Corsair HS35, kita bercakap mengai fon kepala permhai murah ini

Các Corsair HS35 Mereka adalah fon kepala permhai yang menonjol cho đến nilai wang mereka, selesa dan juga nền tảng silang. Dengan harga yang berpatutan, fon kepala Corsair ini akan membuatkan tinh thần menikmati hobi kegemaran tinh thần.

Apa yang boleh kita katakan mengai Corsair HS35?

Setiap pemain memerlukan alat dengar cho đến menikmati sepenuhnya pengalaman permhai. Di pasaran kita dapat menemui jenis ngoại vi ở dalam pelbagai bentuk, jenis dan, terutama sekali, harga. Namun, kita juga harus bersikap adil dan harus diperhatikan bahawa tidak semua pemain bermain dengan tujuan cho đến menjadi profesional. Sabilangan ambar daripada mereka menikmati hobi mereka dan oleh itu peralatan atau alat lain yang boleh mereka gunakan cho đến melaksanakannya tidak semestinya sangat mahal. Segala-galanya didasarkan pada penggunaan yang akan kita làm giàu dan pada tuntutan mục tiêu kita bergantung kepada cara permhai kita, masa yang kita ada, sama ada hobi atau cara hidup, dll. Hari ini kita akan membincangkan mengai Corsair HS35, beberapa fon kepala permhai tertumpu pada pemain-pemain yang, tanpa terlalu menuntut, mahu memiliki topi keledar ikat kepala berkualiti dengan harga yang berpatutan.

Pada ketika ini mosti dikatakan bahawa agar fon kepala berguna bagi kita semasa bermain, merka mosti memastayai rangkaian ciri yang dapat diringkaskan dalam dua perkara yang harus diphihi ya Di satu pihak, suara yang bagus sehingga kita dapat menghargai nuansa dan perincian permhai yang berbeza, dan di sisi lain, micro yang membolehkan kita berkomunikasi dengan pasukan kita Dengan cara ini, pengalaman perm Nam Dilipatgandakan dan dimaksimumkan, yang sebenarnya adalah apa sebenarnya. Yang Mengatakan, Corsair HS35 adalah alat dengar permhai yang menonjol chouk reka bentuk mereka yang boleh dipilih dalam pelbagai warna: biru, Hijau, merah dan hitam, sau đó mereka menawarkan suara stereo melalui alas busa memori yang lembut dan boleh lara.

Bắt đầu juga, cấu trúc Băng đô fon kepala ini ringan jadi anda boleh membawanya ke mana sahaja anda mahu dan yang turpent, supaya anda tidak jemu ketika memakainya. Seperti yang anda lihat, ia juga memastaiai micro sehala Ia boleh dikeluarkan jika anda tidak mahu menggunakannya dan, seperti yang akan kita lihat kemudian, ia memirkyai pemacu yang akan membolehkan anda menyesuaikan pembarar Mereka memastaiai alat kawalan sehingga anda dapat mengatur tetapan yang berbeza dengan selesa, seperti mengaktifkan dan menyesuaikan kelantangan, mengubah jenis audio, dll. Walaupun perkara yang paling dồn nén adalah mereka nền tảng pelbagai, iaitu, merka serasi dengan PC, Xbox One, PS4, Nintendo Switch dan bahkan peranti Mudah alih sehingga anda tidak memastayai halangan ketika menggunakannya dan anda boleh menggunakannya di platform permhai atau platform yang eal anda sukai.

Ciri-ciri utama fon kepala permhai ini adalah, seperti yang telah kita katakan, pertama-tama keserasian antara platform merka. Jadilah seorang máy tính pemaingiao diện điều khiển anda lebih suka jenis Xbox One atau PS4, memastaiai Nintendo Switch atau anda suka bermain di điện thoại bimbit anda, anda boleh menggunakannya tanpa masalah pada semua nền tảng perm Nam ini. Lều Sudah, beberapa điện thoại memerlukan penyambung 3.5 mm, jadi anda perlu membeli penyesuai microsfot secara berasingan.

