Ini adalah kết xuất pertama Samsung baru Galaxy Catatan 20

Ôi Galaxy S20 adalah kapal induk terbaru bằng tiền tệ Hàn Quốc Selatan, tetapi jangkaan tinggi cho điện thoại pintar utama Samsung seterusnya. Xu hướng Mengikuti terkini, melupakan yang melipat, yang Galaxy Lưu ý akan menjadi điện thoại pintar kelas atas seterusnya yang melanda pasaran.

Julatnya Galaxy Note menonjol cho đến stylus-new yang telah menemani julat ini selama beberapa tahun. Dan jika coronavirus tidak melambatkan tarikh sản phẩm pelancaran, seawal bulan Ogos depan kita harus mengal yang baru Galaxy Catatan 20. Rồi ada berita.

Penyaji berasaskan CAD pertama Samsung seterusnya Galaxy Sử dụng 20 muncul dalam talian. Penyampaian thỏa thuận với công nghệ kedai aksesori Pigtou, bekerjasama dengan xleaks7, công nghệ pakar yang memperoleh maklumat mengai điện thoại pintar baru Samsung.

Sekiranya kita mempercayai pernyataan ini, bạn đời Galaxy Catatan 20 tidak akan memastayai miếu melengkung seperti Pendahulunya. Sabaliknya, điện thoại akan memastaiai shrine rata dengan potongan terpusat kecil. Điện thoại di bahagian belakang, máy ảnh cấu hình kami mendapati quad sangat serupa dengan Samsung Galaxy S20 Ultra, yang akhirnya tidak mengejutkan dan bahkan dijangka berlaku.

Bersama dengan layar rata, render nampaknya menunjukkan bahawa Samsung akan memindahkan vị trí S Pen ke sebelah kiri dengan siri Note 20. Perubahan selamat datang lain yang disarankan oleh render ini adalah penempatan semula butang kuasa dan kelantangan di sebelah kiri. ke sebelah kanan điện thoại.

Walaupun kebocoran baru-baru ini menunjukkan bahawa Galaxy Catatan 20 akan memaparkan a 6, 42 độ phân giải inci dengan Full HD +, điện thoại Pigtou mengatakan akan memastaiai skrin yang lebih ambar 6,7 inci. Terima kasih kepada shang yang lebih ambar, yang Galaxy Lưu ý 20 akan lebih decat ke Galaxy Catatan 10 Plus là kích thước vật lý.

Ôi Galaxy Note 20 rồi Note 20 Plus dijadualkan Dilancarkan di acara Unpacked hanya dalam talian pada bulan Ogos. Ingatmus bahawa walaupun kami ingin mengetahui lebih lanjut mengai Galaxy Catatan 20, mereka masih khabar angin, jadi kita mesti melihat maklumat ini dengan sedikit kecurigaan.

Sumber: Pigtou

Ingin mengetahui lebih banyak berita? Lihat Cadangan kami di bawah