Redmi K30i: berikut adalah ciri dan harga jualan

Selepas kejayaan Redmi K30, điện thoại pintar baru siri ini akan tiba di pasaran Châu Á: Redmi K30i. Kami tidak tahu kapan ia akan dibuat rasmi, tetapi kami dapat Memberitahu anda bahawa ia hadir dalam e-dagang terkenal, lengkap dengan ciri dan harganya.

Baca juga: Samsung Galaxy Lưu ý 20 pada render pertama: lebih bao vây “quadratone” của bạn

REDMI K30i: CIRI THEN HARGA

Redmi K30i ia menunjukkan kehebatannya dengan harga jualan sebanyak 10,999 nhân dân tệ ( kira-kira € 256 setiap pertukaran). Điện thoại pintar dijual dalam Versi dari 6/ 128GB, bagaimanapun, berikut adalah beberapa butiran dồn nén.

redmi k30i

Ia adalah điện thoại gợi ý cho bạn Dari LCD dari 6, 67 HD Penuh HD + cuộn dây ngọc trai của bạn Khỉ đột vàng 5 sau đó các cadyegaran 120Hz. Quá trình pem Bagi, Redmi K30i dilengkapi dengan Snapdragon 765G dengan RAM 6GB sau đó là dalaman lớn 128GB.

Pembaca cap jari disimpan di sisi dan camera selfie tersembunyi di Lubang depan berganda. Oleh itu, ia memastaiai dua cảm biến: satu 20 dan 2MP âm dương.

Baca juga: Ban nhạc Xiaomi Mi 5 cảm biến của bạn SpO2 e Amazon Alexa bersepadu

Sabaliknya cho đến ngành nhiếp ảnh belakang, ada satu máy ảnh quad yang terdiri dari cảm biến utama 48MP, diikuti oleh sudut thanh 8MP dan cảm biến macro dan kedalaman dari 5+2 Nghị viện Ahli. Thỏa thuận Selain, tự động lấy nét sau đó LED Flash.

Akhirnya, bateri adalah satu 4.500 mAh chim cánh cụt chim cánh cụt 30W.

Melalui: gizchina