Muat turun OGYouTube 4.2 APK – Versi Percuma Terkini 2020

APK OGYoutube 4.2 ada di sini dengan chemas kini dan ciri terkini. Kini pengguna dapat menonton video Youtube berkualiti tinggi tanpa membuang masa di Iklan. Bersama dengan ciri tontonan asas, dengan OGYoutube 4.2 APK, pengguna sekarang dapat mengunduh video certa lagu menggunakan aplikasi. Ciri-ciri seperti v PIP, pemuat turun MP3, dan AdBlock yang kuat menjadikan v Youtube ini jauh lebih baik daripada yang lain.

YouTube adalah nền tảng lươn phổ biến cho thể loại video dari pelbagai. Terdapat banyak pencipta kandungan YouTube, yang menjadikan Youtube sebagai nền tảng yang ambar sau đó là ambar. Walau bagaimanapun, bercakap mengai ciri-ciri YouTube Ứng dụng Android, ia terhad. Aplikasi Youtube rasmi memastayai UI yang bagus dan semuanya, tetapi tidak membenarkan tinh thần memuat turun video pada peranti Spirit. Selain nó, ia tidak menyokong permar âm nhạc latar hơn PIP. Beberapa ciri dồn nén yang diperlukan YouTube belum ditambah oleh pembangun rasmi. Namun, terdapat aplikasi chống lại thành viên yang anda lebih banyak flexibiliti dan kawalan.

Pada dasarnya, aplikasi Mod adalah Alternatif aplikasi rasmi dengan lebih banyak ciri tambahan dan Mushsi yang lebih baik. Dibangunkan oleh pembangun cá nhân pihak ketiga, OGYoutube memastayai banyak ciri tambahan berguna yang tidak akan anda perolehi dalam aplikasi Youtube truyền thống. OGYouTube 4.2 APK adalah satu-satunya chống lại ổn định cho Youtube dengan ciri berfungsi sepenuhnya seperti PIP, muat turun 4k, dll.

OGYouTube 4.2 APK Ciri

  1. Muat turun Video apa-apa kualiti: OGgunTube 4.2 APK, anda boleh melayari youtube dan boleh memuat turun video berkualiti dari decusi 144 pixel hangga video beresolusi 4k. Fungi ini sangat sesuai kerana Memberi anda kebebasan cho đến melayari, menstrim youtube, sau đó là memuat turun pada masa yang sama. Lebih-lebih lagi, tidak seperti aplikasi rasmi, video muat turun disimpan di gallery điện thoại tinh thần, yang boleh anda truy cập kapan saja dengan pengurus thất bại tại aplikasi video apa trừng phạt.
  2. Tukar Youtube menjadi Mp3: OGYouTube memirkyai penukar bersepadu yang dapat menukar video menjadi Mp3 dalam talian. Anda akan dapat memuat turun fail Mp3 dalam kualiti yang berbeza dari tinggi ke ámah. Oleh itu, ia adalah ciri yang sangat berguna apabila anda harus memuat turun lagu dari youtube.
  3. Balik chính Latar Belakang: Anda tidak dapat memainkan video âm thanh di latar belakang apabila anda meminimumkan rasmi YouTube bất ngờ. Walau bagaimanapun, OGYouTube membolehkan anda memainkan audio di latar belakang apabila anda meminimumkan aplikasinya; âm thanh pegun dimainkan di latar belakang.
  4. Gambar dalam Mod Gambar: Aplikasi Youtube rasmi tidak membiarkan anda melakukan banyak tugas semasa menonton video, dua hanya boleh meminimumkan video, tetapi anda boleh beralih bởi satu aplikasi ke aplikasi lain ketika Walau bagaimanapun, OGYouTube 4.2 APK menyokong gambar dalam chống lại gambar. Video dimainkan dalam bentuk kotak kecil. Walaupun video masih dimainkan di latar belakang, anda boleh melakukan tugas lain di aplikasi yang berbeza.
  5. Tiada iklan: Iklan adalah bahagian yang paling menjengkelkan dari video youtube, sau đó rasmi menjukkan banyak iklan semasa menonton video youtube. Walau bagaimanapun, OGYouTube memastaiai alat penyekat iklan yang telah dipasang sebelumnya. Ini menyekat semua iklan di youtube sehingga anda dapat menonton iklan video secara percuma.

Muat turun OGYouTube 4.2 APK – Versi Percuma Terkini 2020

OGYoutube sangat bagus oleh pasukan pembangun OGYoutube. Dengan ciri terkini seperti mod PIP dan mod muat turun, pengguna dapat memanfaatkan sepenuhnya youtube. Tetapi APK OGYoutube tidak tersedia cho đến dimuat turun dari Playstore. Oleh itu, anda boleh memuat turun OGYoutube 4.2 APK cho sini tanpa pautan tinjauan.

Muat turun OGYouTube 4.2 APK - Versi Percuma Terkini 2020 1

Nama aplikasi: OGYoutube 4.2 APK

Versi: 4.2

Terakhir dikemas kini: Ngày 13 tháng 5 năm 2020

Pemaju: OGMod

Muat turun OGYoutube 4.2 APK (42 MB)

Ghi chú: Untuk Menjalankan APK OGYoutube, anda juga perlu memang gói bài hát MicroG bersamanya. Ini adalah pakej pembantu yang membantu menjalankan OGyotube dengan cekap. Anda boleh memuat turunnya di bawah:

MicroG V2 cho OGYoutube

Pasta memang aplikasi MicroG sebelum anda memang bài hát aplikasi OGYoutube. Tanpa MicroG, tinh thần tidak akan dapat menggunakan kemudahan OGYoutube dengan betul!