Logitech G613, papan kekunci permhai yang dapat dipercayai dan tahan lama


Utama dengan keselamatan menggunakan papan kunci tanpa wayar berkualiti dengan Logitech G613, papan kekunci permhai yang sesuai dengan semangat. Hari ini kita bercakap mengai ciri-ciri papan kunci jenama Logitech yang menarik ini.

Logas Ulitech G613

Setiap pemain PC tahu bahawa memastaiai papan kunci yang baik adalah salah satu aspek terpenting dalam memenangkan permhai. Atas sebab ini, hari ini kami akan Memberitahu Anda mengai logitech G613, papan kekunci tanpa wayar yang dianggap sebagai generalasi akan datang dan yang direka sedemikian rupa sehingga Jamur berprestasi tinggi dalam otot suis, untuk memaksimalkan kebebasan anggota kepada sifat sifatnya yang tanpa wayar. Acara di akun Anda hanya dapat dibaca oleh orang yang tidak terdaftar di AS. Ia lebih, teknologi membawakan tanpa wayar LIGHTSPEED , anggota yang semangat kelajuan tindak balas yang sangat pantas 1 ms, selain Bluetooth sehingga Anda dapat menikmati sambungan multihost dan uyasi canggih oleh jenis Romer-G, yang merupakan enam kunci G yang dapat diprogram sepenuhnya. Semua dengan jangka hayat bateri yang mengejutkan.

Papan kekunci ini memastaiai Mengoperasikan bentuk bengkok QWERTY kemudian bawakan bahasa Inggeris dari Inggris sebagai bahasa. Namun, ia memastayai banyak kelebihan sehingga Anda pasti akan menyukainya, seperti yang telah kita maju, tanpa teknologi wayar, dan juga pelbagai jenis kesambungan dan uyasi mereka, mereka akan membolehkan anda menjalankan permhai ambar. Sekiranya kita menumpukan pada tanpa teknologi wayar LIGHTSPEED, yang telah kita sebutkan sebelumnya, kita akan menyedari bahawa kelajuan tindak balas balas yang ditawarkannya sangat cepat, hebat series. Penyeleaian tanpa wayar ini disatukan ke papan kunci ini sehingga Anda dapat mengira dan menikmati stabil cemerlang dengan reputasi.

Logitech G613

Sekiranya anda melihat mereka Suis mekanik Romer-G profesionalKami dapat mengesahkan bahawa ia dirancang sampai anggota kami memiliki reputasi seperti itu Sabagai tambahan kepada lalu tepat tenang, ia juga tahan lama, lebih-lebih lagi, ia tahan sehingga 70 juta ketukan kekunci. Inisiat Suis Romer-G dipilih oleh profesional eSports kerana ia menawarkan jangka pendek uyasi 1,5 mm, iaitu, sehingga 25% lebih pantas daripada suis lainjadi kita bercakap mengai kepantasan, ketepatan dan budi bicara.

Tambahan pula, ia Kekunci G boleh diprogramkan maka, pada yang telah kami nyatakan, membawa hingga enam kunci tersebut Mix configuration Dengan ita anda boleh perintah aplikasi dan macro tersuai yang berbeza. Berkat ini, doa dapat melakukan tindakan yang cepat dan mudah dan hanya dengan menekan papan kunci. Kunci ini, pada aktif, boleh diberican permhai atau profil yang berbeza sehingga Anda dapat menikmati penggunaan yang lebih diperibadikan dan hampir untuk diri Anda sendiri. Untuk melakukan ini, jangan ragu untuk menggunakan Mainkan game Perisian Logitech maka Anda akan dapat menggunakan yang sama yang ditawarkannya.

Logitech G613

Koneksi dapat disediakan oleh PC dengan LIGHTSPEED melalui Bluetooth. Terima kasih kepada kedua-dua jenis penyambungan ini, sambungan akan menjadi lebih pantas dan Anda dapat menyambungkan ke pelbagai peran yang serasi sehingga Anda dapat menikmati Anda dapat menggunakannya tanpa, dan di mana Selanjutnya, bateri tahan sehingga 18 bulan mereka hanya membutuhkan 2 darinya untuk menikmati papan kunci selama ini tanpa menukarnya. Lebih-lebih lagi, apabila bateri berkuasa 15%, pasangan status penunjuk papan kekunci Ini akan memberitara Anda mengai perkara ini sehingga Anda dapat mengubahnya sebelum kuasa habis.

