EcoTank ET-16600, pelbagai Mushsi dengan ADF yang mencetak pada A3 +

Các EcoTank ET-16600 yang kami bawa hari ini yetuk dianalisis, mô hình adalah Máy in phun Pencetak yang menjadi ciri utama ialah Anda boleh mencetak saiz ambar, khususnya dalam định dạng A3 +. Selain dimuat dengan Mushsi, Epson EcoTank ET-16600 Ia memastayai hệ thống kartrij khas, yang berdasarkan pada beberapa tangki dakwat yang terpasang sehingga anda dapat mengisinya semula semasa habis. Tidak boleh Dilupakan bahawa selain Mushsi pencetakan, Dengan peralatan ini, tinh thần juga dapat menyalin, mengimbas dan menghantar fax.

EcoTank ET-16600, berat sau đó

Tinh thần Sekiranya telah melihat lembaran kỹ thuật yang kami lampirkan di bawah, tinh thần akan melihatnya Pencetak Epson ini memastayai cây gai dầu 21 kg. Oleh itu, kita menghadapi a pencetak berat sau đó. Sebenarnya, panjang dan kedalamannya tidak hanya lebih dari setengah mét, tetapi tingginya juga mencapai 35 cm. Bagaimanapun jika kita melihatnya dengan dulang tertutup, ia Memberi rasa padat. Mungkin salah satu alasan cho uk Uk

Pengumpan tự động tài liệu 50 helai

EcoTank ET-16600 memastaiai Pengumpan Documents Automatik (ADF), yang dapat memuat hingga 50 helai A3.

Di atas semua ini EcoTank ET-16600 Kami dapati penutup yang mengangkatnya Memberi kami akses kepada pengimbas. Mengenai ini kita memastaiai Pengumpan Dokumen Automatik atau ADF sehingga 50 helai A3, yang akan thành viên anda peluang cho đến membebaskan diri dari pemuatan halaman hướng dẫn sử dụng. Dulang keluaran berada tepat di bawah ADF. Tidak ada kekurangan panduan dan sokongan yang sesuai chouk jenis ganzian ini. Sebelum có nghĩa là ngà, perlu diperhatikan bahawa ia terbuat dari bahan yang kelihatan seperti plastic, chemasan hitam matt yang Elegan này.

Dua dulang kertas A3

Kami sekarang mengalihkan perhatian kita ke bahagian depan ini Epson EcoTank ET-16600 yang penuh unur-unur của bạn. Di bawah semua yang kita ada dua dulang kertas A3 yang masing-masing boleh memuat tối đa 500 helai. Di sebelah kiri anda dapat melihat USB đầu vào, sau đó di atasnya, bahagian tangki dakwat bersepadu yang dapat dilihat.

Shout sentuh berwarna

Bahagian utama dikhaskan cho đến bảng điều khiển kawalan yang boleh diangkat ke atas. Ini merangkumi a Màn hình 10 Cảnh báo LCD,9 cm sau đó kunci fizikal cho đến memasukkan nombor, biểu tượng watak dan. Ia juga memastaiai butang kuasa klassik, cho đến mengeaverikan tugas pencetakan, butang cho đến memasuki Menu con trỏ / Trạng thái dan satu lagi yang menjukan senarai Kenalan.

Kesambungan Epson EcoTank ET-16600

Bahagian belakang ini Pencetak EcoTank mô-đun menempatkan ổ cắm dengan AC, một Penyambung talian yang membolehkan sambungan ke saluran phone, đầu vào cho đến cáp USB, LAN Ethernet sau đó nhập luaran lain cho đến điện thoại luara. Kỳ thi Sudah công nghệ menggabungkan Wi-Fi hơn Wi-Fi Direct. Berkat ini, anda boleh melakukan tanpa cáp dan mencetak dengan peralatan yang berbeza, baik di pejabat dan di rumah, menggunakan perisian Epson iPrint. Ia juga sesuai dengan aplikasi pencetakan lain cho đến peranti Mudah alih, seperti Apple AirPrint sau đó là Cetakan Awan Google.

Ciri Percetakan

EcoTank ET-16600, birchualiti

Epson đa chức năng trong menuong perketan dan pengimbasan dua sisi automatik.

EcoTank ET-16600 yang cekap ini memastayai decusi cetakan sebanyak 4.800 x 2.400 dpi, yang cukup bagus. Mengenai kepantasan, người trả tiền telah menyatakan kelajuan cetak 32 halaman mỗi minit dalam satu warna dan 22 warna. Halaman perewama lewat 5,5 saat dalam hitam putih, sau đó 8,5 Detik dalam warna. Oleh itu, anda boleh melakukan lebih banyak perkara dalam masa yang lebih sedikit, menyokong percetakan dua sisi tự động (kedua-duanya A4 rồi A3) terima kasih kepada ADF berkelajuan tinggi.

