Nokia Daredevil dapat melepaskan Nokia 5.2 dalam masa terdekat

Thông số kỹ thuật của Bocoran dan gambar pint Nokia Daredevil yang akan datang muncul di forum diễn đàn Baidu minggu lalu. Nama Nokia Daredevil hanyalah nama mã, sau đó mungkin muncul di pasar dengan nama yang berbeda. Chiến thắng setelah kemunculan minggu lalu, kilang khabar angin mulai berspawasi bahawa ia boleh menjadi Nokia 6.2atau Nokia 5.2. Orang di akaun Twitter Nokia Anew mendakwa bahawa điện thoại pintar boleh melanda pasaran seperti Nokia 5.2.

Tahun lalu, điện thoại HMD Global tidak mengeluarkan gợi ý Nokia tunggal. 4. Tweet tersebut mendakwa bahawa Nokia baru 4 (Nokia 4.2) điện thoại adalah penerus Nokia 5.1 sejak tahun lepas. Akibatnya, Nokia 5.2 mesti dilengkapi dengan beberapa ciri canggih. Kebocoran itu mendakwa ia akan diserlahkan dalam Cách segmen yang lebih mahal Akibatnya, Nokia Daredevil, yang dikhabarkan akan tiba dengan semua thông số kỹ thuật ini, mungkin akan muncul di pasaran dengan nama Nokia 5.2.

Tech throwback Thứ năm: Điện thoại Kami Meninjau Gincu Crazy Nokia (7280) Pilihan Biên tập: Tech throwback Thứ năm: Kami Akan Melawat Nokia & Crazy Lipstick Phone (7280)

Điện thoại Gambar-gambar bimbit Nokia Daredevil, yang muncul minggu lalu, menunjukkan bahawa ia menampilkan paparan air yang dikelilingi oleh bezel tebal. Bahagian belakang kaca điện thoại pintar memastayai mô-đun bulat, yang terdiri daripada tiga camera cảm biến dan lampu kilat LED. Menurut khabar angin, ia dilengkapi dengan optics ZEISS 48 megapixel rồi ống kính utama. Điện thoại pintar juga akan menyokong Mushsi chống lại malam cho đến mengambil gambar yang lebih terang dalam keadaan cahaya Rendah.

Nokia TA-1198

Taksiran Nokia 5.2 akan menjadi Android One. Điện thoại pintar akan berjalan pada Snapdragon 660. Điện thoại ini dilengkapi dengan tụiti pin 3500 mAh. Điện thoại juga memastaiai 3, Âm thanh 5bicu, v.v., nắp cảm biến jari belakang, cổng USB-C nhưng butang perkakasan cho đến Google Assistant. Mẫu điện thoại Nombor pintar adalah TA-1198.

Tidak ada maklumat mengai tarikh pelancaran điện thoại pintar. Saya harap maklumat yang lebih terperinci mengai điện thoại akan muncul dalam beberapa hari akan datang.

(Gỗ)