Galaxy Sách S kini akan dilengkapi dengan Công nghệ lai Intel

Galaxy  Sách S kini akan dilengkapi dengan Công nghệ lai Intel 1Galaxy  Sách S kini akan dilengkapi dengan Công nghệ lai Intel 1

Samsung Galaxy Sách S adalah máy tính riba yang telah berjaya memenangi hati sejak Dilancarkan dan kini ia sekali lagi bersedia cho đến memenangi hati. Samsung telah mengumumkan hari ini bahawa Galaxy Sách S kini akan dilengkapi dengan Công nghệ Intel® Hybrid.

Para pengguna didapati menggunakan banyak peranti cho máy tính tiền mặt nhiều hơn so với oleh itu Samsung mengambil langkah cho đến menyeleairan masalah tersebut dengan memperkenalkan Công nghệ Intel® Hybrid kepada Galaxy Buku S.

Woncheol Chai, Sản phẩm SVP dan Ketua Pasukan Perancangan, Perniagaan Komunikasi Bergerak, Samsung Electronics telah menyuarakan keprihatinannya dengan mengatakan, Pengguna menggunakan pelbagai peranti sepanjang hari cho đến menyeleaikan tugas dan menuntut agar peranti tersebut thành viên linh hoạt hơn yang cukup cho đến tetap bergerak dan tersedia. Dengan peranti tiền máy tính baru kami seperti Galaxy Pesan S, thành viên kami của pengguna peluang menarik cho đến menjadi produktif, cekap, dan terhubung. “

Galaxy    Đặc điểm kỹ thuật Buku S Samsung Galaxy Thông số kỹ thuật Sản phẩm S Book

Untuk thành viên pengalaman yang lancar kepada penggunanya, Samsung telah merancang cho đến membuatnya Galaxy Sách S dikuasakan oleh pem process Intel® Core ™ động lực học công nghệ baru dengan Hybrid Intel®. Máy tính riba ini dibina cho đến memothyhi keperluan generalasi akan datang. Oleh itu, ia memastaiai keperluan yang bersungguh-sungguh cho đến mendapatkan kepantasan dan keupayaan cho đến dibawa sepanjang masa.

Mari kita lihat apa lagi yang ada ini Galaxy Sách S telah disediakan sejauh ini, yang mana pem process Intel® Core ™ Máy phát điện công nghệ Intel® Hybrid akan menambahkan keajaiban.

Galaxy Cuốn sách S memastaiai keupayaan cho đến thành viên produk activiti yang hebat. Ia adalah peranti pertama yang menggunakan công nghệ penumpukan 3D Foveros Intel dan seni bina CPU lai. Tidak dinafikan ini akan menjadikan chim cánh cụt Galaxy Tempah S dengan lebih cekap. Bắt dengan ini, máy tính riba juga akan disediakan sepenuhnya Windows 10 keseraian. Anda tidak perlu bimbang lềuang baterinya kerana Samsung telah memastikannya Galaxy Sách S akan berfungsi selama berjam-jam lebih lama dengan baterinya yang tahan lama 42Wh.

Bercakap mengai dungiti simpanan, Galaxy Sách S memastayai 256 / 512GB khe cắm eUFS MicroSD yang boleh Dilanjutkan hingga 1 TB. Oleh itu, tinh thần của perlu risau cùng ada cas atau ruang semasa máy tính đa ngôn ngữ riba yang menakjubkan ini.

Kesalinghubungan pasti menjadi masalah yang sering dihadapi oleh pengguna semasa menggunakan máy tính riba. Kita sering perlu bersaing cho đến menghubungkan rangkaian dengan peranti yang berbeza. Tetapi tidak lagi. Sabagai Galaxy Buku S akan dilengkapi Wi-Fi 6 (Gig +) 802.11 kapak 2×2, LTE (Cat 16), sau đó Bluetooth® v 5.0, ia akan menjadi jauh lebih sibuk bagi pengguna dan anda boleh mencapai hubungan tanpa henti dengan Mudah. Juga. LTE akan membolehkan anda mengakoses gigabait internet dan dua tidak perlu mencari sambungan lain.

Sekarang mari kita bahas chạy bentuk Galaxy Buku S. Berat Kurang dari satu kilôgam, tepat 950gm, sau đó là berukuran 11,8mm pada titik di mana anda merasa eel tebal, Mobiliti computer riba sangat dihargai. Dengan reka bentuk kulit kerang dan logam yang tahan lama, máy tính riba dan rugged ini boleh dibawa ke mana sahaja dengan pengetahuan yang sempurna mengai ketahanannya. Hét lên Galaxy Buku S cukup pintar.

Tôi nhạy cảm với thông điệp và lợi ích của mối quan hệ của chúng tôi với tinh thần giống như một cuộc hành hương. Oleh itu, tinh thần semasa keluar dan melihat-lihat kerenah Galaxy Pesan S, đền thờ akan disesuaikan dengan kecerahan 600 nit supaya pengalaman anda tidak terganggu. Untuk menambah pengalaman yang cekap dan lancar, máy tính riba telah dilengkapi dengan công nghệ tanpa kipas. Oleh itu tidak ada suara yang mengganggu tâm trạng anda cho đến cốc.

Các Galaxy Buku S tidak terhad dengan penggunaannya sendiri tetapi juga membolehkan pengguna menambah keseronokan pengalaman. Dengan bantuan Microsoft, penyambungan peranti ke peranti telah disediakan. Anda boleh berkongsi dan meanima mesej, pemberitahuan, dan menyalin + menampal bahan dari peranti dengan Mudah.

Untuk pilihan warna, anda boleh memilih antara Earthly Gold sau đó là Mercury Grey. Oleh itu, terdapat banyak pengalaman baru yang menanti. Lưỡi khỉ có ổn không?