LG memperkenalkan pint điện thoại 6 nấm dengan

Điện thoại LG telah mengumumkan pintar peringkat baru yang dipanggil Stylo 6. Seperti alat lain dalam talian, yang baru dilengkapi dengan stylus, yang terletak di ruang khas dalam peranti.

Ciri-CIRI

Xốp 6 dilengkapi dengan 6, 8 bước sentuh FHD + inci. Prestasi alat disediakan oleh pemproses MediaTek Helio P35 chiến thắng bạn 3 RAM RAM. Jumlah memori dalaman ialah 64 GB.

Juga Stylo 6 có nghĩa là máy ảnh kỹ thuật số mô-đun utama dengan: cảm biến utama 13MP, mô-đun siêu thanh dan cảm biến kedalaman. Camera selfie adalah 13 megapixel. Pin Kapasiti mencapai 4000 mAh. Cajas disokong.

LG Stylo 6

Di sisi kotak terdapat butang perkakasan khusus cho đến memanggil pembantu suara Google Assistant. Juga perlu diperhatikan ialah sokongan cho đến penulisan tulisan tangan ke penukaran văn bản dan pengimbas cap jari pada panel belakang. Hệ điều hành làm mờ Android 10 của bạn.

Tarikh mula jualan, harga

Xốp 6 sudah tersedia di laman web Boost Mobile dengan harga $ 180. Semasa membuat pesanan, mã yang menunjukkan, MEM MEMORIAL2020 Thực phẩm LG Stylo 6 nhà điều hành chim cánh cụt tanpa adalah $ 219.