Tekniska bloggspel, Android-app-apk, tips och tricks

Det ryska laget vann PUBG Nation Cup 2019 – Application Gratuite

Det ryska laget blev första vinnaren PUBG Nations Cup hölls i Jangchung Arena i Seoul, Sydkorea idag.

Det ryska laget såg starkt ut från början men de var fortfarande i tredje platsen i slutet av första och andra dagen. Sydkorea leder poängtabellen i slutet av de första två dagarna, men de kan inte efterlikna denna prestation idag.

Även efter de två första omgångarna av den sista dagen såg hemmalaget ut som favoriter att vinna all-star-turneringen. Sydkorea blev tredje i den första matchen den tredje dagen och fortsatte med att få en kycklingmiddag i det andra spelet.

Men de tre senaste matcherna har verkligen förändrat tävlingen. Det koreanska laget tycks ha tappat mark och hanterade bara sju poäng i dessa tre matcher.

Förutom Ryssland har inget annat lag lyckats utnyttja Koreas besvikelse. Vietnam-laget, som slutade på andra plats i slutet av den andra dagen, hade några genomsnittliga matcher den sista dagen och samlade bara 40 poäng. Sexton poäng inträffade i den första matchen på den tredje dagen där de placerade tvåa bakom Kanada.

Det kanadensiska laget vann dagens första match, precis som de gjorde den andra dagen. De placerade också tvåa i det tredje spelet, vilket hjälpte dem att hoppa över fyra platser i poängtabellen för att säkra tredje plats PUBG Nationens Cup 2019.

16. Finland Team (56 poäng)

Det ryska laget tar hem $ 100 000 av det totala priset på $ 500 000 med denna vinst. Löparen, det sydkoreanska laget, får 58 000 dollar.

Fortfarande många PUBG Åtgärder som återstår i år, med fokus nu på att flytta till PUBG Steg tre och Esports PUBG Världsmästerskap. Plats och datum för evenemanget tillkännagavs idag. Gruppstegen (8-10 november) och semifinaler (15-17 november) kommer att hållas i Los Angeles. Den stora finalen spelas i Oakland, Kalifornien 23 och 24 november.