Lenovo Chromebook Flex 3i Dilancarkan di AS hơn Canada

Lenovo Chromebook Flex 3i Dilancarkan di AS hơn Canada 1Lenovo Chromebook Flex 3i Dilancarkan di AS hơn Canada 1

Lenovo akan mixer peranti chỉ có thể được sử dụng trong trường hợp, sau đó thanh trong trường hợp của phiên bản có thể là Chromebook C340 yang diperbaharui. Máy tính riba baru diberi nama Chromebook 3.

Namun, jika pengguna berminat cho đến membeli buku catatan ini sekarang, merka mungkin akan mengalami sedikit Nasib buruk, kerana laman web Lenovo menandakan ini sebagai “tidak lagi ters”. Namun, berita baiknya ialah varian baru dari mô hình yang cùng mungkin akan melanda pasaran tidak lama lagi.

Chromebook Selperkenalkan 3 rồi variannya yang akan datang, Lenovo telah memperkenalkan lagi máy tính riba baru dalam siri FLEX, Chromebook Flex 3i baru.

Ciri Chromebook Flex 3i 11.6-inci đền thờ papara, sau đó ia adalah 2-dalam-1 boleh ditukar ngôi đền này sentuh. Chromebook Titik Ba Lan 3 sau đó là máy tính Flex 3i adalah bahawa kedua-dua riba ini dikuasakan hoặc pem xử lý Gemini Lake-R n4020 của Intel.

Lenovo Chromebook Flex 3i Dilancarkan di AS hơn Canada 3

Mô hình Kedua-dua terdapat dalam dua varian repositoryan – RAM 4GB dengan repositoryan dalaman 32GB atau 64GB. Chromebook tersedia dalam apa yang disebut Lenovo dengan warna “Almond” yang mirip dengan warna sampanye.

Selanjutnya, Chromebook dilengkapi Android Studio của bạn yang telah dipasang sebelumnya. Ini nampaknya aneh bagi banyak peminat công nghệ kerana memerlukan pengaktifan aplikasi Linux.

Android Studio mungkin menghadapi beberapa masalah semasa berjalan kerana Chromebook tidak memiliki banyak đặc điểm yang disarankan oleh Google cho đến menjalankan aplikasi yang banyak sumbernya, seperti ini. Chọn nó, Chromebook ini juga boleh menjadi sản phẩm bernilai wang. Ini tidak akan dapat menurunkan uyasi keseluruhan Chromebook.

Chromebook tersedia di AS dan Canada sekarang, sau đó là pegawai masih belum meng Formula mengai pelepasan globalnya. Chromebook Flex 3i berharga $ 329,99. Lain lal dalam siri yang sama, Core i3 Flex 5 boleh didapati pada harga $ 80 lebih.