Galaxy Catatan 20 Ultra boleh trộn gantican Galaxy Sử dụng 20+

Samsung Galaxy S20 Ultra telah lulus penijilan Bluetooth SIG. Điện thoại pintar ini memastayai nombor SM-N986U dan keberadaannya meragukan kata-kata seorang pakar yang menyatakan bahawa Note 20 Ultra tahun ini tidak akan wujud. Adakah Note 20 Ultra akan menggantikan sebarang peralatan?

Galaxy Catatan 20 Ultra boleh trộn gantican Galaxy Sử dụng 20+

Ini bukan penampilan pertama điện thoại pint ini. Peralatan ini pernah muncul di Geekbench. Pada masa itu, rò rỉ Ice Universe yang terkenal mendsahkan bahawa dia akan tiba dengan chipset Snapdragon 865+. Walau bagaimanapun, kami juga akan memastayai túi tiền 25W di dalam kotak.

Ini bermaksud bahawa kita hanya akan memastaiai Galaxy Catatan 20 rồi Catatan 20 Ultra tanpa Versi di antara? Atau adakah Samsung bersiap cho đến mô hình tiga melancarkan Note? Mungkin jaraknya Galaxy S20 membantu menjawab soalan. Mari lihat chữ số terakhir dalam nombor siri. Versi tiêu chuẩn S20 adalah G980 rồi S20 + hung G986. Walau bagaimanapun, S20 Ultra akan dipanggil G988.

Ini bermaksud bahawa N986 harus menjadi Galaxy Catatan20 +. Namun, Samsung nampaknya memutuskan cho namukar namanya menjadi Ultra. Ada juga kemungkinan bahawa Bluetooth SIG melakukan kesalahan pada namanya, walaupun itu adalah giả thuyết yang lebih jauh.

Pada tahap pin, kami juga sudah mengetahui beberapa perkara mengai julat Catatan.

Menurut perakuan baru-baru ini, mô hình du mục peralatan dengan EB-BN980ABY (diduga Samsung Note 20) dijangka menyertakan bateri yang diberi nilai 4170mAh. Yang seterusnya harus bersamaan dengan pin 4300mAh! Lagipun, dương Galaxy Note 10+ pin juga memastai yang dinilai pada 4170mAh, tetapi hadir ke pasaran dengan mengumumkan 4300mAh.

Kononnya, jika 4300mAh ini-chân-chân, peranti ini jauh lebih menarik! Namun, khabar angin baru menjukkan layar LTPO 60Hz dalam model ini, bukannya mrine OLED QHD + 120Hz yang diharapkan yang harus mencapai Note 20+, yang seharusnya menghasilkan kecekapan tenaga yang lebih ambar pada layar. (Yang tidak dapat dinafikan salah satu yang lươn bertanggungjawab cho đến penggunaan bateri di smartphones semasa.)

Walau bagaimanapun, kedua-dua peranti dijangka tiba pada bulan Ogos, Note 20 dengan a 6.7, Sedangkan Note 20+ yang boleh dikenali sebagai Ultra akan memiliki 6.9, Kedua-duanya dengan sebilangan có chi tiết cụ thể semasa Galaxy S20, bản ghi nhớ tiền tệ của bạn yang seharusnya 16GB di kedua-dua model, certa penggantian SoC Exynos 990, yang semestinya yalan keluar ke Versi yang lebih kuat dan lebih cekap, setelah

Adakah anda suka Leak? Kami bergantung pada tinh thần! Google Tin tức trên Google Tin tức. Nhấp vào di sini dan kemudian Ikuti. Terima Kasih!

Kami kut Facebook, Twitter, Instagram! Ingin bercakap dengan kami? Hantarkan e-mel ke [email protected]