Imbas, salin sau đó xử lý fax

Anda juga dapat mengimbas docum dengan pencetak Epson EcoTank ET-16600 in secara long melalui aplikasi Scan-to-Cloud, kualiti gambar của bạn 2.400 dpi x 1.200 dpi. Kelajuan imbasan menghampiri 26 halaman hitam dan putih (satu sisi). Lebih daripada cukup cho đến sebahagian ambar pokerjaan thông thường. Nếu bạn không nhận được một bản sao của bản sao của tôi thì fax cảnh báo tại hitam-putih (ADF dua sisi) secara longung.

Hệ thống EcoTank mang đến cho bạn tangki nhờ công suất bạch dương

Người mẫu-ini merangkumi đặt dakwat, yang terdiri daripada 127 ml dakwat hitam dan tiga tangki lagi dangwat cyan, magenta dan kuning 70 ml. Các Sistem EcoTank Ini akan mengurangkan keperluan mengisi semula dakwat. Oleh itu, anda boleh mencetak ribuan halaman tanpa perlu dicas semula. Ini juga bermaksud bahawa kos setiap halaman agak ámah. Mengisi semula botol dakwat berkapasiti ambar ini sangat Mudah.

EcoTank ET-16600, EcoTank

Sistem EcoTank menggunakan tangki dakwat berkapasiti ambar.

Danh mục Dalam Epson terdapat model multifungsi yang lebih sederhana seperti Epson XP-4100, yang mencetak pada A4 dengan decusi yang sangat baik: 5.760 x 1.440 dpi. Ia juga menawarkan percetakan dua sisi automatik so với WiFi tanpa wayar tiêu chuẩn.

Thông số kỹ thuật EcoTank ET-16600

EcoTank ET-16600ừmCông nghệKesalinghubunganCetakMạnh mẽFaks
dimensi 515 x 500 x 350 mm (Lebar x Kedalaman x Tinggi)
Berat dua puluh,7 Kilôgam
Warna Hitam
cái hộp Màn hình LCD cảnh báo; Đường chéo: 10,9 cm
Bilangan dulang kertas 3
Kapasiti dulang kertas Tiêu chuẩn 550 Helaian
Kapasiti dulang keluaran 125 Helai
Tài liệu Pengumpan tự động 50 muka surat
Percetakan dua sisi Ya (kertas biasa A4 / A3)
Định dạng nến A3 +, A3, A4, A5, A6, B6, DL (mẫu surat), số 10 (mẫu đầu ra)
Ia termasuk 1 đặt mái (1 Đam mê đắng 127 ml; 3 Tinta cyan, magenta dan kuning 70 ml), Kit, Cáp kuasa, Panduan Pantas, Hướng dẫn sử dụng Pengguna
Kaedah percetakan Kepala cetak Chính xác
Công nghệ mái watt Berwigmen Dakwat
Warna Hitam, Sian, Kuning, Đỏ tươi
Nấm Pelbagai Cetak, Imbas, Salin, Fax
Antara muka USB, Ethernet, Wi-Fi, Wi-Fi Direct, USB chủ
Perkhidmatan percetakan Mudah alih dan awan Epson Connect (iPrint, Email Print, Remote Print Driver, Scan-to-Cloud), Apple AirPrint, Cetakan Awan Google
Sistem operasi yang disokong Mac OS X 10.6.8 atau kemudian, Windows 10, Windows 7, Windows 8, Windows 8.1, Windows Vista (antara lain)
Kelajuan cetak 32 halaman / minit Đơn sắc, 22 halaman / minit Warna
Resolusi cetakan 4.800 x 2.400 dpi
Masa keluar halaman pertama Đơn sắc 5,5 sắp xếp, cảnh báo 8,5 saat
Resolusi imbasan 2.400 dpi x 1.200 dpi (mendatar × menegak)
Chim cánh cụt của Jeni Cảm biến Imej Kenalan (CIS)
Chim cánh cụt Kelajuan (A4 hitam) 26 ipm (hitam dan Simplex), 11.5 ipm (hitam dan dua sisi), 9 ipm (tại sao không đơn giản), 6 ipm (warna dan dua sisi),
Fax của Jeni Anda boleh menghantar fax berwarna atau hitam putih secara langung
Kelajuan xử lý tiền fax Sehingga 33,6 kbps / Lebih Kurang. 3 halia setiap
Nombor dail cepat fax 200 nama sau đó

Chuỗi trung vị sau đó khai thác EcoTank ET-16600

PROS:

 • Định dạng Anda boleh mencetak dalam A3 +
 • Khoảng 550 xin chào
 • Shout sentuh berwarna
 • Dilengkapi ADF của bạn
 • Kualiti cetakan yang sangat baik
 • Các percetakan dua sisi tự động
 • Ia pelbagai nấm
 • Hệ thống nhờ EcoTank
 • Kesambungan WiFi

KEburyUKAN:

 • Ia berar sau đó berat
 • Tiada khe cad SD
 • Harga

Chim cánh cụt Penilaian: Jadilah yang pertama!