6 Penukar Meja Berdiri Ter Bạchk Dengan Dulang Papan Kekunci yang Boleh Anda Beli

Sekiranya anda tidak mahu duduk di meja anda selama berjam-jam, adalah bijak cho đến melabur di meja yang berkualiti. Itu akan membantu ví tinh thần, sau đó tinh thần juga menyelamatkan bởi berjam-jam duduk dalam kedudukan yang sama. Bahagian terbaiknya ialah kebanyakan penukar meja berdiri yang kita lihat hari ini dapat diubah menjadi meja thông thường. Oleh itu, tinh thần boleh bergantian antara berdiri dan duduk semasa chén tinh thần. Di samping itu, sebahagian daripada mereka juga dilengkapi dengan dulang papan kekunci khusus. Kedengarannya hebat, bukan?

Selain menolong Spirit agar meja Spirit tidak bersepah, dulang papan kekunci khas thành viên postur ergonomics yang lebih baik. Ya, pergelangan tangan anda akan berterima kasih.

Oleh itu, jika anda berada di pasaran cho đến beberapa penukar meja berdiri yang berfungsi dengan dulang papan kekunci, berikut adalah beberapa pilihan terbaik yang boleh anda pertimbang

Mari kita lihat.

1. VariDesk Pro Plus

Menyiapkannya tidak lebih dari 15 minit, seperti yang Dilakukan oleh banyak chim cánh cụt.

Mengenai ergonomics, banyak yang memuji meja ini kerana reka bentuk ergonomiknya yang hebat. Seperti yang kami sebutkan di atas, meja membolehkan anda beralih antara 11 posisi yang berbeza mengikut keselesaan dan ketinggian anda. Sekiranya kita bercakap nombor, ketinggian tối đa yang dihasilkan oleh meja ini ialah 17.5-inches. Untuk menambahkannya, cơ chế dorongan pegas memudahkan kerja menurunkan dan mengangkat meja.

Có thể cao cấp ini mengumpulkan penilaian positif sekitar 87% pada masa penulisan. Loài chim cánh cụt có tên khoa học là loài chim cánh cụt, chim cánh cụt, chim cánh cụt, sau đó là kekukuhannya.

Meja Berdiri Ter Bạchk Dengan Papan Kekunci Varidesk 2

Sekiranya anda boleh mengabaikan harga premium, ini adalah salah satu pilihan terbaik.

2. Vivo Đen điều chỉnh chiều cao 36 inch Stand up Desk Converter

Thành lập bí mật tháng năm 42.4 pound, yang menjadikannya kukuh dan cukup ổn định cho đến tidak tergelincir atau tergelincir. Selain itu, mùa xuân mùa xuân membolehkan anda menyesuaikan ketinggian dengan Mudah hanya dengan menekan pemegang.

Penukar maya ini naik ke ketinggian 17 inci dan boleh turun serendah 6-inches. Pidiaangan Mudah dan biasanya dibungkus dalam masa setengah jam bagi kebanyakan pengguna. Chim cánh cụt R. Castillo Menjaskan, Hồi Perhimpunan mengambil masa Kurang dari 30 phút; sau đó là thuật ngữ membawanya keluar dari kotak, menambahkan kaki pengembang, sau đó là dulang papan kekunci. “

Seperti rakan sejawatnya di atas, Vivo Đứng lên Bàn chuyển đổi telah mengumpulkan ulasan yang mengagumkan máy tính memeng chim cánh cụt của bạn bentuknya yang kukuh dan ergonomik. Ia memastaiai penilaian positif lebih dari 81% Amazon.

Meja Berdiri Ter Bạchk Dengan Papan Kekunci Vivo 2

Perhatikan bahawa tetikus mungkin tidak sesuai dengan dulang papan kekunci jika anda merancang yetuk menggunakan papan kekunci seperti thông thường Đèn led Logitech G915.

3. Meja Berdiri Rumah Perdagangan

Dulang papan kekunci yang lebar bermaksud anda dapat menyimpan papan kekunci dan tetikus bersama dengan cawan copy.

