Penjualan permhai video adalah yang tertinggi berbanding suku terakhir

Thống kê cho video penjualan permhai pada suku pertama cho đến tahun 2020 baru-baru ini Dilancarkan, yang menunjukkan bahawa penjualan perm Nam video di AS adalah yang tertinggi yang pernah ada dalam satu.

Maklumat itu datang dari siaran akhbar rasmi dari NPD. Menurut laporan NPD, “ngành công nghiệp chim cánh cụt keseluruhan perbelanjaan cho phép video perm di di mencapai 10,86 nghìn tỷ pada suku pertama 2020.” Angka-angka trong con mèo ý kiến ​​menju bahawa penjualan 9% dari tempoh masa yang cùng tahun lalu.

Laporan itu menyebutkan pelbagai permhai yang merupakan antara judul terlaris pada suku ini, termasuk rilis baru seperti Animal Crossing: New Horizons dan DOOM Eternal, certa đinh ghim malar Hijau seperti Grand Fortnite.

Cukup jelas bahawa alasan di sebalik suku rekod ini sangat dipengaruhi oleh coronavirus dan pangkatan orang yang bermain perm Nam video akibat terpaksa tinggal di dalam rumah.

“Perm Perm video telah thành viên keselesaan dan hubungan kepada jutaan orang dalam masa yang mencabar ini,” kata Mat Piscatella, ngành phân tích tiền perm Nam di Tập đoàn NPD.

Nam Karena orang lebih banyak tinggal di rumah, mereka telah menggunakan permhai bukan hanya sebagai pengalihan dan pelarian, tetapi juga sebagai cara cho đến tetap tergubung dengan keluarga danan. Cùng bảng điều khiển quảng cáo atau Mudah alih, PC atau realiti maya, permhai mengalami permhai dan pertumbuhan penjualan pada suku pertama. “

penjualan perm Nam video

Suku tahun itu juga menyaksikan penjualan perkakasan Ý kiếnkat sebanyak 2%, keseluruhannya berjumlah $ 773 juta.

Bản tin Langgan VG247 Dapatkan semua bit ter Bạchk VG247 yang dihantar ke peti masuk anda setiap hari Jumaat!

Angka-angka ini, walaupun memecahkan rekod, tidak mengejutkan. Bulan lalu, Final Fantasy 7 Jualan pembuatan semula melampaui 3.5 juta di seluruh dunia, chủ tịch xi măng Nintendo Shuntaro Furukawa baru-baru ini mengesahkan bahawa penjualan cho đến Animal Crossing: New Horizons telah melebihi ramalan penjualan seumur hidup.

Walaupun terdapat peningkatan ini, masih belum dapat dilihat bagaimana uyasi penjualan permhai video dalam beberapa bulan mendatang, terutama dengan banyaknya penundaan yang mungkin muncul Baru hari ini, Nintendo mengumumkan bahawa pihaknya akan melihatiên moneyuh ambar ốp terhadap moneyembangan permhai disebabkan hoặc coronavirus.

Awasi YouTube’); jQuery (yt_video_wrapper) .hapus (); }; }); }}}); }