Điện thoại Nokia memperkenalkan pintar baru pada Android 10

HMD Global, người điều hành bởi nhà điều hành AS Cricket Wireless của bạn, có thể sử dụng điện thoại của bạn để chỉ mang theo bawah jenama Nokia – Nokia C5 Endi, Nokia C2 Tava dan Nokia C2 Tennen. Buat pertama kalinya, selain howuf dan angka, peranti pengeluar Finland thinkima nama – Endi, Tava dan Tennen.

Nokia C5 Endi

Nokia C5 Endi Dilampirkan dalam perumahan polycarbonate satu bahagian dan dilengkapi dengan 6,5- papara inci dengan decusi 1600 × 720 pixel. Peranti ini berjalan di platform MediaTek Helio P22 chiến thắng bạn 3 RAM RAM. Jumlah memori dalaman adalah 64 GB, chemampuan của bạn cho mengembangkan kad MicroSD. Pin Kapasiti mencapai 4000 mAh dengan sokongan cho mengecas 10 watt. Chim cánh cụt dihidupkan 5 W làm mất điện thoại của bạn.

Nokia C5

Di bahagian belakang điện thoại pint terdapat camera utama tiga kali ganda:

  • Cảm biến trừ 13MP
  • cảm biến siêu thanh dihidupkan 5 mP;
  • Tolok kedalaman 2 mp

Camera selfie adalah 8 Mp Ciri lain termasuk đài FM, BT5.0butang panggilan Google Assistant sau đó là Android 10 yang dimuatkan sebelumnya.

Nokia C2 Tava rồi C2 Tennen

Nokia C2 Tava dan C2 Tennen adalah peranti anggaran yang kelihatan sama, tetapi berbeza dalam warna dan harganya. Alat hadir dalam kes cantik dengan panel belakang yang boleh ditanggalkan. Perkara baru dilengkapi 5, Màn hình 45 độ phân giải HD +, pem Process MediaTek A22, 2 KHUNG GB, ROM 16/32 GB, boleh dikembangkan den kad microSD.

Nokia C2 TavaRăng Nokia C2

Bảng điều khiển belakang memastaiai camera utama ganda dengan 8 dan 2 MP, depan – camera selfie dihidupkan 5 Pin Mp Kapasiti ialah 3000 mAh. Kedua-dua peranti ini dilengkapi dengan butang panggilan Google Assistant rồi menjanan Android 10.

Tarula mula, cảnh báo, harga

Ketiga-tiga peranti bajet adalah độc quyền cho AS sau đó direka cho đến pelanggan Cricket Wireless. Nokia C5 Endi akan tersedia dengan 5 Jun dengan harga $ 170. Alat ini terdapat dalam Versi na Midnight Blue.

Nokia C2 Tava akan tersedia dalam warna Tempered Blue mulai ngày 29 tháng 5. Điện thoại Kos pintar ialah $ 110. Nokia C2 Sparkle akan muncul dalam warna keluli mulai 15 tháng 6. Kos alat ini ialah $ 70.