ShareGrid Memperoleh BorrowFox Dalam Rancangan cho Memperluas ke Vương quốc Anh

ShareGrid yang berpusat di A.S. thực đơn akan gọi syarikat perkongsian peralatan ngang hàng BorrowFox, sau đó là memperluas ShareGrid ke UK pada tahun 2020.

Dalam banyak cara, syarikat pasaran ngang hàng telah merevolusikan ngành công nghiệp peralatan basi yang sebagian ambar didasarkan pada jual beli daripada menyewa, meminjam, atau berkongsi.

Syarikat ShareGrid yang berpusat di A.S. adalah salah satu pemimpin dunia dalam perkongsian pasaran, membeli, dan menjual peralatan filem dan nhiếp ảnh. Syarikat itu dengan cepat menjadikan dirinya sebagai pilihan yang kuat bagi pembuat filem cho men men wang dari peralatan (dan photo) merka yang sebaliknya tidak aktif di antara.

BorrowFox yang berpusat di UK beroperasi dalam mô hình ngang hàng yang serupa dan merupakan salah satu jenama yang ăn banyak digunakan di Vương quốc Anh. Pengambilalihan ShareGrid berjanji cho đến melancarkan ShareGrid UK pada tahun 2020 sebagai sebahagian daripada chiến lược Moneybangan antarabangsa. Chiến lược ini diharapkan dapat meningkatkan pasaran dunia ShareGrid kepada lebih 100.000 pengguna dan lebih dari $1 bgroup (AS) peralatan filem dan camera di seluruh dunia.

Khỉ ShareGrid?

Tiền của ShareGrid Brent Barbano, Marius Ciocirlan và Arash Shiva (melalui ShareGrid).

Tinh thần Sekiranya tidak thiên vị ShareGrid của bạn, tinh thần seharusnya. Cùng một ngành công nghiệp ada anda berada di bahagian penyewaan dan ingin bersiap cho đến dự án filem Pendek atau video traat, syarikat ngang hàng seperti ShareGrid selalunya merupakan pilihan yang lebih berpatutan Sau đó bukan hanya kerana harga, mereka juga menawarkan pakej dan perlindungan insurans yang kuat cho đến membantu melindungi anda dari kerosakan yang tidak dijangka.

Berikut adalah bài viết hebat mengai cara syarikat ngang hàng thị trường seperti ShareGrid berfungsi, certa faedah penggunaannya sebagai pembuat filem trưởng thành video, termasuk:

 • Tinh thần Memaksimumkan Pendapatan
 • Tinh thần pelaburan Membiarkan của berfirungsi cho đến tinh thần
 • Tinh thần Menuntut semula masa
 • Kekal cho masyarakat

Di ShareGrid sahaja, anda boleh mendapatkan sebarang cara cho đến perkara berikut:

 • Máy ảnh pawagam
 • Pawagam Kanta
 • Kanta pegun
 • Camera pegun & hybrid
 • Lampu sau đó điện
 • Máy ảnh pelantar Sokongan dan
 • Âm thanh Peralatan
 • Pakej G & E
 • Máy bay không người lái

Khỉ BorrowFox?

ShareGrid Memperoleh BorrowFox Dalal Rancangan Untuk Memperluas ke Vương quốc Anh - Apa itu BorrowFox

Imej melalui BorrowFox.

BorrowFox juga terbukti menjadi pilihan yang phổ biến cho phim chuyên nghiệp và video di UK dengan tawaran perkongsian peralatan rakan sebaya mereka yang serupa. Bercakap mengai pemerolehan, Pengasas Bersama dan Ketua Pegawai BorrowFox Arthur Pierse mengatakan:

Kami telah menumpahkan banyak darah, keringat dan air mata chouk membuat dan mengembangkan nền tảng BorrowFox di UK sejak beberapa tahun kebelakangan ini, sentiasa menyempurnakan dan meningkatkan Sangat menggembirakan apabila mengetahui bahawa pengguna kami akan sega mendapat perkhidmatan yang diperluas bởi ShareGrid, memirkyai truy cập penawaran peralatan filem dan camera yang lebih luas BorrowFox Seperti, ShareGrid menawarkan truy cập yang berpatutan dan segera ke peralatan kelas atas, dan juga merangkumi ciri-ciri inovatif seperti sebut harga tersuai, pasaran jual belan “

Dia terus mengutip thống kê bahawa banyak pengguna BorrowFox telah melaporkan memperoleh £3, 000 hung £5, 000 sebulan dari peralatan merka yang tidak berfungsi. Tet Syarikat ini tetap tập trung vào membunu dan menyokong komuniti creatif yang bersemangat dan videographers berbakat, pembuat filem, dan profesional video di UK.

Apa Makna Ini Untuk Masa Depan?

ShareGrid Memperoleh BorrowFox dalam Rancangan cho Memperluas ke Vương quốc Anh - Apa maksud Perolehan ini

Imej melalui ShareGrid.

Bagi pembuat filem di A.S., UK, sau đó di luar negara, ini adalah berita baik secara keseluruhan cho đến peningkatan jangkauan dan sumber daya pasaran ngang hàng. ShareGrid merancang cho máy ảnh memperluaskan Inventori den, peralatan, sau đó peralatan cho đến kedua-dua cá nhân dan rumah sewa di UK. Tinh thần Sekiranya tinggal di UK, tinh thần harus mengharapkan pilihan yang lebih ambar semoga harga yang dikurangkan apabila pilihan meningkat.

Cùng ada anda pernah menggunakan ngang hàng pada masa lalu, atau peminatnya atau tidak, người mẫu ShareGrid berkembang pesat dengan alasan tertentu. Sedikit video chuyên nghiệp yang telah melabur ribuan đô la dalam peralatan tidak akan terbuka cho đến ý tưởng mencari aliran Pendapatan tambahan. Itu selain membantu rakan cộng tác viên creatif dengan sokongan, cơ sở hạ tầng, cộng đồng (sau đó là người bảo hiểm) syarikat seperti ShareGrid.

ShareGrid dijangka Dilancarkan di UK pada tahun 2020. Sementara itu, anda boleh mengikuti laman web BorrowFox cho mendapatkan berita dan kemas kini.

Mẫu Gambar melalui ShareGrid.

Untuk lebih banyak berita, petua dan trik ngành, lihat beberapa bài viết di bawah.

(hàm (d, s, id) {
              var js, fjs = d.getElementsByTagName (s)[0];
              if (d.getEuityById (id)) trở lại;
              js = d.createEuity (s); js.id = id;
              js.src = “https://connect.facebook.net/en_US/all.js#xfbml=1& Ứng dụng = 349870051765682 “;
              fjs.parentNode.insertB Before (js, fjs);
            } (tài liệu, ‘tập lệnh’, ‘facebook-jssdk’));