Atas 5 Cơ bản Senaman Meja yang Boleh Anda Cari Amazon

Seorang rata-rata Mỹ berjalan di suatu tempat antara 1.5 ke 2 batu setiap hari. Namun, jika anda menghabiskan banyak waktu di meja anda, walaupun menutupi sosok sekecil itu boleh menakutkan. Sau đó, ketiadaan activiti fizikal tidak pernah thành viên hasil yang baik. Syukurmus, terdapat banyak cara cho đến tetap aktif dari meja kerja, sau đó peralatan senaman dalaman seperti cơ bản meja sangat membantu.

Cơ bản trong kelihatan serupa dengan cơ bản berbalik atau tegak yang anda lihat di gim atau studio. Satu-satunya perbezaan adalah bahawa pemegang digantikan oleh dulang desktop cho máy tính memegang riba, máy tính bảng, sau đó docs kerja anda yang lain. Thở hơi boleh melakukan senaman cardio semasa hơi thở mengikuti peckerjaan tinh thần. Tujuannya Mudah – beberapa activiti semasa duduk lebih baik daripada tidak ada aktiviti.

Jadi, tinh thần jika không có thời gian tanpa bergerak cho đến khi kích hoạt ringa semasa cup atau membaca, berikut adalah beberapa senaman cơ bản có thể ter Bạchk di luar sana.

1. Exerpe miếng ExerWorK 1000

Jenis: Bán ngả

Sekarang, datang ke ciri yang lươn lươn – dulang. Dulang berukuran sekitar 24 inci x 16 inci, thành viên anda ruang yang cukup cho đến máy tính riba atet máy tính bảng riba atau.

Dulang boleh dilaraskan. Anda boleh menariknya ke arah anda sentiri dan menaikkannya pada salah satu daripada tiga sudut tetap. Terdapat dua pemegang cawan cho đến tinh thần minuman meletakkan. Selain itu, terdapat kotak penyimpanan yang kemas di bawah dulang yang boleh menyimpan barang-barang alat tulis.

Apabila Spirit tidak cup, Spirit boleh menggunakan sandaran tangan di decat tempat duduk yang juga dilengkapi cảm biến nadi.

Setakat ini, ia telah mendapat pujian yang cukup tinggi dari para penggunanya dan telah mengumpulkan penilaian positif 64% Amazon. Chim cánh cụt ini menyukai kelancarannya dan bahagian pemasangan yang Mudah.

Atas 4 Cơ bản Senaman Meja yang Boleh Anda Cari Amazon Ngoại lệ

Basikalnya kukuh dan tidak goyah. Tikar chống trượt memastikan bahawa kitaran tetap sesuai.

Namun, banyak pengguna mengadu bahawa tempat duduknya agak selesa cho đến jarak jauh. Berbanding den basikal di bawah meja, basikal ini agak bising. Gấu khỉ pengguna kesal dengan bunyi logam kerana penggunaan yang berpanjangan.

2. Meja Pejabat FlexiSpot cơ bản

Jenis: Tegak cơ bản

Bercakap mengai dulang itu, ukurannya berukuran sekitar 22 inci x 16 inci, yang cukup ambar cho máy tính bảng riba dan máy tính bảng. Ia ổn định rồi tidak goyah.

Semua barang itu boleh diletakkan di engkol kitaran, sau đó ada Tombol cho đến menyesuaikan rintangan antara itu dan tempat duduk.

Văn phòng tại nhà FlexiSpot telah mengumpulkan penilaian sebanyak 4.4-bintang daripada 5 pada Amazon. Pengguna sangat memperakui chạy bentuknya yang kukuh dan kukuh. Selain itu, kemampuan manuver yang Mudah dan reka bentuk yang tidak bersuara adalah tiền thưởng tambahan. Seorang Amazon pengguna meletakkannya dengan sederhana, “Tempat duduk boleh disesuaikan sepenuhnya, selesa, dan kitarannya sendiri sangat ổn định dan kukuh.”

Atas 4 Cơ bản Senaman Meja yang Boleh Anda Cari Amazon SPOT FLEXI

Pada masa yang sama, terdapat banyak contoh pengguna yang memujinya kerana meningkatkan tahap pemikiran mereka. Seorang pengguna menjaskaskan, Hồi Sementara itu, ini meankatkan kesihatan peribadi saya dan keadaan minda saya secara keseluruhan. Dengan senang hati di depan thingkap apartmen saya, saya sekarang dapat bersenam dalam jangka masa yang lama, hilang dalam pekerjaan saya, dan tidak menyedari bahawa saya bersenam. “

Meja basikal ini sesuai cho orang dengan ketinggian antara 5-khaki 1-inch ke 6-khaki 2-inch. Perhatikan bahawa ia tidak dilengkapi dengan sandara.

