Fortnite Musim 3 sau đó acara Doomsday ditangguhkan

oleh James Peskett, ngày 28 tháng 5 năm 2020

Trò chơi sử thi telah mengumumkan bahawa yang baru Fortnite musim, certa acara dalam permhai yang akan datang telah diturunkan kembali hoặc bài hát seminggu.

Dalam satu kebelakangan ini blog catatan, Fortnite pembangun mengesahkan bahawa Bab 2, Musim 2, akan Dilanjutkan selama satu minggu. Pada asalnya dijadualkan bermula pada bulan Jun 4, Musim 3 kini akan Dilancarkan pada hari Khamis, ngày 11 tháng 6

Untuk bertepatan dengan akhir musim ini, penggemar bernama “Doomsday”, yang sekarang dikenal sebagai “The Device” juga ditunda. Acara longung sekali sahaja ini akan berlangsung pada hari Sabtu, Jun 6 di 2 PM ET.

Perpanjangan semacam ini telah menjadi tradisi sehak akhir-akhir ini, walaupun kali ini di sekitar Epic memang pantas. Đại dịch Kesan toàn cầu secara tiba-tiba dan tidak dijangka adalah sebahagiannya bertanggungjawab cho đến melambatkannya.

Walaupun berita ini akan mengecewakan para pemain, sekurang-Kurangnya ia Memberi sedikit masa tambahan cho đến menyeleaikan sebarang Cabaran Battle Pass yang tersisa. Juga, pastikan cho đến mengunci pilihan penampilan cho Maya, Brutus, TNTina, Meows Church, Skye dan Midas, kerana vàa tidak akan dapat melakukan ini sebaik musim berakhir.