6 Kes Pelindung Terbaik cho Samsung Galaxy Buds Plus

Sekiranya tinh thần của pengguna jangka panjang Samsung Galaxy Buds Plus, anda mosti tahu sekarang bahawa kes itu terdedah kepada calar dan calar. Sau đó juga tidak mencengkam. Sekiranya anda memastayai tangan yang berpeluh, ia Mudah tergelincir. Percayalah, ini telah terjadi pada saya, sau đó itu bukan pengalaman yang menangangkan. Syukurmus, công nghệ seperti banyak peranti, terdapat kes khusus cho đến Galaxy Buds Plus cho menjaga mereka dalam keadaan murni.

Banyak syarikat membolehkan anda menjadi creatif dengan vỏ tai tinh thần. Anda boleh mengumumkan kecintaan anda kepada wira-wira dan watak kartun dengan kes-kes ini. Atau, tinh thần jika ingin menggunakan cara ‘trang trọng’, tinh thần boleh menampar kes yang biasa. Kedua-dua jenis kes ini akan mengekalkan penampilan cas tiền mặt dan meredakan kesan jatuh dan turun pada masa yang sama.

Sebilangan ambar kesindel cho Samsung Galaxy Buds Plus murah dan berpatutan. Teruskan membaca cho mendapatkan pilihan sarung pelindung ter Bạchk cho đến Galaxy Nụ cộng.

1. Spis Perisai gồ ghề

Pembuatnya telah memasukkan beberapa butiran dồn nén. Contohnya, terdapat potongan lampu LED dan port pengecasan. Terdapat potongan lebar di dekat angel yetuk akses yang lebih Mudah.

Sarungnya serasi dengan túi tiền tanpa wayar. Ia juga dihantar carabiner của bạn yang boleh anda pasangkan dengan gantungan kunci dan tali pinggang. Tetapi memandangkan vỏ nam châm yang ringan, saya mungkin tidak akan menggunakan yang terakhir.

Anda juga boleh melihat beberapa Kulit DBrand cho đến Galaxy Buds Plus jika anda ingin menambahkan keperibadian anda ke dalam kes itu.

2. Sarung Silicone Lembut Teyomi

Oh, sau đó ia membungkus carabiner yang anggun. Reka bentuk yang tidak bermaksud anda boleh memasangkannya pada gelung tali pinggang atau rantai kunci anda tanpa rasa bimbang.

Sarungnya kemas sau đó nipis. Walaupun ia tidak akan melindungi sarungnya jika jatuh dari ketinggian yang tinggi, ia akan melakukan tugasnya agar goresan tidak terlihat. Thỏa thuận Dengan, anda boleh mengecas kes anda secara wayarles. Terdapat penutup yang kemas di atas port pengecasan cho đến mengelakkan habuk dan serabut.

Kes Pelindung Terbaik cho Samsung Galaxy Buds Plus Teyomi2

Perhatikan bahawa tidak ada pemotongan cho Penunjuk LED. Ia tersedia dalam banyak warna, termasuk Merah, Kuning, Pink, rồi Biru.

3. Kes Pelindung TPU

Pembuatnya mendakwa bahawa kes ini tidak mengumpulkan habuk dan serat seperti kebanyakan kes, sau đó là beberapa pengguna telah menyokong tuntutan ini. Kesesuaiannya sempurna, sau đó là potongannya tepat.

Setakat ini, ia berjaya mengumpulkan sekitar 57% không tích cực. Pengguna menyukainya kerana quá trình penyediaannya yang Mudah. Seorang pengguna merumuskan pengalaman mereka sebagai, Hồi Pita tambahan disediakan sekiranya linh perlu mengeluarkan sarung pelindung dan pita menjadi tidak kéo dài. Pidiaangannya Mudah dan port pengisian, trạng thái lampu, thiên thần, sau đó khe cho membuka vỏ adalah tidak ditutupi olehnya. “

Kes Pelindung Terbaik cho Samsung Galaxy Buds Plus

Sarung Pelindung Halleast TPU boleh didapati dalam lima warna – Hitam, Tentera Laut, Pink, Celurean, sau đó là Hijau Mint.

4. Kes Silicone Pelindung LiZHi

Sarungnya tipis dan tidak menambah banyak kes. Terdapat potongan yang kemas cho đến trường hợp tiền penunjuk. Namun, bahagian belakangnya tidak nghịch ngợm, sau đó bibir yang nipis cenderung sedikit masam melihat casingnya.

Chim cánh cụt gembira dengan pembelian mereka, sau đó setakat ini, ia berjaya 4.1-bintang daripada 5 pada Amazon.

Kes Pelindung Terbaik cho Samsung Galaxy Buds Plus lizhi 2

Perhatikan bahawa bahan itu adalah nam châm cho serat dan debu. Sekiranya anda menyimpan fon telinga di dalam poket anda, anda mungkin ingin mempertimbangkannya.

5. Sarung Polycarbonate Araree

Pada masa yang sama, thiên thần của bahagian belakang memudahkan cho đến membuka dan menutup vỏ tanpa penutup menghalangi.

Sarung Araree serasi dengan kedua-duanya Galaxy Tunas rồi Galaxy Buds Plus, sau đó thiết lập, ia berjaya mengumpulkan sekitar 80% positif 5 công thức bintang. Chim cánh cụt menyukainya kerana potongan tepat dan kesesuaiannya.

Kes Pelindung Terbaik cho Samsung Galaxy Buds Plus Araree 2

Bahagian ter Bạchk adalah bahawa ia tidak menambah pukal pada bingkai. Seorang peng Formula menulis, trộm Theo cách này bạn nói rằng penutup penutup sarung terkunci di atas penutup sarung dengan sempurna. Sarung ini tidak menjadikan kes tinh thần và sau đó là linh hồn terasa baik di telapak tangan. “

6. Kes Lembut 3D Newseego

Lebih dồn nén lagi, mereka menggemaskan. Bahagian atas vỏ mem memaiai potongan kecil dan bergaya agar kelihatan seperti buah. Saya jatuh cinta dengan kes Dâu tây mungkin akan segera dipesan.

Selain dari perkara di atas, ia disertakan dengan cincin yang mengmaskan cho đến memasukkannya dengan kunci kereta anda.

Kes Pelindung Terbaik cho Samsung Galaxy Budak Newseego

Satu-satunya perkara, yang mungkin và ingin pertimbangkan sebelum membeli adalah bahawa ia tidak memastayai angel di belakang. Terdapat bibir nipis di atas thiên thần, yang akhirnya boleh hilang dalam jangka masa panjang.

Anda juga boleh memeriksa beberapa kes dengan Ztowoto jika anda peminat Captain America atau The Batman (lihat kertas dinding Batman terbaik).

Jauhkan Goresan Itu

Saya hanya memastaiai Galaxy Buds Plus cho đến sekitar 4 bulan sekarang. Walaupun saya mula menyukai tunas kerana kualiti suara dan pilihan penyesuaiannya, tanda calar dan calar microikikya penampilan lama.

Sekiranya và sau đó thảo luận về tình hình với yang serfa seperti masalah saya, pertaruhan terbaik adalah mendapatkan salah satu kes yang disebutkan di atas, sau đó anda masih boleh melakukannya.

Seterusnya: Tertanya-tanya bagaimana cho đến những người yêu thích Earbud menyambungkan và Samsung Galaxy Tonton? Baca bài viết berikut cho melihat bagaimana menyeleaikannya.