Samsung melancarkan kemas kini cho đến máy ảnh memperbaiki Tất cả Galaxy S20

Samsung melancarkan kemas kini perisian baru dengan beberapa máy ảnh tiền tệ cho điện thoại bimbit siri Galaxy S20, yang merupakan berita baik bagi pemilik peralatan.

Kemas kini baru muncul sebagai Versi G98xxXXU2ATE6 dan merupakan kemas kini kedua yang dikeluarkan oleh Samsung cho đến garis S20 dengan patch keselamatan Yang harus dilihat, bagaimanapun, adakah kemas kini itu merangkumi pembaikan tambahan cho đến Galaxy S20 Siêu.

Namun, yang ditunjukkan adalah Samsung Galaxy S20 Ultra yang memastaiai lebih banyak faedah dalam chemas kini baru ini, sau đó, lềuunya, peralatan teratas ini diharapkan dapat melihat masalah tập trung dapat diper Bạchki. Sebenarnya, ini adalah salah satu masalah ambar yang menyebabkan keputusan anda di DxOMark menjadi lemah.

Menurut informationasi tersebut, pembaruan ini hanya akan Diluncurkan cho người mẫu Snapdragon di Korea Selatan, tetapi dalam beberapa hari mendatang diharapkan tersedia cho đến varian Exynos dan Snapdragon di seri siri ini. Galaxy S20 di beberapa pasaran lain.

Setelah kemas kini tersedia, anda akan meanima pemberitahuan yang meminta anda memuat turun dan memasangnya di phone anda. Anda juga boleh memeriksa chemas kini secara hướng dẫn pergi mỗi Tetapan> Kemas kini perisian> Muat turun dan pasang di telonea anda.

Samsung Galaxy S20 Ultra

Ôi Galaxy S20 Ultra memastayai miếu 6,9 inci Dinamik AMOLED dengan decusi QuadHD +, penijilan 511ppi so với HDR10 +. Dari segi dimensi, peralatan tersebut memastaiai 8, Tebal 8 mm rồi 166,9mmx76mm, nặng 220g. Ia timak terlalu berat, tetapi lềuunya peralatan yang kuat.

Quá trình pari Dari segem, kami memastaiai Exynos 990 terbaru, octa-core 7nm dan 64 bit, yang merupakan Dual-core Mongoose M5 và 273 GHz, Cortex-A76 dual 2, 60 GHz sau đó là lõi tứ 2 GHz Cortex-A55. Ôi Galaxy S20 ultra akan tersedia dalam dua Versi, satu 12GB RAM này hơn 128GB dung lượng rồi 16GB RAM rồi 512GB kích thước, yang terakhir akan menjadikan pint ini sebagai peranti pertama di pasaran RAM 16GB này, yang luarar

Tetapi bukan hanya pada RAM, máy ảnh juga pada Versi ini mengejutkan. Kami bermula dengan configasi belakang quad camera peralatan ini, dengan Ultra Wide cảm biến 12MP, 14 thépm dan f2.2, cảm biến Lebar Lebar 108MP, 0, 8 Lờim (12 2.4 Hầm) F1.8 dan pen ổn định gambar kỹ thuật số dan halus, cảm biến Telephoto 48MP, 0, 8 Lời nói (12MP 1.6 Hầm), f3.5 sau đó bút ổn định imej optik rồi kỹ thuật số rồi cảm biến kedalaman.

Di camera belakang kita harus menonjolkan tiga ciri: Space Zoom, yang membolehkan zoom cepat dan berkualiti, zoom hangga 100x, yang luar biasa walaupun, seperti yang anda lihat dalam, video luar biasa sehingga, hingga kini, kami hanya melihat Dilancarkan oleh Huawei.

Samsung melancarkan kemas kini cho đến máy ảnh memperbaiki Tất cả Galaxy S20 1

Máy ảnh Tetapi depannya juga luar biasa, cảm biến này 40MP, 0, 7 Lời nói (10MP) 1, 4 Tiếtm) rồi pembukan f2.2, dalam halogen

Thông số kỹ thuật của Dari segi lain, pin kami memastaiai 5000 mAh, hộp menu MicroSD hingga 1TB, 5G, Pengecasan Tanpa Wayar Cepat 2.0, Wireless PowerShare sau đó IP68 cho đến perlindungan air dan habuk.

Gỗ:

Ingin mengetahui lebih banyak berita? Lihat Cadangan kami di bawah