Kes Bateri Terbaik cho Mendapatkan iPhone SE Sepanjang Hari (sau đó là Seterusnya)

Kes Bateri Terbaik cho Mendapatkan iPhone SE Sepanjang Hari (sau đó là Seterusnya) 1

Sekiranya anda baru-baru ini membeli iPhone SE, anda mungkin memastayai beberapa alasan cho đến mengadu hal itu. Apple membuat panggilan yang tepat dengan menambahkan cip A13 Bionic ke iPhone SE. Oleh kerana itu, iPhone SE yang kecil dapat bersaing dengan beberapa Android yang paling kuat smartphones ada.

Malangnya, anda tidak dapat memiliki iPhone kecil yang kuat tanpa membuat kompromi. Kelemahan terbesar iPhone SE ialah baterinya.

Điều tương tự pada iPhone lama 8, iPhone SE memirkyai sedikit 1, Pin 821 mAh. Sudah lều, boleh pergi seharian tanpa mengecasnya. Tetapi jika anda lebih banyak pengguna tenaga, iPhone SE anda perlu memastaiai sedikit kuasa tambahan cho đến bertahan sepanjang hari.

Terdapat beberapa perubahan yang boleh anda lakukan cho đến memperluaskan jangka hayat pin iPhone SE anda. Tetapi, walaupun selepas itu, bateri mungkin akan habis sekiranya vàa kerap menggunakan iPhone.

Nasib baik, ada penyeleaian Mudah cho đến masalah ini. Pin Gunk Bekas. Kes yang melindungi iPhone baru anda dan Memberi anda kekuatan tambahan cho đến bertahan seharian tanpa perlu memikirkan jalan keluar.

Sekarang, jika anda memastayai vỏ pin cho vịt iPhone 8, Saya ada berita baik cho đến vịt. Kemungkinan pin lama anda berfungsi pada iPhone SE yang lebih baru, jadi anda boleh mencubanya sebelum memikirkan cho đến membeli yang baru.

Sekiranya anda tidak memastaiai bekas bateri yang lebih lama, anda juga boleh mencuba yang baru hari ini. Terdapat banyak pilihan cho đến dipilih, tetapi berikut adalah pilihan utama kami cho đến pin của iPhone SE terbaik.

Kes Bateri Terbaik cho iPhone SE

Sekiranya anda mencari chạy bentuk yang agak khao khát yang juga cukup kasar chouk menahan beberapa jatuh, Runsy Pin Case adalah pilihan terbaik chouk anda.

Sisi dan sudut diperkuat cho mengelakkan kerosakan dari jatuh. Sau đó, Baha’i Belakang, anda akan menemui lampu LED yang akan Memberitahu anda berapa banyak bateri yang tersisa, certa sedikit Pendirian sehingga anda dapat merehatkan iPhone anda.

Pin dalam kes ini sangat ambar. Ia mendapat 5, Pin 500 mAh yang akan thành viên masa pakai pin kepada iPhone anda tiga kali ganda.

Terdapat kelemahan dan Kes Runsy Pin tidak menyokong pengecasan tanpa wayar. Tinh thần Sekiranya sering menggunakan pengecasan tanpa wayar, tinh thần pasti mahu melewatkannya.

Vỏ pin U-adalah pilihan vỏ bọc yang lebih khao khát sau đó lebih kín đáo cho iPhone SE anda. Ini lebih tipis daripada beberapa pilihan lain dalam senarai, jadi jika anda mencari kes yang hampir tidak anda sedari, kemungkinan baik cho đến tinh thần. Selain nó, jika anda mendapat ăn xin bateri ini, linh hồn juga akan mendapat pelindung skrin.

Reka bentuk pada sarung pin U-good hát tối thiểu. Di bahagian belakang, ia memastaiai butang kuasa dengan empat lampu kecil, masing-masing mewakili 25% kuasa baterinya. Tinh thần ngọc trai lakukan hanyalah menekan butang, sau đó là tinh thần akan tahu berapa banyak kuasa yang tinh thần tinggalkan.

Malangnya, iPhone SE sendiri riêng biệt, yếu tố uốn cong vỏ yang lebih kecil juga bermaksud pin yang lebih kecil. Kes ini hanya memastaiai 3, Pin 200 mAh. Itu tidak bermakna anda tidak akan mendapat cukup tenaga cho đến berertahan satu atau dua hari, tetapi secara technikalnya lebih kecil daripada pilihan lain dalam senarai.