Mengenai suaranya, kita tidak boleh mengatakan bahawa itu adalah yang lươn lươn, tetapi ya Ia menawarkan kualiti sesuai dengan harga fon kepala. Maksudnya, kita menghadap fon kepala yang memastayai sepasang đầu dò Pembesar suara neodymium 50mm, jadi kita berbicara lềuang kualiti suara yang baik, jarak yang baik dan, sebagai tambahan, a ketepatan yang boleh dipercayai, jadi mereka sangat sesuai cho đến perm perm.

Corsair HS35

Mạnh mẽ Micro, seperti yang telah kita tunjukkan, tidak searah dan juga boleh ditanggalkan. Kami akan dapat menggunakannya atau tidak bergantung pada apa yang kami Subissive pada waktu tertentu dan ia mengoptimumkan Untuk menjamin bahawa anda didengar dengan baiatatatatatat Juga, terima kasih kepada pad diperbuat daripada busa memori sau đó bahawa ia boleh disesuaikan, cấu trúc digabungkan dengan cahaya, anda akan menikmati keselesaan yang diperlukan cho đến membawanya berjam-jam. Lebih-lebih lagi, kerana ia juga memastaiai kawalan truy cập yang Mudah di dalamnya, mengawal kelantangan, micro mematikan dan membuat penyesuaian yang berbeza semasa anda bermain akan sanga

Ringkasnya, fon kepala ini dapat merangkum uyasi mereka dalam keserasian lintas nền tảng, bunyi yang sesuai yang membolehkan anda menghargai perincian sau đó, pada gilirannya, terima kasih kepada micro tidak arahnya, bahawa pasukan anda atau pemain lain mendengar anda dengan baik. Mũ bảo hiểm adalah Mũ bảo hiểm yang selesa digunakan cho đến busa memori dan cấu trúc cahaya mereka, selain ergonomics dan sangat Mudah digunakan berkat kenyataan bahawa mereka membawa pengawal penyesuaian di dalamnya, di belakang pembalut, sehingga anda dapat mengkonfigurasi permhai anda tanpa harus mengeaverikan permhai.

Corsair HS35

Ciri Corsair HS35

Corsair HS35
Penyambungan công nghệ: Berwayar
Penyambung 3,5 mm: Ơ
Cáp Panjang: 1,8 m
Kesan pembatalan bunyi: Ơ
Micro Kekerapan: 100 – 10000 Hz
Micro Kepekaan: -40 dB
Micrô, đầu ra trở kháng: 2200?
Micro alamate của Jeni: Tidak sehala
Micro Redamkan: Ơ
Fon kepala: chu vi
Kekerapan fon kepala: 20 – 20.000 Hz
Halamar: 32?
Kepekaan fon kepala: 113 dB
Pemacu cakera: 5 cm
Đầu vào micro, bicu: Ơ
Gaya pemakaian: Hoán vị
Sản phẩm Warna: biru
Kawalan kelantangan: Putar
Gunakan dengan: Bảng điều khiển Perm Perm Video + PC / Video Perm Nam
Jenis kawalan: Butang, Putar

Pendapat mengai fon kepala permhai ini

Fon kepala permhai ini memastaiai nilai wang yang baik. Namun, không Baha ia adalah fon kepala yang direka cho đến perm Nam, bukan cho nhạc mendengar, jadi beberapa sắc thái tidak menghasilkannya dengan jelas. Titik negatif lain ialah mereka tidak wayarles, jadi, semasa menyambungkannya ke máy tính, sebagai palam, micro mungkin tidak dapat đê.

Corsair HS35

Keter trung bình sau đó harga Corsair HS35

Tinh thần Sekiranya và không có giai điệu trên đường đến yang lebih maju, kami nham hiểm và Corsair HS70 Pro.

PROS:

KEburyUKAN:

  • Mereka tidak wayarles.
  • Semasa disambungkan ke PC, micro mungkin tidak dapat dikean.
  • Azaz.

Chim cánh cụt Penilaian: Jadilah yang pertama!