Menjelang Terakhir, anda boleh menggabungkan papan kekunci di perangkat jenamaseperti tetikus tanpa wayar Logitech G603. Sekiranya anda akan memasangkan kedua-duanya, anda akan memastaiai penyeleaanan tanpa wayar yang hebat dan lengkap di desktop anda. Terima kasih kepada teknologi tetikus HERO dan kelajuan Transisi papan kekunci, permhai anda akan cepat dan lancar.

Logitech G613

Ciri Logitech G613

Logitech G613Sistem KeperluanKemudian bahasa InggrisDongengPapan KekunciErgonomiKandungan PakejBentuk operasiPenerima
Sistem operasiWindows disokong: Windows sepuluh,Windows 10 Pendidik,Windows 10 Pendidikan x64,Windows Syariat,Windows x64 komposit,Windows 10 Rumah,Windows 10 Rumahx64,Windows 10 Pro,Windows 10Prox64,Windows 7,Windows 7 perusahaan,Windows 7 Perusahaan x64,Windows 7 Asa rumah,Windows 7 Asas Rumah x64,Windows 7 Rumah Premium,Windows rum premium 7×64,Windows 7 profesional,Windows 7 X64 profesional,Windows 7 Pemula,Windows 7 Permulaan x64,Windows 7 Muktamad,Windows 7 Akhirnya x64,Windows 8,Windows 8 perusahaan,Windows 8 Perusahaan x64,Windows 8 ProfesionalWindows 8 Pro x64,Windows 8×64,Windows 8.1,Windows 8.1 Perusahaan,Windows 8.1 Perusahaan x64,Windows 8.1 ProfesionalWindows 8.1 Pro x64,Windows 8.1 x64
Kompatibel dengan Mac Anda:ya
Sistem operasi MAC yang disokong:Mac OS X 10.10 Yosemite, Mac OS X 10.11 El Capitan, Mac OS X 10.12 Sierra, Mac OS X 10.8 Mountain Lion, Mac OS X 10.9 Mavericks
Sistem operasi Mudah alih yang disokong:Android 3.2, Android 4.0, Android 4.1, Android 4.2, Android 4.3, Android 4.4, Android 5.0, Android 5.1, Android 7.1
Dimensi papan kekunci (Lebar x Kedalaman x Tinggi):216 x 478 x 33,7 mm
Berat Papan Kekunci:1,41 kg
makan:gendang
Jenis bateri papan kunci:Oh
Pin bilateral (papan kekunci):2
Baterai Hayat:1,5 tahun)
Antara muka peranti:Rf tanpa
Penggunaan yang disyorkan:Perm Nama
Suis papan kunci:Suis Mekanik
Susun atur papan kunci:QWER
Bahasa papan kunci:Inggeris Inggeris
Teknologi penyambungan:Tanpa Wayar
Gunakan dengan:PC / Pelaya
Format Papan Kekunci:pewai
Gaya Papan Kunci:Lurus
Alat penunjuk:tidak
USB Hab:tidak
Pembaca cap jari digital:tidak
Pemulihan anak patung:ya
Berkka Papan kekunci:ya
Kekunci pintasan:ya
Kekunci panas yang boleh diprogramkan:ya
Bilangan kunci yang dapat diprogramkan (makro):6
Jarak perjalanan utama:1,5 mm
Kehidupan utama:70 juta watak
Ketinggian papan kekunci boleh lara:ya
kekuatan tindakan:45 gram
Papan kekunci bersaiz penuh:ya
Masa tindak balas utama (minimal):1 Cik
Petunjuk Lampu LED:ya
Penerima termasuk:ya
Baterai termasuk:ya
Kabel termal:USB
Petunjuk untuk menggunakan penguin:ya
Produk warna:hitam
Lampu malas:tidak
Antara muka penerima tanpa wayar:USB

Ulasan papan kunci permhai ini

Papan kekunci tanpa wayar ini memastaiai nilai wang yang baikatau, spirit kerana ia menawarkan kelajuan tindak balas yang baik, sambil betindak balas dengan sangat baik kemudian kuncinya terasa teguh tanpa terlalu bising. Namun, sebagai Titik negatif, kita dapati perkara itu Ia timeak memastayai lampu LED seperti papan kekunci permhai lain.

Logitech G613, papan kekunci permhai yang dapat dipercayai dan tahan lama 1

Rata-rata Keter maka harga Logitech G613

Semangat sekiranya dan melihat papan kekunci permhai tanpa wayar jenama lain, sini kami dan koleksi komentar Logitech G513.

KELEBIHAN:

  • Nilai wang yang baik.
  • Kekunci tegas dan perasaan yang baik.
  • Kelajuan tindak balas yang baik.

KEBURUUKAN:

  • Ia tidak memastayaiu lampu LED.

Penilaian penguin: Jadilah yang pertama!

Pos terkait

Back to top button