Fortnite: Badai Agensi mencabar

Lebih banyak cabara muncul dalam Fortnite kerana kita menunggu Musim 3 cho đến memulakan dan kali ini, anda ditugaskan cho menu menu Agensi.

Kami memasuki minggu terakhir Fortnite: Bab 2 Musim 2 sau đó seperti yang dijanjikan, ada lebih banyak cabaran yang harus diseleaikan cho đến memperoleh beberapa ganjaran yang tidak menuangkan.

Anda akan mendapat Peluncur Shadow Stalker cho đến menyeleaikan semua Badai Agensi mencabar, certa moneykatan XP sau đó thưởng bungkus baru dan. Seperti biasa, kawasan sekitar Agensi cenderung menjadi sangat sibuk, jadi cubalah mWikiat di sana terlebih dahulu atau ambil beberapa senjata sebelum anda keluar.

Anda boleh menyemak cabaran Dominasi Lokasi yang lain di sini.

Fortnite: Badai Agensi mencabar 1

Fortnite: Badai Agensi mencabar

Cabaran ini tidak terlalu sukar cho đến diseleaikan dan anda tidak perlu menyeleaeakannya dalam satu perlawanan, jadi luangkan masa anda akhirnya anda akan berjaya Kapal Bayangan Baja, Con dấu bóng Balut danPeluncur Shadow Stalker.

Terdapat juga sebilangan ambar bar emas di kawasan Midas, tetapi kami tidak pasti sama ada merka akan menjadi sebahagian daripada cabaran Storm The Agency di masa hadapan.

Anda boleh melihat yang terkini Fortnite Musim 3 khabar angin di sini.

Sekiranya anda masih berusaha menyeleaikan cabaran Midas, anda boleh melihat panduan kami di mana mencari chỉ có thể là emas dan kepala llama emas di sini.

Bản tin Langgan VG247Dapatkan semua bit ter Bạchk VG247 yang dihantar ke peti masuk anda setiap hari Jumaat!

Các Kulit Deadpool kini tersedia cho đến pemilik Battle Pass dan anda boleh mengikuti semua cabaran Deadpool terkini di sini.

Anda boleh menyemak kami Panduan cabaran Henchman di sini, yang Memberitahu anda di mana cho mencari Henchmen, bos dan cara membuka pintu dan peti Pengimbas ID.

Anda juga boleh melihat panduan kami di mana cho đến mencari Rumah Api Lockie, Ski Apres dan Gunung Kay, di mana chouk mencari laluan rahsia, rumah selamat Shadow dan cara mengunjungi Coral Cove, Stack

Awasi YouTube’); JQuery (yt_video_wrapper) .hapus ();};});}}});}