO Max mahal. Namun, lebih baik membandingkan HBO Max gói của bạn HBO yang lain.

HBO Bây giờ dan langganan HBO tunggal juga berharga $ 15 sebulan atau sangat hampir dengannya. Dengan kata lain, bagi kebanyakan berjuta-juta pelanggan HBO lama, kedatangan HBO Max bermaksud lebih banyak kandungan tanpa kenaikan harga.

Untuk pemula, yang terbaik adalah mencuba perkhidmatan ini secara percuma selama tujuh hari dan kemudian memutuskan cùng ada harganya masuk dalam rumah tangga tinh thần. Walau apa chơi chữ, anda boleh membatalkan perkhidmatan pada bila-bila masa.

Ringkasan

HBO Max mungkin mewakili kedatangan perkhidmatan phát trực tuyến video tiếp theo terarir yang memanggil America Syarikat pulang. Dengan kandungan beribu-ribu jam yang sudah tersedia cho đến kanak-kanak dan orang dewasa, HBO Max bersedia cho đến thành viên tanda. Saberapa ambar moneyuh ia akan tetap dapat dilihat.

Cara Mendaftar dan Bermula dengan HBO Max 1