Titik penjualan utama meja ini ialah ia dipasang sepenuhnya. Di bahagian ulasan, ia telah berjaya dengan penilaian pengguna di meja ini 4.4-bintang. Tôi dibuat dengan baik, tahan lama dan papan kekunci gelongsor adalah ceri di atas.

Meja Perdagangan Ter Bạchk denga Meja Dulang Papan Kekunci 2

Namun, sebilangan pengguna mengalami kesukaran cho đơn vị menaikkan dan menurunkan. Oleh itu, anda mungkin ingin mempertimbangkan perkara ini.

4. Penukar Meja Berdiri Máy tính để bàn G-Pack Pro

Perhimpunan itu Mudah. Anda hanya perlu memasang Pendakap cho đến dulang papan kekunci dan itu sahaja.

Oleh kerana binaan yang kukuh, ruang yang luas, sau đó là cadangan nilai-yetuk-wang, meja ini telah memperoleh sekitar 86% ulasan positif di antara 100 ulasan aneh di Amazon.

Meja Berdiri Ter Bạchk Dengan Papan Kekunci G Pack Pro 2

Chim cánh cụt Kristy menjelaskan, Hồi Meja ini memastayai banyak ruang cho đến semua yang saya perlukan. Saya membeli dwi theo dõi terpisah sehingga saya dapat memastaiai lebih banyak ruang. Kedua-duanya berfungsi den baik. Sangat Mudah cho đến menaikkan dan menurunkan meja jadi saya tidak ada aduan di sana. “

5. Penukar Meja Berdiri TechOrbits

Unsur yang membezakan meja ini adalah dua pegangan tangan di setiap sisi cho đến mengangkat meja. Bercakap xúc xích pengangkut gas, ia cukup ra mắt dan Mudah diangkat dengan hanya sedikit panduan cho đến mengawal kelajuan. Seorang pengguna menyatakannya, “Lengan thủy lực yang digunakan cho đến menaikkan / menurunkan tahap giám sát beroperasi dengan lancar.”

Selain daripada itu, pilihan ini adalah pilihan murah yang kukuh. Pada masa penulisan, meja TechOrbits memastayai penilaian sebanyak 4.6-bintang daripada 5 79% này là rất tích cực.

Meja Berdiri Terbaik Công nghệ quỹ đạo Dengan Dulang Papan Kekunci 2

Yang lebih dồn nén, meja itu kukuh dan tidak goyah.

6. Penukar Meja Berdiri Stesen Kerja Núi-Nó

Penukar meja berdiri ini boleh trộn có thể theo dõi 27 inci. Tetapi, satu-satunya tangkapan adalah bahawa mereka mesti memastayai pelekap VESA di bahagian belakang.

Secara keseluruhan, kualiti meja bagus cho đến harganya, sau đó hal yang sama tercermin dalam ulasan pengguna mengai meja. Ia memastaiai 58% tích cực 5-peringkat bintang dengan pengguna menyukai kualiti bahan yang digunakan dan ketahanan.

Meja Berdiri Terbaik Dengan Pemasangan Dulang Papan Kekunci 2

Walau bagaimanapun, sebilangan pengguna menyatakan bahawa pemasangan meja agak sukar.

Berjemurmus dalam Selesa!

Điều tương tự có thể là quy ước xử phạt thông thường, sản phẩm được sử dụng trong trường hợp yang lebih sihat. Perkara yang baik mengai penukar meja ini ialah anda boleh beralih kembali ke posisi duduk dengan Mudah setiap kali anda letih atau ketika anda perlu Memberi tumpuan kepada pekerjaan.

Pada masa yang sama, terus berehat semasa chén tinh thần. Tinh thần Sekiranya hút cho memerhatikan masa, tinh thần boleh melihat sambungan Chrome ini yang akan mengingatkan tinh thần akan perkara yang sama.

Seterusnya: Mencari mứt pintar yang dapat mengesan activiti tinh thần thể chất? Nhấp vào bài viết pada di bawah ini cho melihat beberapa ciri terbaik (sau đó là tetapan) Samsung Galaxy Aktif 2.