Công nghệ cảm biến camera gimbal Vivo Hộp quay số X50 Pro

Vivo X50 Pro (mã dengan nama PD2005) hampir tiba pada tarikh pelancarannya dan intensiti kebocoran dan sneak-puncak telah meningkat dalam beberapa hari terakhir. Semalam video công nghệ penggoda gimbal baru di camera điện thoại digoda dan hari ini ada lebih banyak lagi mengai inovasi camera điện thoại. Digelar sebagai awan micro, máy ảnh cảm biến gimbal menggerakkan bolak-balik hingga tiga darjah cho điện thoại pergerakan mengimbangi.

Pergerakan ini digerakkan hoặc Suspensi bola ganda kecil, yang Memberikan gerakan balas ke cảm biến. Công nghệ Semua trong dipasang di dalam a 4Perumahan tebal .5mm yang luar biasa tersendiri. Bagi pengguna biasa ini bermaksud penstabilan gambar yang luar biasa dengan kebebasan bergerak pelbagai dimensi cho cảm biến.

Penstabilan imej optik akan thành viên dorongan cho video penggambaran dalam cahaya Rendah sejak gimbal micro dwi-paksi dan 3bút ổn định điện tử ổn định akan mengurangkan pergerakan yang drastik. Pada gilirannya, camera cảm biến ini akan thành viên keupayaan cho đến tập trung dengan lancar pada apa yang diambil. Ý tưởng của bạn yang lebih baik anda boleh mencapai hasil dari 1/8 tembakan kedua dengan OIS semasa mengambil 1/ Pukulan kelajuan pengatup 50 hạt. Pada asasnya a 60,25 kali tiền katan dalam kelajuan tangkapan.

Công nghệ cảm biến camera gimbal Vivo Hộp quay số X50 Pro 1

Điện thoại Harga juga akan meningkat kerana mô-đun máy ảnh akan berharga dua hingga tiga kali ganda daripada yang berkualiti tinggi semasa. Tetapi kualiti gambar yang tidak dapat ditandingi oleh cảm biến akan dapat diragui. Ini akan memacu pasaran điện thoại bimbit kerana Vivo công nghệ memiliki inovatif sepenuhnya dan jenama lain harus bersaing.