Sử dụng Redmi 8: Penjualan rekod, melebihi 30 juta tanda

Setelah keputusan cemerlang dicapai oleh redmi cái bụng này Sử dụng Redmi 7, sejarah berulang dengan yang terbaru Sử dụng Redmi 8. Resipi kejayaan selalu sama: harga menarik dalam jangkauan semua orang dan peralatan kỹ thuật kéo dài tuổi thọ. Tidak tócanmus bahawa siri ini juga Sử dụng Redmi 8 telah menunjukkan uyasi yang sangat baik, malah mungkin lebih baik daripada siri yang cùng phổ biến Sử dụng Redmi 7.

Baca juga: Xiaomi Mi Xe tay ga 1S tidak lama lagi boleh tiba di itali dengan harga yang menarik

kejayaan yang belum pernah terjadi sebelumnya: 20 juta điện thoại pintar dijual selepas itu 5 băng

Meraikan kejayaan siri ini, yang Dilancarkan pada musim luruh 2019, adalah Lu Weibing, chủ tịch naib Xiaomi. Sabenarnya siri yang sangat phổ biến redmi telah melepasi kejayaan yang mengagumkan 30 juta peranti dijual di seluruh dunia. Yang mengejutkan bukan hanya jumlah penjualan yang mutlak, tetapi ketekunan yang meningkat sepanjang masa. Ini adalah tanda tiền katan penghargaan yang melampaui semangat sederhana cho đến kebaharuan yang baru saja disampaikan.

Sử dụng Redmi 8: Penjualan rekod, melebihi 30 juta tandaSử dụng Redmi 8: penjualan rekod, tanda melebihi 30 juta | Evosmart.it

Sudah pada bulan pertama siri ini Sử dụng Redmi 8 telah terjual lebih dari satu juta đơn vị, một hanya 3 beberapa bulan selepas pelancaran, jumlah penjualan telah meningkat lebih dari 10 juta đơn vị. Hasil yang sangat mengagumkan dalam pasaran matang yang penuh pesaing điện thoại của bạn gợi ý. Yang baru akan berjaya redmi Note 9S Untuk meniru kejayaan penjualan yang luar biasa ini dari masa ke masa?

Tiếng Jalan: Gizchina