Thông số kỹ thuật LG Velvet disahkan menjelong acara 7 Mei

LG baru-baru ini mengatakan bahawa ia akan melancarkan Nhung secara rasmi pada 7 Tháng năm, tetapi syarikat itu tidak sabar menunggu sehingga menumpahkan sebahagian ambar senarai Cụati Velvet.

LG Velvet akan menampilkan a 6.8- Papara inci dengan 20.5:9 khía cạnh nvdah sau đó takat tetesan không khí. Bahagian kiri dan kanan shrine melengkung dan bahagian belakang phone melengkung pada sudut yang sama cho đến khi thành viên chạy điện thoại bentuk Arc 3D kepada.

Di belakang terdapat máy ảnh penyadian ba Raindrop. Ia termasuk camera utama 48MP yang menggunakan công nghệ ràng buộc pixel cho digabungkan 4 pixel ke 1, membantu anda mengambil gambar yang lebih jelas dalam gelap. Camera Juga termasuk dalam belakang ialah camera siêu thanh 8MP rồi camera kedalaman 5MP.

LG menyatakan bahawa Velvet memastaiai beberapa ciri khas cho video merakam. Tập trung Keluar Suara akan membantu tinh thần memisahkan suar latar ketika merakam video, seperti mengeluarkan suara dari pantai yang berangin, sehingga Spirit dapat mendengar suara dengan lebih jelas.

Juga disertakan adalah ciri rakaman ASMR yang akan Ýkkkan kepekaan dua micro hiệu suất micro và thành viên sua yara lebih jelas.

Đây là LG Velvet terdapat pem process Snapdragon 765 dengan sokongan 5G sau đó có pin 4300mAh. Pembesar suara stereo akan membantu thành viên và suara yang lebih baik semasa menggunakan kandungan dan menggunakan pembesar suara terbina dalam Velvet, sau đó là LG juga menyertakan Suara Kecerdasan Buatan yan

Akhirnya, LG mengesahkan bahawa Velvet akan menyokong aksesori seperti Màn hình kép yang pernah kita lihat pada peranti seperti V60 dan G8X. Bút stylus bút stylus akan disertakan juga.

LG Velvet akan Dilancarkan pada ngày 15 tháng 5, empath pilihan warna của Hàn Quốc: Aurora White, Aurora Grey, Aurora Green, rồi Illusion Sunset. Masih belum ada kabar ketika Velvet mungkin menu bahagian lain di dunia.