Samsung Galaxy Sử dụng 20+ menu kết xuất ngâm bentuk yang biasa denga 6.9đền thờ chính

Samsung Galaxy Seri Note 10 membantu meletakkan asas cho đến barisan perdana Samsung 2020 smartphones, sau đó nampaknya Galaxy Sử dụng 20 siri akan mengekalkan penampilan yang giống nhau. Hari ini @OnLeaks dan Babi mempamerkan kết xuất berkualiti tinggi dar Samsung Galaxy Catatan 20+ yang menunjukkan chạy bentuknya, máy ảnh susunan, sau đó mengungkapkan ia juga memastayai paparan yang lebih ambar.

Dalam kết xuất máy ảnh CAD ini, kita dapat melihat bahawa Galaxy Vận hành bentuk Note 20 akan cùng pertahulunya. Các Galaxy Note 10 memastayai lekukan halus dan reka bentuk kotak yang pada dasarnya cùng dengan khỉ yang kita lihat di sini dan juga yang kita lihat dalam kebocoran Note 20 bã nhờn. Điện thoại trong bộ nhớ của bút và cổng USB của USB-C hơn silo S Pen, sau đó là thời gian ada bicu fon kepala. Peranti ini memastayai ukuran berukuran panjang 165mm, thanh 77.2mm sau đó 7Tebal .6mm (máy ảnh tidak termasuk bonggol).

Satu-satunya perubahan yang jelas dalam reka bentuk ialah mô-đun máy ảnh lebih ambar. Note 10+ máy ảnh cảm biến memirkyai ketiga-tiga dalam satu khao khát hơn cảm biến mindgalkan ToF dan berkelip ke sebelah kanan dengan potongan pada kaca. Lưu ý 20+, sebaliknya, nampaknya akan memasukkan semua itu dalam máy ảnh mô-đun ambar persegi. Camera cảm biến Masih ada tiga, tetapi khabar angin mengatakan bahawa Samsung mungkin cảm biến màng ToF. Máy ảnh Stewolan với juga akan muncul seperti pada S20 Ultra dengan ketebalan 10.7 mm pada Titik lươn tebal.

Betul, điện thoại nampaknya ini hanya akan menjadi mash dari Note 10 rồi S20 – bukan itu perkara buruk.

Menurut Lỗ hổng, Galaxy Lưu ý 20+ akan sedikit lebih ambar 6.9- Papara inci berbanding dengan Note 10+ 6.8- Papara inci. Sekiranya saya harus meneka, ruang shrine tambahan sekurang-Kurangnya sebahagiannya dicukur dari bezel bawah. Paparan itu masih memastaiai potongan mỡang cho camera selfie.

Samsung Galaxy Catatan 20 dijangka tiba pada bulan.

Lebih banyak mengai Samsung Galaxy Lưu ý 20:

FTC: Kami menggunakan pautan afiliasi yang menjana Pendapatan. Lebih banyak được rồi.

Lihat 9to5Google Thứ ba YouTube cho lebih banyak berita: