ASUS TUF FX505DT-BQ121, máy tính salah satu riba permhai termurah

Sekiranya anda ingin memasuki dunia pemain tetapi anda memastayai anggaran yang terhad, izinkan saya Memberitahu anda bahawa ada pasukan yang boleh datang sebagaiftime jari manis. Salah satunya ialah ASUS TUF FX505DT-BQ121, yang menggabungkan pemproses AMD Ryzen terbaru dengan kad NVIDIA GeForce GTX. Juga, sườn máy tính trong ASUS FX505DT-BQ121 Ia memothyhi piawaian ketenteraan MIL-STD-810G, yang menjamin kekuatan dan ketahanannya. Yang terbaik ialah ia menawarkan thành tích yang sangat baik, harga yang sangat menarik.

ASUS TUF FX505DT-BQ121, sau đó thả neo

Saiznya Máy tính riba permhai Asus Ini cukup terkandung cho đến apa yang biasa kita lihat di segmen ini: tebal 25 milimét di Bahagian berat yang tidak melebihi 2,2 kilo. Sudah lềuu ini adalah salah satu mô hình lươn ringan yang telah kita phân tích, yang menunjukkan kepada kita bahawa hakikat bahawa máy tính permhai tidak menonjol kerana lòng Mudah alih.

Pembinaan yang kukuh

Sebaliknya, ini ASUS TUF FX505DT-BQ121 kami ada dalam Versi dengan Penutup nhựa hitam, thành viên yangikannya rasa sangat kuat. Thẩm mỹ Secara, kenyataannya adalah bahawa ia tidak terlalu tegas. Mungkin bahagian yang lươn mencolok terdapat di geladak, yang disajikan dengan a corak berbentuk X yang asli, dengan kemasan kết cấu yang làm mất đi vẻ thanh lịch của thành viên yang hắc ín. Kaji reka bentuk lục giác yang muncul di bahagian bawah máy tính riba ini, thành viên yangik ketegaran yang lebih ambar pada đặt ini.

Xúc tu ketenteraan

Máy tính ASUS FX505DT-BQ121 ini mematuhi piawaian ketenteraan MIL-STD-810G.

Sự thật lain yang sangat dồn nén adalah bahawa casis ini Máy tính ASUS FX505DT-BQ121 Sebelum mula dijual, ia harus lulus beberapa ujian cho đến memastikannya Memothyhi piawaian ketenteraan MIL-STD-810G. Ini termasuk kemampuan cho đến menahan suhu yang melampau dan kelembapan yang tinggi, daya tahan terhadap penurunan dan kejutan, sau đó là bahkan ketahanannya telah diukur setelah sekian lama radia.

Papan kekunci dengan pencahayaan RGB

Asus bertaruh pada papan kekunci permen karet dengan kekunci nombor yang terpisah, yang telah Hồi didesain semula Hồi sehingga ketika bermain kita merasa nyaman mungkin. thỏa thuận Chống lại pencahayaan RGB boleh dikonfigurasi mengikut citarasa dari Lõi Aplikasi TUF. Untuk thành viên và tinh thần kelajuan dan ketepatan yang lebih tinggi Công nghệ seperti Overstroke atau HyperStrike telah disatukan. Kami juga memastaiai kunci WASD yang Mudah didapaticerta kekunci arah dan Mushsi yang berasingan.

Papara FHD den shank bentuk NanoEdge

Bảng điều khiển menggunakan ASUS TUF FX505DT-BQ121 15,6 inci dengan giải quyết FHD. Các Bingkai NanoEdge Mereka memperoleh pengalaman yang lebih mendalam dan kesan visual yang lebih ambar. Bước vào đây Công nghệ IPS sau đó kiểm duyệt penyegaran 60Hz, memastikan pengalaman permhai yang lancar, sambil membiarkan skrin dilihat dari sudut apa chơi chữ. Máy ảnh web Mengenai, katakan bahawa anda menggunakan Mô-đun CMOS berkualiti HD 720p, supaya anda dapat menstrim secara bài hát dài.

Sau đó là bermain cho đến sau đó là apa-apa tugas

ASUS TUF FX505DT-BQ121, hiệu năng

Kami menghadapi máy tính riba permhai yang berprestasi baik cho đến bermain dan melakukan tugas apa chơi chữ.

Sekarang sentuh perbincangan mengai configasi dalaman ini ASUS FX505DT-BQ121, yang menyatukan a APU AMD Ryzen 7 Kuantrat 3750H, bahawa bekerja dengan kuasa tối đa dapat dicapai 4.0GHz, bermula bởi kelajuan tối thiểu 2.3 GHz. Chiếm CPU này, kami dapati 16GB RAM 2666 MHz sau đó NVIDIA GeForce GTX 1650 bộ nhớ dengan GDDR5 4GB dengan depikasi cho đến bermain permhai. Jelas sekali, walaupun ia adalah đồ họa yang bagus, ia akan menjadi kekurangan apabila vàa menggunakan tajuk yang lebih bercita-cita tinggi. Pahawa Perhatik mô hình ini hadir tanpa hệ thống hoạt động, yang telah menjadi salah satu yếu tố utama cho mengurangkan kos máy tính riba. Sekiranya anda mahukan lebih banyak kuasa, anda perlu melihat mô hình yang lebih mahal, seperti ASUS TUF A15 FX506IV-AL087.

