OnePlus cho người dùng điện thoại bimbit lagi, CEO Pete Lau mengesahkan

Kembali ketika OnePlus One Dilancarkan pada tahun 2014, syarikat yang berpangkalan di Thâm Quyến, Trung Quốc Chiến lược tại Berfungsi Kerana Mereka Secara Thành viên Dapat nhất quán Pembeli Đặc điểm kỹ thuật Mewah Dengan Harga Yang Lebih Rendah Daripada Jenama Lain. Tháng 5 năm 2020 khi OnePlus secara beransur-ansur beralih dari imej menjadi pembunuh perdana menjadi perdana sebenarnya.

OnePlus yang baru Dilancarkan 8 dan 8 Pro dengan jelas menunjukkan bagaimana jenama itu menjadi unggulan sebenar, Memberi ruang kepada orang lain Untuk mengisi kekosongan pembunuh utama. Dengan harga masing-masing $ 700 rồi $ 900, peri tersebut kini berada di wilayah budak lelaki ambar, bersaing dengan Samsung Galaxy S20, iPhone 11 rồi Huawei P40. Itu adalah perubahan triệt để bởi tanda harga $ 300 cho điện thoại bimbit berkuasa mampu milik yang ditawarkan oleh OnePlus sejak penubuhannya.

Ini disebabkan perubahan – Giám đốc điều hành Ketua Pegawai OnePlus Pete Lau, dalam wawancara dengan Công ty nhanh mengatakan bahawa jenama itu akan kembali ke akarnya. Dia mengesahkan bahawa mereka akan thành viên yangangang smartphones kepada penggemar tegarnya yang merasa diabaikan oleh pilihan điện thoại yang lebih mahal. Ini menunjukkan OnePlus membahagikan barisan produknya menjadi dua – satu chouk pasaran điện thoại mampu milik dan satu lagi cho đến pembeli cao cấp.

OnePlus Z yang akan datang (atau mungkin OnePlus 8 Lite) akan membuktikan bahawa betul. Điện thoại ini dikhabarkan akan Dilancarkan pada bulan Julai tahun ini dan akan menawarkan titik harga yang lebih berpatutan cho đến pembeli. Điện thoại jarak jauh akan memastaiai Lubang pukulan 6.4- Paparan AMOLED 90Hz sau đó akan dikuasakan oleh Snapdragon 765G SoC dầu gội bạch dương 5G.

OnePlus Z bersp specasi memiliki pengaturan tiga camera dan 4, Pin 000 mAh. Điện thoại ini akan dijual dengan harga yang berpatutan sekitar $ 450- $ 500 yang masih dapat dilihat pada masa pelancaran. Cụ thể lain juga dijangka akan Diluncurkan dalam beberapa hari mendatang apabila peranti itu akan tiba pada tarikh pelancaran.