DxOMark menamakan Camera Điện thoại Pintar Terbaik 2020 setakat ini

DxOMark sentiasa menjadi sumber dipercayai cho đến ulasan. Itu boleh diperdebatkan tetapi hanya satu daripada banyak laman web yang kami periksa cho đến mendapatkan ulasan dan analisis beberapa yang terkini smartphones diperkenalkan di pasaran. Pasukan ini tidak hanya melihat peranti unggulan cao cấp. Ia juga menguji sejumlah điện thoại jarak jauh, máy ảnh memeriksa sistem belakang dan penembak selfie. Máy ảnh sau đó ống kính juga dikaji cho đến membantu pengguna membuat keputusan yang tepat. DxOMark baru-baru ini membuat senarai baru ‘Camera Phone Pintar Ter Bạchk’.

Senarai terakhir của DxOMark yang kami paparkan di sini adalah pada bulan Tháng 12 năm 2019. Kami mencatat Best All-Rounder (Huawei Mate 30 Pro sau đó là Xiaomi Mi CC9 Pro Edisi Premium), Video của TerbukApple iPhone 11 Pro Max), Terbaik cho đến siêu rộng (Samsung Galaxy Catatan 10+ 5G), sau đó là Terbaik cho đến chụp ảnh Malam (Huawei Mate 30 Pro).

Semua điện thoại ini telah dikaji lebih dari enam bulan yang lalu. Kapal induk baru telah muncul dan daftar baru telah dikeluarkan oleh DxOMark. Điện thoại Perhatikan bahawa dalam senarai berdasarkan ulasan terbaru DxOMark.

Điện thoại gợi ý ‘Hình ảnh của Ter Bạch Dương‘Sekarang adalah Huawei P40 Pro. Tôi không khuyên bạn nên sử dụng DxOMark Mobile. Ia juga ‘Video của Ter Bạch DươngTerbaik cho Malam‘, Đàn’Terbaik cho đến Zum‘. ‘Ter Bạchk cho LuasSamsung Adalah Samsung Galaxy S20 Siêu. Yang terakhir sekarang adalah Teratas 5 dalam senarai utama. ‘Terbaik cho đến BokehSamsung Adalah Samsung Galaxy Catatan 10+ 5G yang ke-8 dalam Peringkat Mudah Alih đôi giày của bạn 117.

Jadi ia adalah pertempuran antara Huawei rồi Samsung. Máy ảnh OEM Cina Mudah alih teratas selalu menjadi ‘King’ ketika menggunakan. Điện thoại Huawei P selalu mendapat mahkota. Mereka mungkin digantikan oleh phone lain tetapi akhirnya akan diambil alih oleh model Huawei Mate generalasi berikutnya pada suku terakhir setiap tahun.

Samsung memastai pemenang yang jelas di Galaxy S20 Ultra hơn Samsung Galaxy Catatan 10+ 5G. Note 10+ 5G yang terakhir bahkan diuji semula theo tiêu chí của bạn. Pada akhir tahun 2020, harapkan senarai baru dari DxOMark.