Sistem penyejukan hypercool

Untuk meningkatkan penyejukan dalam ini Máy tính sườn Asus Một hệ thống thuật ngữ công nghệ của bạn Hypercool, terdiri dari dua kipas daya tinggi yang diletakkan secara selari dan sepasang saluran anti-debu, yang selain menjamin tahap pengudaraan yang optimum, membantu memperpanjang jangka hayat pelai. Kebisingan dijaga di bawah 45 dB, sau đó dengan senyap, anda dapat menjalankan tugas yang lebih sederhana dengan sedikit suara. Kami tidak boleh mengabaikannya cho đến menjadi tuan rumah hệ thống operasi dan permhai ia memastayai SSD 512GB M.2 PCIE NVME, pangarut thành viên yang.

ASUS FX505DT-BQ121 của Kesambungan

Dengan rasa ingin tahu, ASUS TUF FX505DT-BQ121 telem menempatkan semua port di sebelah kiri. Cáp Sababnya ialah dengan cara ini tidak akan merosakkan tetikus. Sayang sekali kita tidak memastayai cổng USB-C tại pembaca kad SD. Tetapi kita akan memastaiai đầu vào USB 3.2, USB Penyambung 2.0 sau đó xuất HDMI cho máy tính menyambungkan riba ke màn hình luaran. Ia juga dilengkapi dengan bicu fon kepala / micro, RB-45 cho đến rangkaian tempatan, sau đó là tiêu chuẩn tanpa wayar biasa: Bluetooth 5.0 rồi Wi-Fi 5 yang berfungsi dalam băng đôi.

ASUS TUF FX505DT-BQ121, sambungan

Sambungan ASUS TUF FX505DT-BQ121.

Bunyi DTS yang mengasyikkan

Tahap bunyi menggabungkan dua pembesar suara stereo 2W, công nghệ diperkuat dengan DTS Tai nghe: X, yang disediakan supaya kita dapat menikmati a chim cánh cụt yang mendalam 7.1 Maya dengan fon kepala yang baik. Penanaman kita dapat menyesuaikan pembiakan cho đến menghargai lebih banyak perincian. Atau jika anda mahu, gunakan salah satu pratetap terutamanya cho đến filem, permhai atau sukan.

Pin, lươn lươn

Dari bateri, tinjau dengan 3 sau đó 48, công ty menurut Đài Loan, akan menawarkan lebih daripada 6 mứt video tự chủ bermain. Tetapi cho đến bermain, itulah yang menarik minat kita, sukar cho melepasi ambang 2 Mứt. Oleh itu, tidak akan lama cho đến menyambungkannya ke saluran elektrik.

Thông số kỹ thuật ASUS TUF FX505DT-BQ121

ASUS TUF FX505DT-BQ121Vận hành bentukcái hộpuy tínPenyimpananPapan kekunci dan pad sentuhSistem operasiMáy ảnhgendangCổng cuộc gọiKesalinghubunganÂm thanhCiri-ciri
Dimensi (Lebar x Kedalaman x Tinggi) 360 x 262 x 25 ~ 26mm
Berat 2,2 Kilôgam
Warna Hitam
Công nghệ papara Bước IPS LED Backlight 60Hz
dimensi: 39,6 cm (15.6″)
Resolusi FHD (1920 × 1080/16:9)
CPU: Buat – Model – Kekerapan – Inti AMD Ryzen 7 APU 3750H ( 2.3GHz ke atas 4.0GHz, 4 nội bộ)
chipset
GPU NVIDIA GeForce GTX 1650 4GB GDDR5
Khung 16 GB (8GBx2) DDR4 2666 MHz
Kapasiti SSD 512GB M.2 NVe PCIe
Khe cắm SD:
Đơn vị quang học Tidak termasuk
Papan kekunci Sepanyol Ơ
Papan kekunci lampu lười biếng Ơ
Đường Sentuh Berbilang Gerakan Ơ
Phiên bản HĐH: Tidak memastaiai
Sau đó mô hình / Resolusi Ơ
Jenis Liti polymer
Kapasiti 3 bán 48Wh của bạn
 • 1 x USB 2.0, 2 x USB 3.2, 1 x-45 1 x HDMI 2.0, 1 x Jack 3.5
wifi wifi 5 (802.11ac) 1×1
Mạng LAN Ya, LAN 10/100/1000
Bluetooth 5.0
Pembesar suara sau đó Micrô bersepadu
Chim cánh cụt Jaminan 2 tahun
Bahan nhựa

Thảo dược trung bình sau đó ASUS TUF FX505DT-BQ121 harga

PROS:

 • Ia adalah peralatan permhai yang sangat Mudah alih
 • Papan kekunci dengan pencahayaan RGB
 • Casis memastaiai ketahanan tentera
 • Đền yang bagus dengan bingkai yang dikurangkan
 • Prestasi permhai yang baik (máy tính tanpa riba Teratas)
 • Pembesar suara dengan suara DTS
 • Sistem penyejukan chống habuk

KEburyUKAN:

 • Tidak memastaiai pembaca USB-C atau SD
 • bateri
 • Tidak memastayai sistem operasi

Chim cánh cụt Penilaian: Jadilah yang pertama!