Samsung Galaxy A21 senyap-senyap masuk thứ hai đến Malaysia; Bersama Galaxy A11

Samsung Galaxy A31 baru-baru ini membuat ra mắt yang tenang di Malaysia tetapi nampaknya điện thoại tidak akan bersendirian. Kini, mô hình dua lagi baru di bawah Samsung Galaxy Satu siri telah muncul di pasaran kami.

IKlan

Salah satunya ialah Galaxy A21 yang pada awalnya dijadualkan cho đến Dilancarkan di UK akhir bulan ini. Bukan sahaja Malaysia có nghĩa là điện thoại berasaskan Samsung Exynos 850 lebih awal, tetapi varian kami juga membawa lebih banyak RAM dan ruang penyimpanan masing-masing pada 6GB hơn 64GB.

Các Galaxy A21s juga memastaiai ciri a 6.5-Layar HD + Infinity-O TFT, mô-đun quad camera 48MP, camera selfie 20MP, sau đó là pin 5000mAh dengan sokongan cho đến pengecasan pantas 15W. Bắt đầu đi, điện thoại 939 RM Thanh menu DirectD yang hát decat dengan harga di UK.

Thỏa thuận xi măng, DirectD juga telah menu thanh yang baru Galaxy Điện thoại mô hình yang dipanggil kelas bawah Galaxy A11. Dikuasakan hoặc Qualcomm Snapdragon 450, điện thoại trong juga dilengkapi dengan RAM 3GB so với dalaman lớn 32GB.

Samsung Galaxy A21 senyap-senyap masuk thứ hai đến Malaysia; Bersama Galaxy A11 2

Datang tiêu chuẩn của bạn 6.4- Papara HD + PLS TFT, dương Galaxy A11 juga dilengkapi penyediaan camera tiga MP 13MP, camera selfie 8MP, sau đó là pin 4000mAh. Điện thoại sedang disenaraikan di etalase DirectD cho đến 599 RM rồi seperti Galaxy A21s, jangkakan ia akan tersedia di lebih banyak kedai dalam masa terdekat

(Gỗ: LangsungD.)