3. Meja Senaman Kesihatan & Kecergasan Nắng BF SF-RBD4703

Jenis: Terbalik cơ bản

Tempat duduk Dilapisi dan jarak antara tempat duduk dan dulang dapat disesuaikan dengan Mudah dengan menekan tuas yang lembut. Pada masa yang sama, ketinggian dulang juga dapat disesuaikan mengikut tahap keselesaan anda.

Về cơ bản trong tinh thần membolehcan menyesuaikan antara 8 tahap rintangan yang berbeza. Salah satu kelebihan utama kitaran ini adalah tempat duduk yang luas, walaupun beberapa pengguna mengadu agak sukar. Secara terbalik, anda sentiasa boleh membeli tempat duduk gel cho meletakkannya di atas tempat duduk ini.

Bercakap lềuang dulang, máy tính Boleh memuatkan máy tính riba bersaiz tiêu chuẩn. Anda juga boleh memilihnya mengikut pilihan tinh thần. Untuk menambahkannya, ia menyatukan pemegang cawan yang kemas di pinggir.

Chim cánh cụt Sabilas berpuas hati dengan pereelian mereka.

Atas 4 Cơ bản Senaman Meja yang Boleh Anda Cari Amazon Kecergasan Kesihatan Cerah 2

Seorang pengguna menulis, “Saya sangat gembira dengan pembelian ini dan saya xương-xương hỗn hợp bệnh.” Sekiranya kita bercakap nombor, meja telah berjaya memperoleh ulasan positif 60% yang mengagumkan. Selain nó, ada yang terkejut sự thật của bạn bahawa ia juga berfungsi sebagai meja berdiri.

Seperti beberapa rakan sejawatnya, SF-RBD4703 boleh menjadi sedikit bising.

4. Kitaran Meja Tempat duduk Versa

Jenis: Sepeda separa nằm

Ia memastaiai reka bentuk yang boleh Dilipat, yang memudahkan cho đến disimpan ketika tidak digunakan. Sau đó trở lại, walaupun tempat duduknya boleh Dilipat.

Ketegangan atau rintangan dapat dikendalikan melalui Tombol kecil. Walaupun tidak ada tingkat yang ditetapkan, Anda dapat menetapkan satu sesuai dengan tahap kesukaran pilihan Spirit. Giám sát di bahagian bawah membolehkan anda melihat berapa banyak langkah yang telah anda lengkapkan atau jumlah calorie yang telah baker, selain menunjukkan perincian jarak dan masa.

Secara keseluruhan, maya Versa Bike memastayai penampilan yang tajam dan sesuai di pejabat rumah anda juga tempat kerja.

Anda juga boleh melihat Bàn làm việc FlexiSpot Pro.

5. Xe đạp tập thể dục nằm ngửa 2500

Jenis: Terbalik cơ bản

Kemuncak cơ bản trong ứng dụng adalah của yang dipanggil aplikasi Cloud Fitness, yang membolehkan anda menetapkan beberapa tujuan latihan. Selain itu, ini menunjukkan thống kê biasa seperti masa, jarak, dan kalori yang dibakar. Áp dụng trong iOS cho Android rồi Android.

Atas 4 Cơ bản Senaman Meja yang Boleh Anda Cari Amazon Exerpe miếng 250 2

Chinh phục chim cánh cụt kagum dengan motocikal yang tidak bersuara. Seorang pengguna menjaskan, Đá Tahap kebisingan sangat sunyi! Anak saya yang berusia 19 bulan akan tertidur di sofa kadang-kadang dan saya boleh terus berbasikal di sebelahnya semasa dia tidur. “

Selain nó, tempat duduknya selesa dan basikalnya agak senang dipasang. Dan tahukah anda bahawa dulang itu menyatukan theo dõi kecil dan dua pemegang cawan? Nah, tinh thần sekarang của lakukan.

Người lùn Tenaga Lebihan Itu

Penting chouk diperhatikan bahawa kitaran mei ini biasanya dimaksudkan cho đến tinh thần semasa melakukan kerja pasif seperti menghadiri perjumpaan Zum, mengejar e-mel anda atau semasa

Oleh itu, jika anda membeli kitaran meja cho đến pejabat rumah anda, di mana anda akan menyimpannya? Sekiranya anda bertanya kepada saya, lý tưởng của bạn saya akan meletakkannya di decat meja saya chouk menjimatkan masa. Dengan cara itu, ia akan kekal sebagai peringatan pasif cho đến menjadi sedikit aktif.

Seterusnya: Sekarang meja sudah selesai, bagaimana dengan Spirit melabur dalam sepasang fon telinga cho meningkatkan tập trung tinh thần. Lihat bài viết di bawah cho đến mengetahui beberapa fon telinga luar biasa dengan jangka hayat bateri yang panjang.