Samsung Galaxy Catatan 20 menjukkan petunjuk pada perumahan máy ảnh seperti S20

Hanya beberapa hari selepas beberapa Persembahan awal mungkin thành viên kita pandangan pertama kita di Galaxy Vận hành bentuk Note 20, beberapa ok gambar telah muncul yang mendakwa lebih baik menu nhúng perkara ambar Samsung seterusnya.

Kết xuất menu baru nhúng cạo râu bentuk yang serupa dengan tahun lalu Galaxy Catatan 10, tetapi dengan beberapa perubahan ketara. Gambar, berdasarkan gambar CAD kilang dan dikongsi oleh xleaks7 dan Pigtou, bộ điều chỉnh perumahan camera belakang nói đồng cảm với yang ada di của bạn Galaxy Siri S20. Máy ảnh của hãng Tampaknya ada dan lampu kilat, walaupun laporan hari ini mengatakan bahawa Samsun g masih menggunakan máy ảnh sehingga mereka masih belum dipasang.

Các depan terdapat bezel tipis di sekelilingnya dan mỡang cho máy ảnh selfie yang berpusat di bahagian atas paparan. Đền thờ Sudut ini Galaxy Catatan 20 mungkin sedikit lebih bulat daripada yang terdapat pada Catatan 10.

Butang di sebelah Galaxy Catatan 20 telah bertukar sisi berbanding dengan Catatan 10. Mereka berada di sebelah kiri pada mô hình tahun lalu, tetapi pada Catatan 20 ini, mereka berada di sebelah kanan. Pena S nampaknya juga telah berubah sisi, berpindah der sisi kanan bawah Catatan 10 ke sisi kiri bawah pada Catatan 20.

Laporan hari ini mengatakan bahawa kích thước ở konon Galaxy Lưu ý 20 adalah 161.8 x 75.3 x 8.5 mm. Untuk membandingkan, yang Galaxy Catatan 10 langkah 151.0 x 71.8 x 7.9mm rồi Galaxy Lưu ý 10+ ialah 162.3 x 77.2 x 7.9mm.

Khabar angin mengatakan bahawa Galaxy Catatan 20 akan memastayai mrine yang lebih ambar dan bateri yang lebih ambar daripada Galaxy Catatan 10, yang dapat membantu menjelaskan ukuran keseluruhan mô hình baru yang lebih ambar.

Adapun bila kita dapat bertemu dengan yang sebenarnya Galaxy Catatan 20, dari lari Hàn Quốc Herald minggu ini mendakwa bahawa Samsung merancang cho mengadakan acara pada bulan Ogos. Ia dijangka menjadi acara dalam talian dan bukan pembukaan orang ramai kerana wabak coronavirus.

Jadi, apa Pendapat anda mengai perkara ini yang bocor Galaxy Do bentuk sử dụng 20? Adakah anda akan gembira sekiranya