Sekiranya anda seorang yang sering menjatuhkan iPhone merka, anda mungkin ingin mempertimbangkan Alpatronix Pin Case.

Sarung ini melindungi iPhone anda bahagian belakang, sau đó tôi sẽ nhận được memirkyai bezel yang dineikkan cho melindungi bahagian depan juga. Ia terbuat dari dua lapisan yang menyap kejutan akibat jatuh dan bahagian belakangnya cukup kuat chouk menahan kejatuhan yang lebih keras.

Satu kelemahan tôm dengan bentuk Alpatronix adalah bahagian bawah. Seperti yang anda lihat dalam gambar, bahagian bawahnya memiliki bingkai bội thu cho menambahkan perlindungan tambahan. Perlindungannya bagus, tetapi jika anda membeli iPhone SE, ini mungkin kerana anda menyukai điện thoại bimbit yang lebih kecil.

Namun, ini adalah sarung pelindung pin của bạn yang thành viên masa pakai pin 120% lebih banyak kepada iPhone vịt. Juga, sarung bateri ini menyokong trường hợp tiền tanpa wayar, yang merupakan kelebihan ambar jika Spirit sudah mengecas iPhone SE Spirit dengan cara ini.

Adakah anda bersiap sedia cho đến bila Apple memutuskan cho đến menggunakan wayarles sepenuhnya mungkin pada iPhone tahun depan? Oleh itu, anda perlu mula menggunakan pengecas tanpa wayar lebih kerap.

Tidak semua kes bateri serasi dengan pengecasan tanpa wayar, namun, kabar baiknya adalah, ada beberapa kes yang sesuai dengan semua keperluan wayarles Spirit. Kes Bateri Newdery adalah contoh yang bagus.

Kes ini menawarkan a 3, Pin 200 mAh rồi pilihan cho đến mengecas kes dan iPhone anda secara wayarles pada masa yang sama. Tetapi ia tetap membolehkan anda menggunakan port anda cho đến menyegerakkan iPhone anda atau mengecasnya secara bình thường.

Apa yang baik lềuang kes Newdery ialah pemasangan dan pembuangannya Mudah. Selama ini masih menawarkan banyak perlindungan cho đến tinh thần iPhone.

Linh hồn Sekiranya mahukan pin yang lebih ambar pada iPhone SE sambil mengekalkan pilihan cho đến mengecas tanpa wayar bila-bila masa yang Spirit mahukan, Kes GIN Foxy Pin mungkin menjadi pilihan

Kes bateri ini memastaiai 5, Pin 000 mAh di belakangnya, thành viên yang seharusnya anda kekuatan yang cukup cho đến bertahan beberapa hari tambahan tanpa mengecas iPhone SE anda. Sekiranya anda tidak menggunakan iPhone, anda hanya boleh meletakkannya pada pad tiền và cas akan dicas sendiri dan iPhone secara wayarles.

Pin Sarung Foxy juga diperbuat daripada beberapa bahan yang sukar. Ia menggunakan TPU cho melindungi iPhone và cái này thì tôi phải api. Walaupun ăn mày, saya tidak akan menguji seberapa tahan api jika sebenarnya saya.

Sekiranya anda meminati chụp ảnh, sau đó dua berencana menggunakan iPhone cho đến mengambil gambar semasa dua dalam perjalanan, dua harus mempertimbangkan Khoảnh khắc pin.

Sarung ini menawarkan reka bentuk tối thiểu, perlindungan hebat, dan a 3, Pin 800 mAh cho tinh thần hari memastikan anda menjalani.

Anda mungkin mengatakan lái bentuknya agak ganjil. Camera an ninh, tốc độ vỏ, tetapi apabila anda memasuki bahagian tengah iPhone và akan mendapat lebam ambar di mana baterinya berada. Namun, ada sebab cho đến reka bentuk ini.

Hiện tại menggabung có thể sử dụng máy ảnh aksesori của bạn cho đến tinh thần iPhone SE. Dengan cara itu, anda dapat mengekalkan daya tahan bateri anda dengan tetap semasa mengambil gambar yang lebih baik dengan lensa Camera Moment. Sekiranya tinh thần tertanya-tanya, kes ini juga menyokong pengecasan tanpa wayar.