Sony bocor secara tidak sengaja Fortnite Musim 3 biểu tượng

Phát hành dalaman dari kedai Thành viên PlayStation kita puncak melihat apa yang mungkin akan terjadi pada musim berikutnya Fortnite.

Epic Games baru-baru ini ô nhiễm thiết lập bahawa semasa Fortnite musim akan diperpanjang satu minggu xi măng merka terus menyiapkan semuanya cho đến ansuran Bab seterusnya 2. Nampaknya kelewatan ini telah menimbulkan kekeliruan pada Sony, yang telah melancarkan Musim sebelum waktunya 3 Biểu tượng PlayStation.

Pada asalnya, acara “Thiết bị” dalam permhai dijadualkan berlangsung pada hari Sabtu yang lalu. Ini mungkin akan menyebabkan beberapa perubahan pada peta, yang bermaksud bahawa biểu tượng baru tidak lagi thành viên apa-apa. Namun, mereka sepertinya tidak menyesuaikan diri cho đến minggu tambahan, dan Fortnite bocor @ Lucas7yoshi telah menemui gambar tersebut.

Dương dồn, Musim 3 biểu tượng menunjukkan Bus Pertempuran trị liệu tại atan badan air yang ambar, sebuah pulau kecil di latar belakang của bạn. Hal ini dồn nén karena mendukung tin đồn yang telah chuẩn bị yang menunjukkan bahawa peta akan dibanjiri, menyebabkan banyak daerah terendam air.

Kembali pada awal bulan Tháng năm, boleh dipercayai Fortnite bocor @Merl berkongsi giải trí mengai apa itu Musim 3 peta mungkin kelihatan, berdasarkan maklumat “sumber yang boleh dipercayai”. Walaupun Merl tidak memastayai perincian mengai POI baru atau perubahan yang ada, paras air seharusnya sangat serupa.

masukkan keterangan gambar di sini

Kebocoran ini juga memastaiai Fortnite phổ biến menonton semula “Flare Pulau GurunTréler. Video itu, yang disiarkan pada bulan tháng 6 năm 2019, melihat Jonesy yang terdampar menggunakan pistol suar cho mencuba dan menarik perhatian Battle Bus yang lewat. Penonton bermata elang bahkan menyedari bahawa peti yang berisi suar itu bertuliskan F 110 110, yang merupakan Musim baru 3 bồ nông tarikh.

Mungkin ini bermaksud bahawa Epic telah merancang musim yang akan datang ini yetuk waktu yang sangat lama, atau mungkin itu hanya kebetulan. Apa yang pasti adalah bahawa ia memastayai beberapa pemain yang sangat bersemangat denganentiali beberapa bulan berikutnya yang gila. Pada masa yang sama, yang lain sudah meminta pemaju cho đến tidak menenggelamkan peta di dalam air.

Kita hanya perlu menunggu dan melihat apa yang berlaku, tetapi ia pasti kelihatan seperti permulaan Bab yang permusan 2, Fortnite mungkin có nghĩa là mèo tahap kandungan chiến thắng của bạn.