Microsoft: Buku Permukaan 3 rồi Fon Kepala Permukaan 2 mulakan hari ini

Gambar: Microsoft

Microsoft hari ini thành viên penjelasan awal cho Surface Book yang Dilancarkan sebulan yang lalu 3 Hồ băng Intel-U dan Fon Kepala Permukaan yang baru dan jauh lebih murah 2. Mô hình men của tujuh Surface Book adalah của Microsoft 3 đánh bại tersedia. Buku ghi chú bermula cho đến pelanggan peribadi 1.799 euro.

Ice Lake sau đó Turing dalam buku ghi chú

Cấu trúc asas Buku Permukaan sesuai 3 sebelumnya thế hệ này Cho phép Buku Permukaan 3 Microsoft đang phát hành Ice Lake-U sau đó gắn đồ họa chỉ với Nvidia, thuật ngữ GeForce GTX 1650 và GeForce GTX 1660 Ti.

Microsoft memirkyai enam varian dalam stick

Ke-135Model -Inch kini boleh didapati di keempat-empat varian secara langung của Microsoft hơn seharusnya 9. Jun akan dihantar. Mô hình Dalam 15 inci, dua dari tiga varian juga ada 9. Jun tersedia, pilihan termurah cho đến 2.599 euro pada masa ini kehabisan stick, namun ia kelihatan lebih baik dalam perdagangan dalam talian percuma 3 termasuk dalam julat mereka.

gambar 1 Dari 5

Buku Permukaan 3 cho đến pelanggan swasta

Windows 10 Pro sau đó Quadro RTX 3000 cho đến pelanggan perniagaan

Bề mặt Peranti Microsoft tidak lagi disertakan secara lalai Windows 10 Pro dihantar, seperti sebelumnya, tetapi ada model khas cho đến pelanggan perniagaan yang berharga 100 euro lebih dengan configasi yang sama. Hanya pelanggan perniagaan yang ditawarkan dua mô hình dengan Nvidia Quadro RTX 3000.

Buku Permukaan 3 cho đến pelanggan perniagaan

Fon kepala permukaan 2 lebih murah 100 euro

Menurut pengumuman Mei dan siaran akhbar Microsoft hari ini, fon kepala ANC dikatakan sebagai Surface Tai nghe 2 Juga terdapat hari ini của Microsoft hơn di kedai. Microsoft mendakwa telah memuat peningkatan pada suara, pin 13 tahap ANC dan jangka hayat. Secara selari, terdapat warna kedua dengan hitam matt dan harganya telah dikurangkan dari 380 euro menjadi 280 euro.

gambar 1 Dari 5

Fon kepala ANC belum tersedia

Namun, kedai dalam talian Microsoft, fon kepala disenaraikan sebagai kehabisan stick pada jam 12 tengah hari dalam kedua-dua warna. Melihat perbandingan khắc nghiệt ComputerBase menu boy bahawa Media Markt dan Saturn menjangkakan waktu handler 16 minggu hingga akhir bulan Tháng Chín. Menurut Amazon sekiranya Permukaan Fon Kepala 2 sudah dihidupkan 9. Bulan Jun tersedia, dengan Notebookbook hanya boleh membuat khen-pesanan tanpa tarikh penghantaran. Pasukan biên tập bertanya kepada Microsoft kapan keterediaan dapat diharapkan.