Qualcomm Network Pro Series Generasi kedua

Generasi kedua dari Siri Pro Rangkaian Qualcomm telah melancarkan empat nền tảng yang dirancang cho thành viên của mình flexibiliti tối đa melalui seni bina bersatu. Nền tảng Setiap peringkat di Công nghệ Qualcomm memanfaatkan sepenuhnya Mushsi integrasi wifi 6 dan 6E.

Nền tảng Empat Mạng Qualcomm Pro Pro baru

Dengan pingkatan semasa pada rangkaian Mobilicasi dan pembelajaran jarak jauh, permintaan domestik yang tinggi cho đến khi phát trực tuyến video Pembukaan saluran baru-baru ini 6 GHz ia dianggap sebagai penyeleaanan yang mampu menghadapi ker Ubuntuhan. Untuk memanfaatkan công nghệ baru ini, Qualcomm Technologies, Inc., anak tổng hợp Qualcomm Diperbadankan, telah mengumumkan empat nền tảng baru Siri Pro Rangkaian Qualcomm® disokong sốt xuất huyết Wi-Fi 6E. Danh mục ghi nhớ của Dengan ini syarikat perkhidmatannya wifi 6 dalam kumpulan 6 GHz, yang telah dirancang cho menawarkan kelajuan dari pelbagai gigabit, lebar jalur yang tinggi dan moneykatan dungiti rangkaian dengan kependaman revah.

Qualcomm Networks Pro 1610 Untuk Acara Langsung sau đó là Banyak Lagi

Mạng Qualcomm Pro 1610

Nền tảng baru ini menyokong sehingga 16 người xử lý tiền sambungan Wi-Fi 6 / E; kira dengan satu quá trình thở A53 lõi tứ a 2,2 GHz; menawarkan sokongan 8×8 Untuk keuntungan berbilang pengguna yang hebat dan memperielat hingga 10,8 Gb / giây.

Mạng Qualcomm Pro 1210

Mampu menyokong hingga Đại lý 12 gói tiền Wi-Fi 6 / E; memastaiai quá trình thở A53 lõi tứ a 2,2 GHz; sau đó satu thành viên tối đa kelajuan 8,4 Gb / giây.

Memperluas Wi-Fi 6 Menjadi 6GHz

Mạng Qualcomm Pro 810

Perantaraan, yang menyokong hingga 8 Những người xử lý tiền bó Wi-Fi 6 / E; memastaiai Quá trình Pem A53 Quad-core 1,8 GHz; sau đó ia memastaiai có laju dalam 6,6 Gb / giây.

Mạng Qualcomm Pro 610

Rilis baru yang paling asas, menyokong hingga 6 Những người xử lý tiền bó Wi-Fi 6 / E; thỏa thuận quá trình pem A53 memastaiai empat cho máy ảnh 1,8 GHz; sau đó tối đa thành viên kelajuan 5,4 Gb / giây.

Jejak | kelayakan