Sony ZV-1 adalah jenis máy ảnh vlogging yang baru

Máy ảnh Sony telah merancang serba baru dari awal hingga menjadi kata terakhir dalam dunia máy ảnh vlogging peminat / profesional. Ia dipanggil ZV-1 dan ringkas, ringan, tetapi memastayai banyak ciri vlogger dan pembuat video akan sangat berguna.

Reka bentuk máy ảnh semuanya Difokuskan menjadikannya senang dipegang dan Difilemkan sendiri. Cengkaman kecil di bahagian depan memastayai judang yang cukup antara dirinya dan lensa, sehingga anda boleh meletakkan ibu jari anda di sana cho đến memegangnya sambil menunjuk ke wajah. Tôi có một đèn LED merah terang di bahagian depan yang birchelip semasa merakam.

Máy ảnh Tidak seperti beberapa tawaran Sony yang lain, butang rakaman filem / video diletakkan dengan jelas di bahagian atas, tepat di dekat butang rana.

Bagi mereka yang pernah mengeluh pada masa lalu mengai kekurangan thu nhỏ lật Sony, ia juga memastayai salah satu dari itu.

Paparan dapat dibalik ke sisi sehingga Anda dapat melihat diri Anda di layar ketika membuat rakaman, tetapi juga, ia berputar, dan dapat dipegang pada berbagai sudut ketika dilihat Anda juga boleh membalikkannya agar layar menghadap tubuh camera ketika ditutup, yetuk melindunginya.

Sony ZV-1 adalah jenis máy ảnh vlogging yang baru 1

Bahagian atas máy ảnh memoonsyai tetapan micro tiga kapsul yang dikatakan oleh Sony dapat Memberi anda audio yang jelas dan berkualiti baik cùng ada anda no menetapkannya cho đến tangkapan ambien yang lebih Bahkan dilengkapi dengan deadcat yang dibuat khas cho đến membunuh bunyi angin yang masuk ke dalam kasut.

Lều Sudah, sebilangan vlogger dan pembuat video ingin menggunakan micro khusus mereka sendiri, jadi ada juga 3Input micro .5mm, tetapi juga keupayaan cho đến memasang micro XLR melalui penyesuai kas

Boleh dikatakan pemprosesan video menjadikannya lý tưởng cho vlogger, digabungkan dengan keupayaan tập trung dan penjejakan tự động yang terkenal Sony.

Máy ảnh Seperti banyak cao cấp baru-baru ini, ia memastayai penjejakan mata dan wajah masa nyata, certa autof Focus pantas berdasarkan fasa dan pengesanan tương phản. Walau bagaimanapun, ia diprogramkan cho mendasarkan kerangka paparannya pada wajah orang yang berada dalam gambar.

Maksudnya ialah anda boleh bercakap máy ảnh của bạn, berjalan di bawah jambatan, ke persekitaran yang lebih gelap atau lebih terang dan ia secara berterusan akan menyesuaikan pendsahan Sau đó, đi đến đầu trang đạo đức, nếu bạn làm, sau đó đi đến chiến tranh và sau đó cảnh báo về yang berbeza.

Sekiranya anda seorang vlogger yang perlu membawa sản phẩm ke bingkai – seperti hướng dẫn duy nhất atau video điện tử pengguna – anda boleh menukar camera ke mod Pameran Sản phẩm, sau đó ia akan mengambil secara tinh thần apabila mengeluarkannya dari bingkai.

Sau đó kiểm tra TikTok Instagram Kisah pengguna, camera mengesan secara automatik ketika merakam video secara menegak, dan akan memindahkan video tersebut dalam mod potret ke phone dua, tanpa berpuses secara automatik ke lanscape.

Sony ZV-1 adalah jenis máy ảnh vlogging yang baru 2

Ia merakam video 4K pada 30 bingkai sesaat, atau 1080p hingga 60fps, tetapi juga memastayai kemampuan gerakan yang hát permusan dan dapat menembak pada 240, 480 dan 960 bingkai sesaat. Anda bahkan boleh menembak dalam tetapan Đăng nhập yang berbeza, bagi merka yang ingin mewarnai warna di chemudian hari, sau đó là ia menyokong proxy.

Di dalamnya, máy ảnh Sony dilengkapi dengan 1- inci 20 megapixel 4:3 Cảm biến CMOS. Menu video 4K nhúng 16:9 Kerangka 14MP ke bawah 8-megapixel, tanpa memotongnya dan dilengkapi dengan EIS dan OIS cho đến kestabilan semasa penggambaran juga.

Ia memastaiai 315 Titik tự động lấy nét, sau đó dapat memotret ledakan masih hingga 24fps, sau đó kemudian memaparkan letupan itu dalam kelompok di gallery pada camera.

Baterinya baik cho đến 45 phút video masa rakaman, lên tới 260 ảnh tangkapan, sau đó là camera memasukkan diisi dengan ke cáp microUSB. Itu – lềuu saja bermaksud – jika anda keluar yetuk jangka masa yang panjang, anda boleh membawa pek bateri dan menyambungkannya cho đến terus menambah masa pengambilan gambar.

Sony ZV-1 akan tersedia yetuk dibeli pada bulan Jun 2020 dengan harga £ 700 di UK.